Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal
 • 3 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona en habitació doble
495 €
Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal

  Preu per persona en habitació doble 495 €

 • Itinerari

  6 de Desembre.

  Barcelona – Brussel·les

  Presentació a l’aeroport de Barcelona terminal 1 a les 10:00 hores. Sortida en el vol SN/3702 de les 12.10 a Brussel·les. En arribar dinarem i començarem el dia amb una visita panoràmica de Brussel·les. Destaquem les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu, el Maneken pis, el Atomium i la Gran Place. Sopar i allotjament a l’hotel Hilton categoria 4**** o similar.

   

  7 de Desembre.

  Brussel·les - Bruges

  Esmorzar a l’hotel. Ruta a Bruges, probablement una de les ciutats més boniques d’Europa. La Mark (la plaça major), és el centre de la ciutat, en l’historia va ser el centre comercial del país. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers, places encisadores i racons de gran bellesa. Dinar en un restaurant. Finalitzat l’àpat, disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat i per el seu mercat nadalenc . A l’hora convinguda retorn a Brussel·les. Sopar i allotjament.

   

  8 de Desembre.

  Gante - Anvers - Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Gante. Veurem el Pont de Sant Miquel, des d’on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de la ciutat. Destaquem el castell dels Comptes de Flandes i els impressionats edificis que acollien els antics gremis.

  Sortida a Anvers (Antwerpen), un dels ports més grans d’Europa. El cor de la ciutat es troba en la ciutat vella: la Plaça Major. De forma triangular, està flanquejada per bonics edificis que eren les seus dels antics gremis. Visita guiada de la ciutat. Dinar en un restaurant. En acabar disposarem de temps en el seu mercat nadalenc i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol SN/3705 de les 18:45. Arribada a Barcelona a les 20:40 hores.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de Brussels Airlines en classe turista. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI.
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 555,00 € 495,00 €

  Suplement individual 195.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€
  Compra Anticipada -15.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,36$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014