Brussel·les i Flandes mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Brussel·les i Flandes mercats de Nadal
 • avió 3 dies
Preu base
495 €
Brussel·les i Flandes mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Brussel·les i Flandes mercats de Nadal

  Preu base 495 €

 • Itinerari

  6 de desembre.

  Barcelona - Brussel·les.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona terminal 1 a les 07.10 hores. Sortida en el vol SN/3696 de les 09.10 a Brusel.les. En arribar, començarem el dia amb una visita panoràmica de Brussel·les. Destaquem les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu, el Maneken pis, el Atomium i la Gran Place. En aquesta plaça està ubicat el mercat de Nadal més gran del país. Temps lliure per poder gaudir de l’ambient nadalenc. Dinar en un cèntric restaurant. Allotjament hotel Crowne Plaza Brussels Le Palace categoria 4**** o similar. Sopar

   

  7 de desembre.

  Brussel·les - Bruges.

  Esmorzar a l’hotel . Ruta a Bruges, probablement una de les ciutats més boniques d’Europa. La Mark ( la plaça major), és el centre de la ciutat, en l’història va ser el centre comercial del país. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers, places encisadores i racons de gran bellesa. Dinar en un restaurant. Finalitzat l’àpat, disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat i per el seu mercat nadalenc. A l’hora convinguda retorn a Brussel.les. Sopar

   

  8 de desembre. 

  Gant - Anvers - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Gant. Veurem el Pont de Sant Miquel, des d’on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de Gant. Destaquem el castell dels Comptes de Flandes i els impressionats edificis que acollien els antics gremis.

  Sortida a Anvers (Antwerpen), un dels ports més grans d’Europa. El cor de la ciutat es troba a la ciutat vella: La plaça Major. De forma triangular, està flanquejada per bonics edificis que eren les seus dels antics gremis. Visita guiada de la ciutat. Dinar en un restaurant. En acabar disposarem de temps en el seu mercat nadalenc i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol SN/3705 de les 18.20. Arribada a Barcelona a les 20.25 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* sup. Trasllats en destí. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres personals, Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.

     Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 550,00 € 495,00 €

  Compra Anticipada -15.00€
  .Suplement habitació individual 95.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 100.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  juliol 2013