Avinyó i La Provença: Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Avinyó i La Provença: Setmana Santa
 • 5 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
645 €
Avinyó i La Provença: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Avinyó i La Provença: Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 645 €

 • Itinerari

  L’encant d’aquesta regió francesa és inqüestionable gràcies a la tranquil·litat i glamour que desprenen els seus pobles. Un marcat caràcter mediterrani i un fulgurant passat ens apropen a descobrir tots els secrets que amaga Avignon i La Provença.

   

   

  2 d’Abril. Dijous.

  Punts d’origen – Montpellier – Pont du Gard – Avinyó.

  Sortida dels nostres punts de recollida en direcció a Montpellier. Dinar. Continuació del nostre recorregut fins al Pont du Gard i visita. Obra d’art de l’arquitectura antiga, l’aqüeducte és una de les construccions romanes més belles del món. Excepcional per les seves dimensions, és el pont antic més alt del món i destacable pel seu excel·lent estat de conservació. A l’hora convinguda, trasllat a Avignon. Sopar i allotjament a l'hotel Ibis Avignon Centre Pont de l’Europe 3* o similar.

   

  3 d’Abril. Divendres.

  Avinyó – Arles – Saint Rémy de Provence - Avinyó.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Arles, la “petita Roma de la Gàl·lia”. Visitarem el seu centre històric, recinte privilegiat degut a desenes de monuments d’interès artístic, herència de 2.000 anys d’història i declarats, gran part, Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem cap a Saint Rémy de Provence, encantadora vila, lloc de repòs de Van Gogh d’on van sortir gairebé 150 obres. Visita guiada d’aquest petit poblet, un dels més coneguts de la Provença francesa, per gaudir dels seus carrers i conèixer la seva arquitectura i història. Destaquem el Monestir de Saint Paul de Mausole, Sanatori, molt conegut per la bellesa del seu claustre, però sobre tot per l’habitació on vivia Vicent Van Gogh. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  4 d’abril. Dissabte.

  Avinyó – L’Isle Sur La Sorgue – Avinyó.  

  Esmorzar. Visita guiada de la ciutat d’Avignon, Capital de la Cristiandat a l’Edat Mitjana que conserva encara les petjades. Destaquem el Palau dels Papas, el palau gòtic més gran del món que reconstrueix la vida dels pontífexs, el seu poder polític i religiós, les seves costums, la seva cort, cuina, jardins, etc. Dinar. A la tarda, anirem a l’Isle sur la Sorgue, on tindrem temps per gaudir d’aquesta petita ciutat molt agradable. Podrem passejar per la vora del Sorgue o veure les botigues d’antiguitats que voregen els canals. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  5 d’abril. Diumenge.

  Avinyó – Fontaine de Vaucluse – Gordes – Avinyó.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a la Fontaine de Vaucluse, on trobarem el naixement del riu Sorgue. La intensa bellesa d'aquest paratge natural va ser capaç de moure el cor de molts escriptors i poetes, com Petrarca, Boccaccio i Frédéric Mistral, entre d’altres. Continuació del nostre recorregut a Gordes. Dinar. A la tarda, visitarem el Museu de La Lavanda. Coneixerem aquest lloc totalment dedicat a la lavanda, a fer que entenguem el valor de l'espígol, el símbol de Provença. El museu s'assembla a una casa de camp tradicional al Luberon. Finalitzada la visita, tindrem temps a Gordes, poble desenvolupat al voltant d’un castell fortificat. Típic de postal, aquest poble provençal es troba entre els més bells de França. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  6 d’abril. Dilluns.

  Avinyó – Aigües Mortes – Sète – Punts d`origen.

  Esmorzar. Sortida a primera hora del matí cap a Aigües Mortes, conjunt d’arquitectura medieval únic a Europa. Les seves fortificacions, que dominen la Camarga, son unes de les millors preservades de França. A l’hora convinguda, anirem a Sète, la Venècia del Languedoc. Dinar en un restaurant. Continuació del nostre viatge cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l'hotel descrit a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 725,00 € 645,00 €

  Suplement individual 120.00€

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Places Limitades.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  agost 2014