Budapest, Bratislava i Praga
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Budapest, Bratislava i Praga
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1195 €
TRASLLATS INCLOSOS
Budapest, Bratislava i Praga

Sol·licita el teu pressupost

 • Budapest, Bratislava i Praga

  Preu base per persona en habitació doble 1195 €

 • Itinerari

  SORTIDA 29 AGOST, GRUP REDUÏT: MÀXIM 20 PERSONES.

   

  Primer dia.

  Punts d’origen-  Barcelona – Zurich  – Budapest.  

  Recollida amb el nostre autocar dels punts d`origen definits per traslladar-los a l`aeroport de Barcelona. Sortida en vol de Swis LX1953 a les 9:45 h. Arribada a l`aeroport de Zurich i enllaç en el vol LX2254 cap a l`aeroport de Budapest. Arribada a les 14:05 h. (dinar no inclòs).  Recollida de maletes i sortida cap el centre de Budapest on gaudirem d`una visita panoràmica per les principals avingudes d`aquesta imperial ciutat, dividida pel riu Danubi. Seguirem a l`hotel Eurostars Budapest Center 4* o similar.  Distribució d`habitacions. Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  Segon dia.

  Budapest.

  Esmorzar a l’hotel. Visita guiada a la ciutat. Destaquem l’anomenat Bastió dels pescadors,l'església de Sant Maties del segle XIII, el Palau Reial, l`avinguda Andrassy amb la Casa de l`Opera, la plaça dels Herois... Dinar. Disposarem de la tarda lliure per gaudir dels acollidors carrers del centre històric, acompanyats del nostre guia. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a peu a l’hotel i allotjament.

   

  Tercer dia.

  Budapest: Excursió a Szestendre i a la recolzada del Danubi.

  Esmorzar a l`hotel. Sortirem de l`hotel a primera hora en direcció a l`antiga ciutat reial d`Eztergom, on visitarem la seva Basílica, la més gran d`Hongria. Continuarem cap a Visegrad on visitarem aquesta fortalesa medieval que ens permet gaudir d'unes impressionants vistes del Danubi. Dinar . En acabar, ens traslladarem a la ciutat barroca de Szestendre, on avui viuen molts artesans i artistes i també gaudirem de temps lliure per veure l`artesania local. Continuació a Budapest. Arribada a l`hotel. Sopar i allotjament.

  Opcional:  Creuer pel Danubi amb sopar.  Trasllat privat al moll. Farem un creuer pel Danubi, mentre gaudim d’un sopar: 45 € (compra anticipada). 50 € (compra durant el viatge).

   

  Quart dia.

  Budapest - Bratislava.

  Esmorzar a l’hotel.  Sortida a primera hora cap a Bratislava, capital de la República Eslovaca.  Arribada a l`hotel Park Inn Danube 4* o similar.  Distribució de les habitacions i dinar. A l`hora convinguda gaudirem d`una visita guiada per aquesta acollidora ciutat. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  Cinquè dia.

  Bratislava – Praga.

  Esmorzar a l’hotel.  Sortirem amb el nostre autocar cap a Txèquia. Arribada a l`hotel Eurostars Thalia 5* o similar de Praga i distribució d`habitacions.  Dinar a l`hotel.  Aquesta tarda farem una visita del Castell de Praga, construït el segle IX, destaquem la Catedral de Sant Vito, símbol del país i el palau Reial. Sopar a una típica taverna. Retorn a l`hotel i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Praga.

  Esmorzar a l’hotel. Visita del centre de la ciutat. Destaquem la Ciutat Vella, amb la plaça de la Ciutat, el rellotge astronòmic, el barri de Mala Strana amb la plaça de Wenceslau. Dinar. Disposarem de la tarda lliure per gaudir dels acollidors carrers del centre històric, acompanyats del nostre guia.  Sopar a l`hotel i allotjament.

   

  Setè dia.

  Praga: Excursió a la ciutat balneària de Karlovy Vary.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Karlovy Vary. Aquesta pintoresca ciutat va ser fundada el segle XIV per l’emperador Carles IV. Aquesta ciutat famosa pels seus balnearis, també acull molts artesans de la porcellana i el cristall. Dinar. A l’hora convinguda retorn a Praga on gaudirem de temps lliure per les últimes compres. Sopar en un cèntric restaurant. Trasllat a l`hotel i allotjament.

   

  Vuitè dia.

  Praga – Zurich – Barcelona – Punts d`origen.

  Esmorzar a l`hotel.  A l`hora convinguda, trasllat a l`aeroport per sortir en el vol de Swis LX1487 a les 14:45 h. (Dinar no inclòs). Arribada a Zurich i connexió en el vol LX1956 a les 17:20 h. Arribada a l`aeroport de Barcelona a les 19:10 h. Recollida d`equipatges i sortida amb el nostre autocar cap a les nostres poblacions d`origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d`avió en classe turista de la companyia Swis Barcelona- Zurich – Budapest // Praga – Zurich-  Barcelona (horaris definitius a la documentació de viatge). Trasllat de les poblacions de recollida a l`aeroport de Barcelona (consulteu). Pensió completa amb beguda inclosa al àpats.  Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l`itinerari.  Visites amb entrades incloses segons el programa. Guia acompanyant en tot el recorregut. Assegurança bàsica d`assistència en viatges.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer i de l'últim dia. Extres de caràcter personal. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.350,00 € 1.195,00 €

  Suplement individual 295.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 155.00€
  Compra Anticipada -35.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Opcional Creuer pel Danubi amb Sopar 45.00€
  Descompte pagament total -35.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antel·lació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2015