Balneari Sicilia (Aragó)
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Balneari Sicilia (Aragó)
 • 5 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
475 €
Balneari Sicilia (Aragó)

Sol·licita el teu pressupost

 • Balneari Sicilia (Aragó)

  Preu per persona base habitació doble 475 €

 • Itinerari

  Amb la vida tan estressant que portem, és totalment necessari dedicar temps a cuidar-nos. Per això, us recomanem que us escapeu uns dies al balneari Sicília, a Aragó, per gaudir d’una estada de salut que us permetrà desconnectar de les vostres rutines. No us oblideu de la màxima: Mens sana in Corpore sano!

   

   

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d’origen - Jaraba

  Sortida dels nostres punts d’origen en direcció a Jaraba. Arribada al Balneari Sicilia 4*.  Dinar. Distribució d’habitacions.  A la tarda, assessorament mèdic per personalitzar els tractaments i ús de la piscina activa. Sopar i allotjament al Balneari Sicilia 4*.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Jaraba: excursió de mig dia a “Cañon del Río Mesa”

  Esmorzar a l’hotel. Matí per fer  tractaments , ús de la piscina termal o gimnàs del Balneari. Dinar. Visita panoràmica a las Hoces del Mesa, espai natural protegit dels més espectaculars i desconeguts de la província de Zaragoza, amb visita a la Gruta de las Maravillas i parada a l'Ermita de San Daniel (mirador sobre l’embassament de la Tranquera). Sopar i allotjament al Balneari Sicilia 4*.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Jaraba: excursió de mig dia a Ateca

  Esmorzar a l’hotel. Matí per fer  tractaments, ús de la piscina termal o gimnàs del Balneari. Dinar.  Visita a la bonica població d’Ateca, que conserva un important patrimoni mudéjar. Passejarem pels seus estrets carrerons i veurem les seves cases antigues d’alts murs tancats. Destaca especialment la Torre del Rellotge. Sopar i allotjament al Balneari Sicilia 4*.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Jaraba: excursió de mig dia al “Monasterio de Piedra”

  Esmorzar a l’hotel. Matí per fer  tractaments, ús de la piscina termal o gimnàs del Balneari. Dinar. Visita al Parc Natural del “Monasterio de Piedra” de gran bellesa paisatgística i al seu conjunt monumental de l'antic monestir. Sopar i allotjament al Balneari Sicilia.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Jaraba - Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Matí per fer  tractaments, ús de la piscina termal o gimnàs del Balneari. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i vi inclosos als àpats. Allotjament al Balneari Sicilia 4*. Acompanyant de Promoviatges. Visites guiades indicades. Us de barnús.  Cura hidropònica. Dues tècniques termal-terapèutiques a escollir: sessió aqua-gym, sessió tonificació, terma d’aromes, càmera de sal i canals flebotònics. Us de la piscina termal i gimnàs en horari de matí. Participació gratuïta a les activitats guiades: pilates, escola d’esquena, exercicis respiratoris, passeigs dinàmics,….  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, en vigència
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 575,00 € 475,00 €

  Suplement individual 65.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  agost 2014