Bhutan i Nepal: Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Bhutan i Nepal: Setmana Santa
 • Avió, 10 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu des de
3765 €
Bhutan i Nepal: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Bhutan i Nepal: Setmana Santa

  Preu des de 3765 €

 • Itinerari

   

  12 d’abril 

  Barcelona-Doha
  Presentació a l'aeroport del Prat-Barcelona, terminal 1 mostrador de facturació de Qatar Airways a les 14.00 hrs. Sortida en vol QR 140 a les 15.45 hrs amb destinació Doha. Arribada a les 23.10 hrs.

  13 d’abril 

  Doha-Kathmandú
  Connexió amb el vol QR 648 a les 01.10 hrs. amb destinació Kathmandu. Nit a bord. Arribada a les 08.35 hrs. Trasllat a l'hotel. Sortida per visitar el centre històric de Katmandú amb la seva famosa plaça Durbar plena de pagodes on veurem el Kasta Mandab i el palau de la Kumari, la seva deessa vivent. Continuarem a Patan, antiga capital real amb una dotzena de temple i pagodes de tots els estils. Dinar al bonic Cafè Patan dins de la pagoda que és avui Museu. A la tarda visita de Patan i tornada a Katmandú. Sopar i allotjament a l'hotel RADISSON KATHMANDÚ 5* o similar.

  14 d’abril 

  Kathmandú- Paro-Thimpu
  Esmorzar. Trasllat a l'aeroport per sortir en el vol KB401 a les 09.20 hrs. amb destinació Paro. Arribada a les 10.35 hrs. Sortida per carretera cap a Thimpu. Després de dinar visita de la ciutat amb l'Escola d'Arts i Oficis, el museu de l'Herència Tèxtil i de Costums, el dzong (fortalesa-monestir) Tashiccho, que acull la majoria d'oficines governamentals i el saló del tron, i és residència d'estiu de l'abat suprem, el xorten (stupa) en memòria del monarca artífex del modern Butan. Sopar i allotjament a l'hotel TAJ TASHI 5* o similar

   

  15 d’abril

  Thimpu-Wangduphodrang-Bhumtang
  Esmorzar
  . Sortida per carretera cap Bhumtang, centre religiós del país i la vall més fascinant de Butan, creuant els passos muntanyencs de Dochula i Pelapa. Aturada a Wangduphodrang, famós per la seva artesania en bambú i pedra, per visitar el dzong construït sobre un turó a la confluència dels rius Punakha i Tang. Dinar. Arribada a Bhumtang. Sopar i allotjament a l'hotel Yu-Gharling Resort 4* o similar.

  16 d’abril

  Bhumtang
  Esmorzar
  a l'hotel. Visita dels antics temples i monestirs de Jambey, del segle VII i de Kurje que data de l'època d'introducció del budisme a Butan. Farem una passejada fins al proper Tanjing Lhakhang i després dinar en un restaurant local. A la tarda passejarem pels mercats d'aquesta remota zona del Butan central. Sopar i allotjament a l'hotel Yu-Gharling Resort 4* o similar.
   

  17 d’abril

  Bhumtang-Punakha
  Esmorzar
  a l'hotel. Sortida cap Tongsa on visitarem el seu dzong, residència ancestral de la família reial i d'una impressionant bellesa. Dinar en un restaurant local. Continuació cap a la ciutat de Punakha. Sopar i allotjament a l'hotel Jumolhari 4* o similar.

  18 d’abril

  Punakha-Paro
  Esmorzar
  . Visita del seu dzong (subjecta al permís dels monjos), construït estratègicament en la conjunció dels rius Pho i Mo, com a centre religiós i administratiu de la regió. Sortida per carretera cap Paro i trasllat a l'hotel. Dinar. Visita del Dzong Ta, original torre guaita convertida en Museu Nacional i de la fortalesa Dzong Rinpung, fortalesa de les Joies acumulades. Sopar i allotjament a l'hotel  Naksel  4* o similar.


  19 d’abril

  Paro
  Esmorzar a l'hotel. Excursió per visitar el cèlebre monestir de Taksang, construït en sortints d'una paret vertical de granit i els edificis semblen incrustats en la negra roca d'una escarpada muntanya, el lloc és conegut com el Niu del Tigre. Dinar pícnic bufet al retorn, en un bonic lloc al peu de la muntanya. De tornada a Paro, temps lliure per les darreres compres al principal carrer de la ciutat. Sopar i allotjament  a l’hotel Naksel  4* o similar.

   

  20 d’abril 

  Paro-Kathmandú
  Esmorzar
  a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per sortir en el vol KB 400 a les 07.50 hrs. amb destinació Kathmandu. Arribada a les 08.45 hrs i trasllat a l'hotel Radisson. Sortida per visitar Bhagdaon la ciutat més medieval de la vall, una joia tant pels seus carrerons com per les seves cases i monuments del s. XVII. Dinar en un restaurant local i visita de Pasupatinath, en el riu sagrat celebren els hinduistes les incineracions. Acabarem a Bhodnath al voltant de la stupa es troben monestirs budistes i molts tibetans que hi viuen. Retorn a l'hotel per recollir les maletes i trasllat a l'aeroport per sortir en el vol QR647 a les 21.00 hrs amb destinació Doha.

  21 d’abril

  Doha-Barcelona
  Connexió amb el vol QR 137 a la 02.05 hrs. amb destinació Barcelona. Nit a bord. Arribada a les 08.00 hrs.
   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió de la companyia Qatar Airways en classe turista. Allotjament als hotels definits.  Pensió completa. Totes les visites segons detall del programa. Guia acompanyant durant tot el viatge. Assegurança de viatge.
     Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els menjars. Altres no esmentats expressament com inclosos. Visats d'entrada a Katmandú 20€ pagamanet directe, foto obligatòria  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu des de 4.590,00 € 3.765,00 €

  .Suplement habitació individual 925.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 275.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Compra Anticipada -115.00€
  Descompte pagament total -115.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina. Visat d'entrada a Katmandú 20€ pagament directe, foto obligatòria

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data agost 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 15 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  Desembre 2013