Alemanya del Nord
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Alemanya del Nord
 • 9 dies, avió, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
2045 €
Alemanya del Nord

Sol·licita el teu pressupost

 • Alemanya del Nord

  Preu base per persona en habitació doble 2045 €

 • Itinerari

   

  Descobreix l’Alemanya més monumental, romàntica, pragmàtica i moderna. Vols directes d’anada i tornada. Berlín, impregnada d’història i de modernitat et seduirà. Dresden i Leipzig són ciutats de gran vida cultural i extens patrimoni. Hamburg és una ciutat que s’ha reinventat i s’ha convertit en una de les noves destinacions turístiques d’Alemanya. És el viatge a Alemanya que sempre has desitjat!

   

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  4 d'agost. Dissabte.

  Barcelona – Berlín

  Presentació als mostradors de Vueling de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY/1882 de les 11.35 hores. Arribada a Berlín i a continuació visita panoràmica amb guia local. Rebrem una impressió de Berlín de l'Est amb el parlament alemany (Reichstag) i la Potsdamer Platz, que ha passat a ser el gran centre del nou Berlín després de la reunificació. Al Berlín de l'Oest destaquen la porta de Brandenburg, el carrer Kurfürstendamm, el Checkpoint Charlie i l'illa dels Museus. Trasllat a l'hotel. Sopar en un restaurant. Allotjament hotel Wyndham Berlin Excelsior 4* o similar.

   

  5 d'agost. Diumenge.

  Berlín

  Esmorzar. Al matí realitzarem un tour passant pels diferents llocs on es va aixecar el mur i coneixerem com es vivia en aquesta ciutat dividida. També descobrirem maneres enginyoses que van idear els berlinesos per creuar el mur que els separava dels seus éssers estimats. Dinar. Tarda lliure per passejar per la ciutat. Sopar i allotjament a Berlín.

   

  6 d'agost. Dilluns.

  Potsdam – Dresden

  Esmorzar. Al matí sortirem cap a Potsdam. Situada a uns 20 quilòmetres al sud-oest de Berlín, Potsdam ofereix una combinació perfecta entre art i naturalesa i actualment s'ha convertit en una de les ciutats més visitades d'Alemanya. Es realitzarà una visita panoràmica amb guia local i entrada al palau Sans-souci. Sortida cap a Dresden i dinar. A la tarda visita a Dresden amb guia local: veurem l'espectacular conjunt barroc del Zwinger, amb els seus coneguts pavellons del Carrilló i de la Muralla, l'Òpera, el Castell i la galeria de Vells Mestres, que ha fet que Dresden sigui coneguda com la Florència de l'Elba. A continuació visita a l'església de La Nostra Senyora (Frauenkirche), aquesta va ser construïda entre 1726 i 1743 i durant la Segona Guerra Mundial va ser totalment destruïda a causa del bombardeig el 1945. La República Democràtica Alemanya va mantenir les seves ruïnes com un monument que recordés la destrucció de la guerra. El 1994, després de la caiguda del Mur de Berlín, es va iniciar amb la reconstrucció i es va finalitzar l'any 2005. Sopar. Allotjament al Maritim hotel Dresden 4* o similar.

   

  7 d'agost. Dimarts.

  Castell Colditz – Leipzig

  Esmorzar i sortida cap a Colditz, on es troba el castell de Colditz, a l'estat federat de Saxònia, Alemanya. Utilitzat com a hospici per a indigents i hospital mental durant gairebé cent anys, va aconseguir fama com a camp de presoners de guerra durant la Segona Segona Guerra Mundial per a oficials aliats que havien intentat escapar repetidament a d'altres camps. A continuació anem cap a Leipzig, denominada la Ciutat dels llibres, pel gran nombre d'editorials que tenen a la seva seu. Dinar. Visita de Leipzig amb guia local. Al seu nucli antic destaca l'antic ajuntament, la Borsa i l'església de Sant Tomàs amb la tomba de Bach. Temps lliure. Sopar i allotjament al Parkhotel Leipzig 4* o similar.

   

  8 d'agost. Dimecres.

  Leipzig – Hameln – Bremen

  Esmorzar. Sortida cap a Hameln, ciutat que es va fer mundialment famosa la llegenda de l'enganyat flautista. Tindrem temps lliure per poder recórrer els seus carrers, admirant abans els seus edificis renaixentistes, el  nucli antic, la catedral de Sant Bonifaci o el carrer Bungelosenstraße, la qual va aconseguir la fama a través del flautista. Dinar en ruta. Continuació cap a Bremen. Sopar. Allotjament Hotel Swissotel 4'5* o similar.

   

  9 d'agost. Dijous.

  Bremen – Hamburg

  Esmorzar i visita guiada de la famosa ciutat coneguda pels músics de Bremen (Die Bremer Stadtmusikanten) conte escrit pels germans Grimm. Bremen té molta varietat, des del seu  nucli antic  fins al món de l'espai, amb el mòdul Columbus de l'Estació Internacional fins als seus senyorials passejos, el Schlachte, a la vora del riu Weser. Dinar, temps lliure a Bremen i continuació cap a Hamburg. Sopar. Allotjament Hotel Arcotel Rubin Hamburg 4* o similar.

   

  10 d'agost. Divendres.

  Hamburg

  Esmorzar. Visita guiada de la ciutat, que forma part de la lliga hanseàtica. Els nombrosos canals d'Hamburg són travessats per més de 2.300 ponts, més que els de Venècia i Amsterdam juntes. Passem per l'església de Sant Nicolau, l'ajuntament amb una façana neorenaixentista i la casa de Xile fins a arribar a Hafen-City, un barri novament construït, on destaca el Saló de la Filharmònica de l’Elba. Dinar i temps lliure. Sopar i allotjament a Hamburg.

   

  11 d'agost. Dissabte.

  Hamburg – Lubeca – Hamburg

  Esmorzar. Al matí visita guiada de Lubeca, que es troba a la vora del Trave, el riu amb el port alemany més gran del mar Bàltic. Entrem al  nucli antic  per la porta Holsten, símbol de la ciutat. Veurem l'ajuntament, la catedral i l'església de Santa Maria, que és la tercera en grandària a Alemanya. Comprarem massapà en una de les nombroses botigues. Aquest dolç té els seus inicis aquí a Lubeca. Dinar. Temps lliure a Lubeca i retorn a Hamburg. Sopar i allotjament.

   

  12 d'agost. Diumenge.

  Hamburg – Barcelona

  Esmorzar i temps lliure. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport. Sortida en vol directe de Vueling a les 14.40 hores. Arribada a Barcelona a les 17.10 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Vueling.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Dinar del primer i últim dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PRECIO CLIENTE COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 2.045,00 € 1.985,00 €

  Suplement individual 400.00€
  Compra Anticipada -60.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 90.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals

                                                                                  

  Sabadell, novembre 2017