Aurores Boreals a Noruega
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Aurores Boreals a Noruega
 • Grup màxim 20 persones
Preu per persona base habitació doble
2295 €
Aurores Boreals a Noruega

Sol·licita el teu pressupost

 • Aurores Boreals a Noruega

  Preu per persona base habitació doble 2295 €

 • Itinerari

   

   

  3 de març. Divendres

  Barcelona – Tromso

  Presentació a l'aeroport de Barcelona Terminal 2 a les 11h davant del mostrador companyia Norwegian. Sortida en vol DY1741 de les 13.00 amb destinació Oslo. Connexió amb el vol DY328 de les 19.45h amb destinació Tromso. Arribada a les 21.40h i trasllat al cèntric Thon Hotel Tromso o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  4 de març. Dissabte.

  Tromso

  Esmorzar escandinau. Visita panoràmica amb un guia local d’aquesta ciutat rodejada de muntanyes i aigües blaves. Dinar. A la tarda visita al Museu Polar i temps lliure per relaxar-se abans d’explorar la nit. Sopar a l’hotel. Sortida amb un especialista per a la recerca de l’aurora boreal. Allotjament al Thon Hotel Tromso o similar.

   

  5 de març. Diumenge.

  Tromso – Narvik

  Esmorzar escandinau. Ens dirigim cap a la regió de Narvik, descobrint pel camí increïbles paisatges i carreteres situades entre parets de neu. Visitarem el zoològic més septentrional del món, on podrem observar els grans depredadors de l’Àrtic: l’ós bru, el linx, el llop o el glotón. També podrem veure cérvols, ants vermells, rens, bous mesquers i guineus polars. Dinar. Continuació cap a Narvik, la famosa ciutat del port, on visitarem el Museu de Guerra de Narvik. Sopar i allotjament a l’Hotel Rica Narvik o similar.

   

  6 de març. Dilluns.

  Narvik – Svolvaer

  Esmorzar escandinau. Sortida cap a Vesteralen, el regne de grans i petites illes que formen un magnífic paisatge natural. El terreny varia des de muntanyes alpines, a suaus turons, profundes valls, platges de sorra blanca i estrets fiords. Visitarem una granja de rens per descobrir l’animal típic de la zona i per aprendre més coses sobre la cultura Sami dintre d’un lavvo al voltant del foc. Després coneixerem el ramat de rens i els donarem de menjar. Dinar. Continuació cap a Svolvae , capital de les Lofoten. Sopar i allotjament al Thon Hotel Lofoten o similar.

   

  7 de març. Dimarts.

  Svolvaer – Stamsund Hurtigruten

  Esmorzar escandinau. Sortida a través de les illes Lofoten, dominades pel enorme pic nevat que ve directament del mar. Separades de terra ferma pel Vestfjord, les illes creen una cadena d’uns 150km de nord a sud. Descobrirem els pobles de pescadors en temporada alta de pesca del bacallà i visitarem el Museu Noruec dels Pobles Pescadors. Dinar. Sortida cap a Stamsund i embarcament a bord del llegendari Hurtigruten. Sopar i allotjament a bord en camarots exterior amb vista obstaculitzada. Al vespre, recomanem sortir a la terrassa doncs aquest creuer ofereix excel·lents condicions per observar l’aurora boreal.

   

  8 de març. Dimecres.

  Hurtigruten – Tromso- Oslo

  Esmorzar a bord. Gaudirem de la travessa del matí i de la llum que poc a poc il·lumina els preciosos paisatges blancs i els fiords propers. Dinar a bord. Arribada a Tromso per la tarda i trasllat a l’aeroport . Vol a Oslo DY1740 de les 17.40 hores. Trasllat a l’hotel Thon Europa o similar. Sopar i allotjament.

   

  9 de març. Dijous.

  Oslo

  Esmorzar. Visita guiada de la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació farem una excursió a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels vaixells víkings . Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat acompanyats pel nostre guia.

  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de març. Divendres.

  Oslo – Barcelona

  Esmorzar escandinau i trasllat a l’aeroport per sortir en el vol DY1740 de les 09.00h amb destinació Barcelona. Arribada a les 12.20 i fi dels nostres serveis.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets d'avió de la companyia NORWEGIAN en classe turista.
  • Allotjament als hotels definits.
  • Pensió completa.
  • Totes les visites segons detall del programa.
  • Guia acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança de viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Extres personals.
  • Begudes en els àpats.
  • Altres no esmentats expressament com inclosos.


  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 2.295,00 € 2.225,00 €

  Suplement habitació individual 380.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 175.00€
  Compra Anticipada -70.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  CATALÀ (avions)

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial 
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió) 

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20  persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  setembre 2016