Alsàcia: mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Alsàcia: mercats de Nadal
 • Avió, 4 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
640 €
Alsàcia: mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Alsàcia: mercats de Nadal

  Preu per persona base habitació doble 640 €

 • Itinerari

  05 de Desembre. Divendres.

  BARCELONA - MULHOUSE.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona terminal 1. Sortida en el vol LX1935 a les 14.55 hrs. Arribada a les 16.55 hrs i trasllat a l’hotel.

  Passeig pel centre de Mulhouse on podrem visitar el mercat de nadal que se situa davant de l’església de St.Etienne.

  Sopar i allotjament a l’hotel Ibis Mulhouse Ile Napoleon 3* o similar (afores de la ciutat, Sausheim).

   

  06 de Desembre. Dissabte.

  MULHOUSE-ESTRASBURG-MULHOUSE

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Estrasburg. Farem una visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric com el Parlament Europeu i després anirem cap al centre de la ciutat per fer un passeig per la zona antiga. Destaca la Catedral de Notre-Dame magníficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d’alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l’encantador barri d’Estrasburg, ple de cases amb enramats de fusta decorades amb corones d’advent i petites botiguetes amb productes nadalencs. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig pel Christkindelmärik, el preciós mercat de Nadal d’Estrasburg situat al peu de la Catedral  Gòtica d’Estrasburg i la ciutat vella. A l’hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament.

   

  07 de Desembre. Diumenge

  MULHOUSE – OBERNAI – RIQUEWIHR – COLMAR - MULHOUSE.

  Esmorzar a l’hotel. Ens dirigirem per carretera a Obernai, un poble amb un encant molt singular pel qual farem un recorregut panoràmic. Seguirem la nostra ruta cap a Riquewihr, la famosa ciutat productora del vi Riesling que compta amb un preciós centre històric. Trasllat a Colmar i dinar en un restaurant. A la tarda, passejarem per Colmar, la preciosa ciutat plena de canals i casetes de fusta que acull cinc mercats nadalencs cadascun amb una especialitat diferent. A l’hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament.

   

  08 de Desembre. Dilluns

  MULHOUSE - FREIBURG IM BREISGAU – ZURICH - BARCELONA.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la bonica població de Freiburg im Breisgau, on visitarem el seu mercat de nadal que se situa entre la Rathausplatz i Franziskanerstrasse a pocs passos de la catedral. Dinar en un restaurant. A la tarda, sortida cap a l’aeroport de Zurich, on agafarem el vol de LX1950 de les 21.00 hrs amb arribada a Barcelona a les 22.45 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista amb la companyia SWISS. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel IBIS NAPOLEON MULHOUSE 3* (a les afores de Mulhouse, Sausheim) o similar. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 785,00 € 640,00 €

  Assegurança assistència en viatge
  Suplement habitació individual 90.00€
  Compra Anticipada -20.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  març 2014