Àustria Imperial i Eslovènia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Àustria Imperial i Eslovènia
 • Autocar 10 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1295 €
Àustria Imperial i Eslovènia

Sol·licita el teu pressupost

 • Àustria Imperial i Eslovènia

  Preu base per persona en habitació doble 1295 €

 • Itinerari

  Primer dia.  Divendres.

  CIUTATS D`ORIGEN – Aix en Provence – GÈNOVA. 

  Recollida amb el nostre autocar als punts d`origen definits.  Dinar en un restaurant de la zona de Aix en Provence.  Continuació de l`itinerari fins la ciutat Italiana de Gènova.  Arribada a l`hotel MODERNO VERDI 4**** o similar.  Tràmits de distribució d`habitacions.  Sopar i allotjament

   

  Segon dia. Dissabte.

  GÈNOVA –  Desenzano – ZILLERTAL REGION . 

  Esmorzar a l`hotel. Sortida en direcció a la bonica població de  Desenzano, situada a la vora del llac Garda. Dinar i continuació de la ruta fins entrar a Àustria.  Seguirem fins la zona de Zillertal on es troba el nostre hotel GASTHOF ZILLERTAL 4**** o similar. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Diumenge.

  ZILLERTAL REGION - SALZBURG.

  Esmorzar a l`hotel.  Sortida amb el nostre autocar fins Berchtesgaden, on pujarem amb un espectacular ascensor, fins el Cim de l`Aliga, en el qual podrem visitar l`antiga residencia d`estiu de Hitler i des d’on tindrem una magnífica vista panoràmica.  Dinar.  Per la tarda, gaudirem d`un relaxant creuer pel llac Konigsee.  Continuarem fins la veïna ciutat de Salzburg, una de les més boniques d`Europa i allà podrem fer una passejada pel centre. Sopar en un restaurant. Trasllat a l`hotel AMADEO SCHA FFENRATH 4* o similar. Allotjament.

   

  Quart dia. Dilluns.

  SALZBURG.

  Esmorzar a l`hotel.  Aquest matí, gaudirem d`una visita guiada de Salzburg, on coneixerem els principals monuments d`aquesta preciosa ciutat austríaca, contemplarem el castell de Hohensalzburg, que domina la ciutat vella. També veurem la casa de Mozart per fora i el seu acollidor centre històric. Dinar. Tarda lliure per gaudir de la ciutat i passejar o prendre un cafè per qualsevol de les seves places. Sopar en un restaurant. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dimarts.

  SALZBURG – VIENA.

  Esmorzar bufet. Sortida a primera hora a l`impressionant regió dels llacs. El nostre recorregut ens portarà pels poblets de St. Gilgen i St. Wolfgang. Dinar. Continuarem cap a Viena.  Passejada pel centre de la ciutat i trasllat a l`hotel DERAG KAISER FRANZ JOSEF 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Dimecres.

  VIENA.

  Esmorzar bufet. Visita guiada de Viena on gaudirem  dels principals monuments d`aquesta Imperial ciutat: Un recorregut panoràmic per l`avinguda Ring, amb l`Òpera, el Parlament, el Teatre Nacional, la Biblioteca Nacional... I seguirem per  La Catedral de Sant Esteve i el Palau Belvedere. Dinar.  Per la tarda visitarem el Palau de Schönnbrunn, d’on destaquem el Museu de les carrosses. Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament. Opcional:  Sopar de gala en el famós Palau Kursalon amb concert i ball de valsos, trasllats privats inclosos. 98 €

   

  Setè dia. Dijous.

  VIENA – Bled - LJUBLJANA.

  Esmorzar.  Sortida a primera hora en direcció a Eslovènia. Arribada a  Bled i visita guiada per la ciutat. Dinar. Gaudirem d’una passejada pel llac amb barques, juntament amb una visita per l’illa i el castell. Continuació a la capital Ljubljana. Passejada pel centre. Arribada a l`hotel AUSTRIA TREND LJUBLJANA / PLAZA HOTEL LJUBLJANA 4* . Sopar i allotjament.

   

  Vuitè dia. Divendres.

  LJUBLJANA.

  Esmorzar a l`hotel.  Visita guiada de  Ljubljana.  D’aquesta ciutat destaquem el castell, la plaça Preseren i la Catedral de San Nicolás, entre d’altres. Dinar.  Tarda lliure per gaudir de  l’acollidora capital d`Eslovènia. Sopar i allotjament a l`hotel.  Opcional: Per la tarda, ens traslladarem fins les espectaculars Coves de Postojna, on podrem gaudir d`un recorregut en trenet subterrani de més de 4 kms: 35 €

   

  Novè dia. Dissabte.

  LJUBLJANA – Bergamo – BRIANÇON.  

  Esmorzar a l`hotel. Sortida amb el nostre autocar en direcció a l`històrica ciutat de Bergamo, allà gaudirem d`una visita pel seu centre històric. Dinar.  Continuació a Briançon.  Arribada a l`hotel PARK HOTEL SOLEIL VACANCES 3* o similar. Distribució d`habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Desè dia. Diumenge.

  BRIANÇON - Poblacions d`Origen.

  Esmorzar a l`hotel.  Sortida en direcció a la ciutat de Nimes. Dinar de cloenda al restaurant Elephant II Marguerittes. Continuació a les nostres poblacions d`origen.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut amb recollides a diverses poblacions d`origen (consultar). Pensió completa durant tot el viatge. Beguda en els àpats. Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l`itinerari. Entrades incloses definides a l`itinerari. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.

     Requisits:

  Document Nacional de Identitat o Passaport en vigor, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI o Passaport
 • Punts de recollida

  Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Navàs, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.760,00 € 1.295,00 €

  Suplement individual 325.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  60 o + anys -40.00€
  Porta'ns amics -40.00€
  Opcional Sopar de Gala amb concert i valsos al Palau Kursaloon 98.00€
  Opcional a les Coves de Postojna, amb recorregut amb trenet subterrani 35.00€

  El tercer llit de les habitacions triples és petit.

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014