Alcalà i la Vall del Xúquer
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Alcalà i la Vall del Xúquer
 • 4 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Dates de sortida : juny , setembre i octubre
Preu base per persona en habitació doble des de
590 €
Alcalà i la Vall del Xúquer
 • Alcalà i la Vall del Xúquer

  Preu base per persona en habitació doble des de 590 €

 • Itinerari

  Primer dia

  Punts d’origen – L’Albufera – Alcalà del Xúquer

  Recollida amb el nostre autocar als punts d’origen definits i sortida en direcció Tarragona, Castelló, València i arribada al Parc Natural de l’Albufera. Aquest espai comprèn 21.000 hectàrees de superfície de gran valor ecològic, on hivernen especies úniques d’aus aquàtiques i gran varietat de flora autòctona. Iniciarem la visita per la Devesa del Saler, amb gran zones de pins i platges de dunes daurades. Continuarem a l’Albufera, el llac d’aigua dolça més gran de la península on a la tarda farem un recorregut en barca. Dinar en un típic restaurant del Palmar, petita illa on encara sobreviuen algunes barraques. Visitarem aquestes tradicionals construccions de l’horta valenciana fetes majoritàriament de fang i canya. En acabar, marxarem cap a la vall del riu Xúquer per arribar a Alcalà. Allotjament i sopar a l’hotel Spa Elià 4*.

   

  Segon dia

  Alcalà – Meandres del Riu Xúquer – Jorquera – Alcalà

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí amb el nostre autocar farem un recorregut sinuós, traçant el curs del riu Xúquer al seu pas per la comarca de la Manchuela. Pararem als diferents miradors per contemplar els meandres i canyons d’aquest riu fins arribar a Jorquera. Construïda sobre una atalaia natural amb vistes a la vall del Xúquer, va ser un punt defensiu important a la frontera de l’Espanya cristiana i musulmana. A la part més baixa del poble veurem la Torre de Doña Blanca, resta de la muralla defensiva cristiana que contrasta amb la zona alta de la població on queden restes de la muralla almohade. Amb la guia local passejarem pels racons més importants d’aquesta bonica població. En acabar, tornarem a Alcalà per fer la visita. Dinar en un restaurant mirador. Alcalà del Xúquer és considerat un dels pobles més espectaculars de la península. En aquest pas, entre les terres valencianes i manxegues, el Xúquer dibuixa una gola on s’alça la població. Aquesta forma geogràfica condiciona la disposició de les seves cases, que s’enfilen per les diferents vessants aprofitant el meandre del riu. Carrers estrets que pujants cap al castell, petites cases cova excavades a la roca, escales escarpades fan d’Alcalà una vila singular. Amb la nostra guia local coneixerem tots els racons. Allotjament i sopar a l’hotel. A la nit, Alcalà té una màgia especial. Desprès de sopar recorrerem els punts més emblemàtics.

   

  Tercer dia

  Alcalà – Chinchilla – Albacete – Alcalà

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Chinchilla de Montearagón, població que va anar creixent al llarg de la història com a cruïlla de camins. Conserva perfectament el seu traçat medieval. En el seus carrers trobem les cases de pedra blasonades, testimoni dels cavallers que les van habitar segles enrere. Visitarem el claustre mudèjar de Sant Domènec del segle XIII, la monumental Plaça de la Manxa on es troba l’Ajuntament i Església de Santa María, les antigues portes d’entrada a la ciutat i part de la muralla almohade. També anirem al “Mirador del Llano” per veure la Necròpoli Ibera de Pozo Moro. Acabarem el recorregut visitant el castell – fortalesa de Juan Pacheco, del segle XV, damunt de vestigis àrabs. La singularitat d’aquesta construcció és el fossat de casi 25 metres de profunditat. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem a Albacete. La ciutat és una capital moderna, de grans espais pels vianants amb parcs i jardins. Caminarem pel centre urbà, de carrers amples i plans. Visitarem el passatge “Lodares”, galeria comercial de coberta de ferro i vidre semblants a les galeries italianes. Passejarem pel carrer ample i la plaça del “Altozano “. Entrarem a la Catedral de Sant Joan, unió de diferents estils arquitectònics. Acabarem la visita al museu de la “Cuchilleria“, a l’emblemàtica Casa de Hortelano, palauet de principis del segle XX. Veurem una exposició de diferents estils, materials i èpoques dedicat a la ganiveteria. En acabar, retorn a Alcalà. Allotjament i sopar a l’hotel.

   

  Quart dia

  Alcalà – Requena – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Requena, població coneguda pels seus vins DO Utiel-Requena i per ser lloc de pas natural entre València i l’altiplà de Castella. El seu nucli antic és un clar reflex de la importància econòmica que durant segles va tenir la industria dels teixits i en concret de la seda. Una de les singularitats que veurem durat la nostra visita és un recorregut pel subsol de la ciutat medieval, a través de les antigues coves on s’emmagatzemaven amb grans tines, vi, oli i cereals. En acabar, marxarem en direcció Castelló i Sant Carles de la Ràpita. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

   

  Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L’ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

   

  Vols rebre informació al teu email sobre noves destinacions, concursos, esdeveniments i molt més? Subscriu-te al nostre newsletter.

   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l’hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 590,00 € 575,00 €

  Preu Base 590.00€
  Suplement habitació individual 210.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Assegurança anul·lació i assistència COVID 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, març 2020.