Argentina: Patagònia i Iguaçú
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Argentina: Patagònia i Iguaçú
 • 14 dies, tot inclòs i guia acompanyant. Grup màxim 20 persones.
Preu base per persona en habitació doble
5215 €
Argentina: Patagònia i Iguaçú

Sol·licita el teu pressupost

 • Argentina: Patagònia i Iguaçú

  Preu base per persona en habitació doble 5215 €

 • Itinerari

  23 de novembre. Dissabte.

  Barcelona – Buenos Aires

  Presentació als taulells de facturació de Vueling de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 10.00 hores. Sortida en el vol IB 1201 en direcció Madrid. Connexió amb el vol d’Aerolineas Argentinas AR 1133 en direcció Buenos Aires. Nit a l’avió.

   

  24 de novembre. Diumenge.

  Buenos Aires – Iguaçu

  Arribada a Buenos Aires. Connexió amb el vol en direcció a Iguaçu. Un cop arribem, visitarem les famoses cascades pel costat brasiler. A través de les passarel·les i miradors d’aquest costat, es pot apreciar una panoràmica de quasi la totalitat dels salts, fins i tot ens podem apropar fins a la impressionant Gorja del Diable. Dinar. Trasllat al Raíces Esturión Hotel 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  25 de novembre. Dilluns.

  Iguaçu

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem el costat argentí  des d’on, a més de gaudir d’una perspectiva diferent, ens podem endinsar en el cor dels mateixos salts i caigudes d’aigua. Les passarel·les permeten al visitant recórrer els saltants des de diferents angles. També realitzarem una emocionant excursió amb vaixell que ens acostarà als saltants més importants del cantó Argentí. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn salvatge. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  26 de novembre. Dimarts.

  Iguaçu – Puerto Madryn

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar un vol cap a Buenos Aires. Refrigeri a l’avió i connexió cap a Trelew. Trasllat a Puerto Madryn. Sopar. Allotjament a l’Hotel Peninsula Valdés 4* o similar.

   

  27 de novembre. Dimecres.

  Península Valdés

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a realitzar una excursió a Península Valdés, considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Pocs llocs al món ofereixen la possibilitat d’observar en el seu àmbit natural tanta quantitat d’animals com a Península Valdés. Pingüins, llops i elefants marins i nombroses aus, entre d’altres, es concentren en els seus 360 mil hectàrees. Dinar en una granja a base d’un típic “asado argentino”. A la tarda ens desplaçarem fins a la pingüinera de San Lorenzo on podrem observar de ben a prop aquest simpàtics animals. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament a l’hotel. Opcional: Albirament de Balenes a Puerto Piràmides.

   

  28 de novembre. Dijous.

  Puerto Madryn – El Calafate

  Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem de temps lliure. Després ens traslladarem fins a l’aeroport per agafar el vol directe a El Calafate. Refrigeri a l’avió. Arribada a l’aeroport de El Calafate i trasllat al Alto Calafate Hotel Patagonico 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  29 de novembre. Divendres.

  El Calafate

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la glacera més coneguda i imponent del Parc Nacional Los Glaciares, Perito Moreno, situada al braç sud del Llac Argentí. Els seus 5 quilòmetres d’amplada i la seva alçada de 70 metres impressionen als seus visitants. Aquesta glacera mostra un sorprenent i curiós fenomen. A causa de l’increment constant de la temperatura i de la gran acumulació de massa de gel, els despreniments de gegants blocs de gel, provoquen un espectacle visual inigualable. Dinar. A la tarda realitzarem una excursió amb vaixell per arribar el més a prop possible a les parets de la glacera. En acabar retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  30 de novembre. Dissabte.

  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares)

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem a primera hora del matí cap al Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera, on navegarem pel Llac Argentí, amb una llanxa que ens portarà a descobrir les principals glaceres que banyen aquestes aigües. La glacera Upsala, ubicada al braç nord del mateix llac, és la de major grandària, amb una extensió de 50 quilòmetres i una amplada de quasi 10 quilòmetres. També coneixerem la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”. Dinar tipus pic -nic. A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  01 de desembre. Diumenge.

  El Calafate – Ushuaia (Terra de Foc)

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir cap a Ushuaia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Trasllat a l’Hotel Los Acebos 4* o similar. Dinar i distribució d’habitacions. A la tarda visitarem el Museu del Presidio, a través del qual podrem descobrir la vida en terres australs al llarg dels anys. Més tard, disposarem de temps lliure per anar de compres i prendre una infusió de mate. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  02 de desembre. Dilluns.

  Ushuaia (Terra del Foc)

  Esmorzar a l’hotel. Al matí navegarem pel Canal de Beagle, el qual disposa d’una longitud de 180 quilòmetres i  desemboca al Pacífic. Retorn a Ushuaia per dinar. A la tarda ens desplaçarem a través del conegut “Tren del Fin del Mundo” fins a El Parc Nacional de la Terra del Foc, el qual integra paisatge de bosc, muntanya i llacs. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  03 de desembre. Dimarts.

  Ushuaia – Buenos Aires

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per descansar o fer un passeig per Ushuaia. Trasllat a l’aeroport de Ushuaia per sortir en el vol en direcció Buenos Aires. Refrigeri a l’avió. Arribada a mitja tarda a  l'aeroport de Buenos Aires i trasllat al Broadway Hotel & Suites 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  04 de desembre Dimecres.

  Buenos Aires

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a visitar la capital del país, de la que destaquem les principals avingudes de la ciutat, com la del 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, la Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda i el Congrés de la Nació. Dinar en un cèntric restaurant. Continuarem la visita pels barris de San Telmo i La Boca, amb el seu famós “caminito”. Sopar en un  restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament. Opcional: Sopar en un conegut restaurant per gaudir d’un espectacle de Tangos. Retorn a l’hotel.

   

  05 de desembre. Dijous.

  Buenos Aires – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí tindrem temps lliure per a realitzar algunes compres. Dinar en un restaurant. Trasllat a l’aeroport. Sortida en vol direcció a Madrid. Nit a l’avió. Opcional: Excursió Delta del Tigre.

   

  06 de desembre. Divendres.

  Barcelona

  Arribada prevista a l’aeroport de Madrid a les 16.10 hores. Connexió amb el vol IB 1846 en direcció Barcelona a les 18.45 hores. Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona a les 20.00 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de les companyies Vueling i Aerolíneas Argetinas. Barcelona – Madrid – Buenos Aires – Madrid – Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats per horari podran ser a l’avió)
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 5.215,00 € 5.070,00 €

  Suplement individual 770.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 500.00€
  Compra Anticipada -145.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -145.00€
  Sopar espectacle de tango 70.00€
  Creuer albirament de balenes 105.00€
  Visita Delta El Tigre 50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 75.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info) - Vueling

  Equipatge de mà (avió) (+info) - Aerolineas Argentinas


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Març 2019.