Albi i el festival de les llanternes de Gaillac
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Albi i el festival de les llanternes de Gaillac
 • 3 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
455 €
Albi i el festival de les llanternes de Gaillac

Sol·licita el teu pressupost

 • Albi i el festival de les llanternes de Gaillac

  Preu base per persona en habitació doble 455 €

 • Itinerari

  Albi et seduirà pel seu ambient. La catedral de Santa Cecília, construïda amb maó vermell damunt del Tarn, t’enamorarà amb els espectaculars frescos del seu interior. Passeja per la ciutat, descobrint el Pont Vell i el Palau de la Berbier on trobaràs el museu Toulouse-Lautrec. El festival de les Llanternes de Gaillac, un muntatge d’escultures de llum i color preparat per artesans xinesos, et deixarà sense paraules. No et pots perdre la preciosa ciutat de Cordes situada dalt d’un turó. Una escapada ideal!

   

  06 de desembre. Divendres.

  Punts d’origen – Gaillac – Albi

  Sortida a primera hora des dels punts de recollida assignats en direcció a la frontera amb França. Arribada a Gaillac i dinar. Visitarem aquesta ciutat de plaers vinícoles i grans descobriments. Situada en un meandre del Tarn, cultiva un genuí art de viure. Gràcies a la seva cultura, el seu vi, els seus habitants i el seu patrimoni natural i històric, Gaillac posseeix totes les característiques del típic poble de postal. A través del nostre recorregut, coneixerem els seus carrerons plens de vida i els seus nombrosos monuments com l’església de Saint Pere o la plaça del Griffoul. Gaudirem també del Festival de les Llanternes de Gaillac, un gran espectacle basat en les tradicionals llanternes xineses que ocupa 36 quadres escènics amb 100 escultures monumentals lluminoses. Els fanals es realitzen completament a mà i estan recoberts de seda. En il·luminar-se a la nit creen belles tonalitats. A l’hora convinguda, ens traslladarem a la bonica ciutat d’Albi, ciutat natal d’Henri de Toulouse-Lautrec. Coneguda amb el nom de la ciutat vermella gràcies al color dels seus edificis, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 2010. Arribada a l’Hotel Ibis Styles Albi Centre Le Theatro 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  07 de desembre. Dissabte.

  Albi

  Esmorzar a l’hotel. Avui començarem la nostra visita de la ciutat Episcopal, de la qual destaquem especialment, entre el conjunt de cases baixes amb entramats de fusta, la catedral de Santa Cecília. Aquesta va ser construïda entre els anys 1282 i 1480 com a mostra del poder de l’església catòlica davant l’heretgia càtara. La catedral és gairebé tan austera per fora com recarregada en el seu interior. Els frescos renaixentistes que decoren la seva cúpula són una visita imprescindible per als amants de l’art. Continuarem el nostre recorregut guiat per Vell Albi, una visita que ens permetrà descobrir el centre històric de la ciutat i el seu ric patrimoni a través dels barris i edificis: el Pont Vell, la Collégiale i el claustre de Sant Salvi i les seves cases medievals. Dinar. A la tarda podrem visitar el museu Toulouse-Lautrec, amb més de 1.000 obres del geni postimpressionista entre les quals es troben els seus retrats o els cartells del Moulin Rouge. El museu es troba dins del Palau de la Berbie, el qual pot presumir de ser un dels més antics de França. Els seus jardins, gairebé literalment penjats damunt del riu Tarn, són una autèntica bellesa. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  08 de desembre. Diumenge.

  Albi – Cordes-sur-Ciel – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora fins a Cordes-sur-Ciel, una meravella medieval situada damunt d’un turó. Realitzarem la visita guiada d’aquesta joia del segle VII, extraordinàriament ben conservada i envoltada de quatre muralles que protegeixen els estrets carrers de la vila. A l’hora convinguda, ens traslladarem a Castres, antiga ciutat tèxtil rusc de comerç i indústria des de fa 2.000 anys. Dinar. En acabar, retorn cap a la nostra població d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats 
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Mataró Tereses, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 455,00 € 445,00 €

  Suplement individual 90.00€

  Opcional:
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat.

   

  Sabadell, juliol 2019.