Alsàcia, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Alsàcia, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
675 €
Alsàcia, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Alsàcia, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 675 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dijous.

  Barcelona - Mulhouse.

  Presentació als mostradors de la companyia Swiss de la termi­nal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 7.45 hores. Sortida amb el vol LX01953 a les 9.45 hores. Arribada a l’aeroport de Zurich a les 11.40 hores i trasllat a Mulhouse. Arribada a l’hotel Bristol 3* (cèntric) o similar i dinar. Aquesta tarda, amb el nostre acompanyant, passejarem per aquesta ciutat d’art i d’història que revela els seus encants als seus diferents barris sense deixar de sorprendre al visitant: vidrieres del segle XIV, façanes d’estil renaixentista renà, palauets, parcs i jardins herèn­cia de segles passats. Finalitzarem el nostre recorregut amb la visita al seu Mercat de Nadal que es situa davant de l’església de St. Etienne. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia. Divendres.

  Mulhouse - Estrasburg - Mulhouse.

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a Estrasburg, on realitzarem una visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre de la ciutat per fer un passeig per la zona antiga, de la qual destaquem la Catedral de Notre-Dame, mag­níficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d’alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l’encantador barri d’Estrasburg ple de cases amb entramats de fusta decorades amb corones d’advent i petites botiguetes amb productes nadalencs. Dinar en un restaurant. A la tarda farem un passeig pel Christkindelmärik, el preciós mercat de Nadal d’Estrasburg situat al peu de la Catedral Gòtica d’Estrasburg i la ciutat vella. A l’hora convin­guda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dissabte.

  Mulhouse - Obernai - Riquewihr - Colmar - Mulhouse.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem per carretera a Obernai, un poble amb un encant molt singular, en el que realitzarem un recorregut panoràmic. Seguirem la nostra ruta cap a Riquewihr, la famosa ciutat productora del vi Riesling que compta amb un preciós centre històric. Trasllat a Colmar i dinar en un restaurant. A la tarda passejarem per Colmar, una preciosa ciutat plena de canals i casetes de fusta que acull cinc mercats nadalencs, cadascun amb una especialitat diferent. A l’hora convinguda, retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Diumenge.

  Mulhouse - Zurich - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Zurich, capital financera i econòmica de Suïssa. Disposarem de temps al seu mercat de Nadal, considerat un dels més bonics d’Europa. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport on agafarem el vol LX01956 de la companyia Swiss. Sortida a les 17.20 hores amb arribada a l’Aeroport de Barcelona a les 19.05 hores. El grup que torna el 10 de desembre ho faran en el vol LX01950 que surt de Zurich a les 21.10 hores i arriba a l’Aeroport de Barcelona a les 22.55 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Swiss, amb vol directe des de Barcelona a Zurich, anada i tornada (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge .
  • Allotjament a l'hote definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar del primer dia.
  • Begudes als àpats.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 675,00 € 655,00 €

  Suplement individual 85.00€
  Suplement sortida 7/12, Pont de Desembre 130.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals                                        

  Sabadell,  febrer 2017