Aurores boreals i les joies de l'Àrtic
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Aurores boreals i les joies de l'Àrtic
 • 7 dies, avió, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2050 €
Aurores boreals i les joies de l'Àrtic

Sol·licita el teu pressupost

 • Aurores boreals i les joies de l'Àrtic

  Preu per persona base habitació doble 2050 €

 • Itinerari

  Només durant pocs mesos és possible contemplar una de les meravelles més increïbles de la naturalesa: les aurores boreals. A Noruega, i especialment, a la ciutat de Tromso es donen les condicions necessàries perquè aquest fet es produeixi, tot i que no sempre és així. Sens dubte, observar les aurores és una de les experiències que s’ha de gaudir, almenys una vegada, al llarg de la nostra vida.

   

  27 de febrer. Divendres

  Barcelona – Tromso

  Presentació a l'aeroport de Barcelona Terminal 1 a les 11.35h davant mostrador companyia SAS. Sortida en vol SK4686 de les 13.20 amb destinació Oslo. Connexió amb el vol SK4432 de les 18.35h amb destinació Tromso. Arribada a les 20.25h i trasllat al cèntric Thon Hotel Tromso o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  28 de Febrer. Dissabte

  Tromso

  Esmorzar escandinau. Visita panoràmica amb un guia local d’aquesta ciutat rodejada de muntanyes i aigües blaves. Dinar. Per la tarda visita al Museu Polar i temps lliure per relaxar-se abans d’explorar la nit. Sopar a l’hotel. Sortida amb un especialista per a la recerca de l’aurora boreal. Allotjament al Thon Hotel Tromso o similar.

   

  1 de Març. Diumenge

  Tromso – Narvik

  Esmorzar escandinau. Ens dirigim cap a la regió de Narvik, descobrint pel camí increïbles paisatges i carreteres situades entre parets de neu. Visitarem el zoològic més septentrional del mon, on podrem observar els grans depredadors de l’Àrtic: l’ós bru, el linx, el llop o el glotón. També podrem veure cérvols, ants vermells, rens, bous mesquers i guineus polars. Dinar. Continuació cap a Narvik, la famosa ciutat del port, on visitarem el Museu de Guerra de Narvik. Sopar i allotjament a l’Hotel Rica Narvik o similar.

   

  2 de Març. Dilluns

  Narvik – Svolvaer

  Esmorzar escandinau. Sortida cap a Vesteralen, el regne de grans i petites illes que formen un magnífic paisatge natural. El terreny varia des de muntanyes alpines, a suaus turons, profundes valls, platges de sorra blanca i estrets fiords. Visitarem una granja de rens per descobrir l’animal típic de la zona i per aprendre més coses sobre la cultura Sami dintre d’un lavvo al voltant del foc. Després coneixerem el ramat de rens i els donarem de menjar. Dinar. Continuació cap a Svolvaer i visita al Magic Ice Bar. Sopar i allotjament al Thon Hotel Lofoten o similar.

   

  3 de Març. Dimarts

  Svolvaer – Stamsund Hurtigruten

  Esmorzar escandinau. Sortida a través de les illes Lofoten, dominades pel enorme pic nevat que ve directament del mar. Separades de terra ferma pel Vestfjord, les illes creen una cadena d’uns 150km de nord a sud. Descobrirem els pobles de pescadors en temporada alta de pesca del bacallà i visitarem el Museu Noruec dels Pobles Pescadors. Dinar. Sortida cap a Stamsund i embarcament a bord del llegendari Hurtigruten. Sopar i allotjament a bord en camarots interiors. Al vespre, recomanem sortir a la terrassa doncs aquest creuer ofereix excel·lents condicions per observar l’aurora boreal.

   

  4 de Març. Dimecres

  Hurtigruten – Tromso

  Esmorzar a bord. Gaudirem de la travessa del matí i de la llum que poc a poc il·lumina els preciosos paisatges blancs i els fiords propers. Dinar a bord. Arribada a Tromso per la tarda i temps lliure per poder fer les últimes compres. Sopar i allotjament al Thon Hotel Tromso o similar.

   

  5 de Març. Dijous

  Tromso – Barcelona

  Esmorzar escandinau i trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SK4403 de les 06.30h amb destinació Oslo. Connexió amb el vol SK4685 de les 09.05h amb destinació Barcelona. Arribada a les 12.30 i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió de la companyia SAS en classe turista. Allotjament als hotels definits. Pensió completa. Totes les visites segons detall del programa. Guia acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els àpats. Altres no esmentats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.360,00 € 2.050,00 €

  Suplement habitació individual 415.00€
  Compra Anticipada -60.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 175.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -60.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.      

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.     Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.     Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.     Mínim de persones: La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  setembre 2014