Bulgària
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Bulgària
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant. Dates de sortida: 17 d'agost i 14 de setembre.
Preu base per persona en habitació doble
1315 €
Bulgària

Sol·licita el teu pressupost

 • Bulgària

  Preu base per persona en habitació doble 1315 €

 • Itinerari

  Si t’agraden els països on les tradicions encara són vives, Bulgària és per a tu. Els seus paisatges i riqueses arqueològiques et sorprendran. Plodiv, serà el 2019 la Capital de la Cultura Europea. Ves-hi i gaudeix-la abans que es posi de moda.

   

   

  L'Anna Castilla t'explica les raons per visitar Bulgària amb Promoviatges en  aquest video.

   

   

  Primer dia.

  Barcelona – Sofia

  Recollida amb el nostre autocar als punts d’origen definits, per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa de la Terminal 1 per sortir en el vol LH1131 de les 13.50 hores en direcció Sofia via Frankfurt. Arribada prevista a Sofia a les 22.15 hores. Trasllat i allotjament al Crystal Palace 4* o similar. 

   

  Segon dia.

  Sofia – Rila – Sofia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí viatjarem cap a les muntanyes de Rila, on visitarem el seu famós monestir, construït al llarg del segle XVI i protegit per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Dinar. En acabar, tornarem a Sofia on farem una visita guiada per aquesta encantadora ciutat. Començarem el recorregut amb la catedral d’Alexandre Nevski, construïda entre els segles XIX i XX. Seguirem cap a  la rotonda de Sant Jordi on es troba una de les esglésies més antigues de la ciutat, construïda al segle IV. A continuació, tindrem l’oportunitat d’observar el canvi de guàrdia de la presidència. Tot seguit visitarem el mercat de segona mà més gran de Sofia, on podrem trobar coses que escapen de la nostra imaginació. Per acabar el dia, passejarem pel Bulevard Vitosha, el carrer principal del centre de la ciutat, on es troben botigues, restaurants i cafeteries elegants. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Sofia – Arbanassi – Veliko Tàrnovo

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem al poble d’Arbanassi, on visitarem l’església de la Nativitat de Crist, famosa pels més de 2.700 murals simbòlics. Dinar en un restaurant local. A la tarda descobrirem la capital cultural de Bulgària, Veliko Tàrnovo, amb una història de més de 5.000 anys i declarada com la ciutat més bonica de Bulgària pels mitjans de comunicació. La ciutat compta amb boniques cases al llarg de la riba del riu. Visitarem la fortalesa medieval de Tsarevets i en acabar ens dirigirem al carrer de les arts i les artesanies. Seguidament podrem tastar una varietat de postres amb cafè o té al edifici històric de Hadji Nikoli. També gaudirem de temps lliure per acabar de descobrir la ciutat. Sopar i allotjament a l’Hotel Yantra 4* o similar.

   

  Quart dia.

  Veliko Tàrnovo – Varna – Nessebar – Burgas

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Varna, la ciutat turística més gran de la costa búlgara al mar Negre. Dinar en un restaurant. Seguidament farem la visita guiada, on visitarem la Catedral de Varna, principal temple ortodox de la ciutat. La primera pedra va ser posada per Alexander I de Bulgària el 1880 i es va construir seguint el model dels temples de Sant Petersburg. També visitarem el museu arqueològic, important per la seva antiga col·lecció d’or. Aquest, consisteix en monedes, armes i joies datades de l’any 4600 aC. Acabades aquestes visites disposarem de temps lliure. Trasllat a l’Hotel Grand Primoretz 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Burgas  Nessebar

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la ciutat vella emmurallada de Nessebar, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat es troba en una quasi illa vorejada pel mar negre i amb accés a través d’una única carretera. La seva fundació data del segle VI abans de Crist. Diferents cultures han deixat la seva marca fent de Nessebar una de les ciutats més visitades de Bulgària. Conserva un excepcional patrimoni cultural i històric. Dinar en un restaurant. En acabar, disposarem de la tarda lliure per recórrer els seus carrers empedrats o gaudir de les seves platges. A l’hora indicada, tornarem a l’hotel. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia.

  Burgas – Plovdiv

  Esmorzar a l'hotel. Avui descobrirem Plovdiv, declarada aquest any capital cultural europea. Es la segona ciutat més gran de Bulgària,  i una de les ciutats més antigues d’Europa. Els orígens de la seva història daten de l’any 5000 aC. El centre històric és un antic museu arqueològic a l’aire lliure: compta amb incalculables vestigis antics dels temps dels romans. Dinar. Al llarg del recorregut, descobrirem una herència històrica i cultural única com l'antic teatre romà, l'estadi romà, l'església dels sants de Constantí i Helena i el museu etnogràfic. A la tarda podrem gaudir de temps lliure per caminar per la zona antiga. Trasllat a l’Hotel Imperial 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Setè dia.

  Plovdiv – Bachkovo – Ustina – Sofia

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens traslladarem a Bachkovo per visitar el monestir ortodox, el segon més important després del de Rila. Seguidament, ens dirigirem cap a Ustina, on visitarem una bodega i dinarem amb un tastet de vins. A la tarda, tornarem a Sofia per visitar el mercat central, construït a principis del segle XX i d’estil neorenaixentista i el mercat de les dones, un dels mercats a l’aire lliure més antics de Sofia, establert des de l’era otomana. Sopar de comiat amb espectacle folklòric. Allotjament l’Hotel Crystal Palace 4* o similar.

   

  Vuitè dia.

  Sofia – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Al matí disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol LH1136 a les 14.20 hores (via Frankfurt). Arribada a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona prevista a les 19.30 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa Barcelona - Frankfurt - Sofia - Frankfurt - Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua inclosa al àpats.( excepte sopar primer dia i dinar últim dia)
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats que no sigui aigua.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.
  • Dinar primer i últim dia 


  Requisits:

  DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.315,00 € 1.275,00 €

  Suplement habitació individual 305.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Desembre 2018.