Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia caompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
735 €
Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Brussel·les i Flandes. Mercats de Nadal

  Preu per persona base habitació doble 735 €

 • Itinerari

  5 de desembre.

  Barcelona - Brussel·les.

  Presentació aeroport de Barcelona terminal 1 a les 10.00 h. Sortida en el vol SN3702 de les 12.10 h. a Brussel·les. Al arribar, començarem el dia amb una visita panoràmica de Brussel·les. Destaquem les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu, el Maneken pis, el Atomium i la Grand Place. En aquesta plaça s’hi troba el mercat de Nadal més gran del país. Temps lliure per poder gaudir de l’ambient nadalenc. Allotjament hotel Hilton Brussels City 4*. Sopar.

   

  6 de desembre.

  Brussel·les - Gant - Anvers - Brussel.les.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Gant. Veurem el Pont de Sant Miquel, des d’on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de Gant. De la ciutat hi destaquem el castell dels Comptes de Flandes i els impressionats edificis que acollien els antics gremis. Al acabar, sortida a Anvers (Antwerpen), un dels ports més grans d’Europa. El cor de la ciutat es troba a la ciutat vella: La plaça Major, de forma triangular, està flanquejada per bonics edificis que eren els seus dels antics gremis. Dinar en un restaurant. A la tarda visita guiada de la ciutat i temps per gaudir del seu mercat nadalenc . Retorn a Brusel.les. Sopar a l’hotel.

   

  7 de desembre.

  Brussel.les - Brugges - Brussel.les.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a a Brugges, probablement una de les ciutats més boniques d’Europa. La Mark ( la plaça major), és el centre de la ciutat, antigament va ser el centre comercial del país. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers, places encisadores i preciosos racons. Dinar en un restaurant. Finalitzat l’àpat, disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat i veure el seu mercat. A l’hora convinguda retorn a Brussel·les. Sopar.

   

  8 de desembre.

  Brussel.les - Lovaina - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí disposarem de temps a Brusel.les per acabar de visitar la ciutat. Al acabar, ens desplaçarem a Lovaina, la ciutat universitària de Flandes per excel·lència. Aquesta universitat, on va fer classes Erasme de Rotterdam, va ser fundada el 1425. La ciutat també és coneguda pel seu ambient juvenil, per la seva tradició cervesera i pels seus edificis del segle XV. Tindrem temps per passejar per Lovaina. Dinar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol SN3705 de les 18.45 h. Arribada a Barcelona a les 20.40 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia Brussels Airlines. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament a l’hotel Hilton a Brussel·les. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 845,00 € 735,00 €

  Suplement habitació individual 145.00€
  Compra Anticipada -25.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 120.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 . Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  abril 2015