Brussel·les i Flandes mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Brussel·les i Flandes mercats de Nadal
 • Avió i autocar, 4 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 750€
750 €
Brussel·les i Flandes mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Brussel·les i Flandes mercats de Nadal

  Preu base des de 750€ 750 €

 • Itinerari

  6 Desembre.
  Barcelona - Brussel.les


  Presentació aeroport de Barcelona terminal 1 a les 07.10 hores. Sortida en el vol SN/3696 de les 09.10 a Brussel.les. En arribar, començarem el dia amb una visita panoràmica de Brussel·les. Destaquem les seves modernes avingudes, el Parlament Europeu, el Maneken pis , el Atomium i la Gran Place. En aquesta plaça està ubicat el mercat de Nadal més gran del país. Temps lliure per poder gaudir de l’ambient nadalenc.
  Allotjament hotel Thon Brussels City Center categoría 4* o similar. Sopar en un restaurant

  7 Desembre.  
  Brussel.les - Malines - Anvers - Brussel.les.


  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Anvers (Antwerpen), un dels ports més grans d’Europa.  El cor de la ciutat es troba en la ciutat vella: La plaça Major. De forma triangular, està flanquejada per bonics edificis que eren les seus dels antics gremis. Visita guiada de la ciutat. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem Malines, antiga capital dels Països Baixos en l’època dels ducs de Borgonya. Avui dia és la capital eclesiàstica de Bèlgica. Farem un passeig  per veure els seus edificis més destacats abans d’arribar a Brussel.les. Sopar en un restaurant

  8 Desembre.
  Brussel.les - Gante - Bruges - Brussel.les


  Esmorzar a l’hotel. Ruta a Bruges, probablement una de les ciutats més boniques d’Europa. La Mark ( la plaça major), és el centre de la ciutat, en l’historia va ser el centre comercial del país. El nostre recorregut a peu ens portarà per bonics carrers, places encisadores i racons de gran bellesa. Dinar en un restaurant. Finalitzat l’àpat, disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat i el seu mercat. Continuació de la nostra ruta fins a Gent. Veurem el Pont de Sant Miquel, des d’on tindrem una impressionant vista dels campanars medievals de Gent.
  Destaquem el castell dels Comptes de Flandès i els impressionats edificis que acollien els antics gremis. Finalitzada la visita, retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant.

  9 Desembre.
  Brussel.les - Lovaina - Barcelona


  Esmorzar a l’hotel . Sortida cap a Lovaina, la ciutat universitària de Flandès per excel·lència. La universitat, on va fer classes Erasme de Rotterdam, va ser fundada el 1425. La ciutat és coneguda pel seu ambient juvenil, per la seva tradició cervesera i pels seus edificis del segle XV: la Plaça Major, la impressionant Església de Sant Pere i el famós Ajuntament, una obra mestra del gòtic brabantì. Farem la visita d’aquesta població on també dinarem. En acabar disposarem de temps en el seu mercat nadalenc i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol SN/3705 de les 18.20. Arribada a Barcelona a les 20.25 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la cia Brussels Airlines. Guia acompanyant durant tot el viatge.  Allotjament hotel 4* . Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 750€ 940,00 € 750,00 €

  Suplement individual 185.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 115.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Fer arribar copia del DNI o passaport a la central de reserves 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

   

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contactin amb nosaltres abans de fer la reserva.