Camí de Sant jaume: Leon Santiago BTT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí de Sant jaume: Leon Santiago BTT
 • autocar 7 dies
Camí de Sant jaume: Leon Santiago BTT

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí de Sant jaume: Leon Santiago BTT
 • Itinerari

   

  Per fi l’oportunitat de fer el Camí de Sant Jaume (Camino de Santiago), d’una manera còmoda amb un autocar de suport.  Possibilitat d’organitzar una sortida exclusiva per un grup col·lectiu.

   

  Diumenge.

  Punt de Recollida - León.  

  Sortida dels punts de recollida en autocar amb remolc per portar les bicicletes, direcció León. Dinar en ruta. Arribada a hotel Aparthotel San Mames ***. Sopar en un restaurant i i allotjament. 

   

  Dilluns.

  León / Astorga (54km). Perfil etapa  

  Track per obrir amb Google Earth / CompeGPS

  Esmorzar. BTT: Trasllat al punt de sortida on començarem la primera pedalada del nostre camí. Etapa en forma de dens de serra, amb pujades i baixades constats, i un desnivell positiu de 542 metres i un desnivell negatiu de 513 metres, arribada a Astorga, final d'etapa, dinar.

  Acompanyants: temps lliure a León, a l’hora indicada trasllat fins a Astorga, temps lliure, dinar amb el grup.

  Trasllats a l’hotel, sopar i allotjament

   

  Dimarts.

  Astorga / Villafranca del Bierzo (75 km). Perfil etapa

  Track per obrir amb Google Earth / CompeGPS

  Esmorzar. avui canvi d'hotel, cal baixar l'equipatge per carregar-lo a l'autocar

  BTT: Trasllat fins a Astorga punt d’inici de la  segona pedalada del nostre Camí. Tenim per davant 75 km etapa reina, amb un desnivell positiu de 1132 metres i un desnivell negatiu de 1502 metres, amb un primer tram que ens portarà fins  al km 31 amb el punt culminant de la jornada 1505 metres sobre el nivell del mar,per continuar fins a Villafranca del Bierzo, final d'etapa, dinar

  Acompanyants: amb tot el grup es desplaçaran fins a Astorga, per continuar i visitar els pobles del camí, amb temps lliure, i arribar a Villafranca del Bierzo on es trobaran amb el grup per dinar.

  Trasllat a l'hotel  Los Olmos ** de Lugo , sopar i allotjament

   

  Dimecres.

  Villafranca del Bierzo / Triacastela  (49 km). Perfil etapa

  Track per obrir amb Google Earth / CompeGPS

  Esmorzar. BTT: Trasllat fins a Villafranca del Bierzo on començarem la tercera  pedalada del nostre Camí. Etapa més curta, amb el perfil similar al dia anterior, amb un desnivell positiu de 1380 metres i un desnivell negatiu de 1228 metres, i la cota màxima del dia esta situada a 1350 metres,  final d'etapa Triacastela. Dinar

  Acompanyants: amb tot el grup es desplaçaran fins a Villafranca del Bierzo, per continuar i visitar els pobles del camí, amb temps lliure, i arribar a Triacastela on es trobaran amb la resta del grup  per dinar.

  Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament

   

  Dijous.

  Triacastela / Palas de Rei (63 km). Perfil etapa

  Track per obrir amb Google Earth / CompeGPS

  Esmorzar. avui canvi d'hotel, cal baixar l'equipatge per carregar-lo a l'autocar BTT: Trasllat a Triacastela on començarem la quarta pedalada del nostre Camí. Tenim per davant 63 km amb un desnivell positiu de 1374 metres i un desnivell negatiu de 1428 metres, cada dia trobarem més llogarets pel Camí, i cada dia més ambient del “Camí”, finalment un llarg tram pla ens portarà fins la mateixa porta del restaurant, Palas de Rei final d’etapa. Dinar 

  Acompanyats: amb tot el grup es desplaçaran fins a Triacastela, per continuar i visitar els pobles del camí, temps lliure, i arribar a Palas de Rei on es trobaran amb la resta del grup per dinar.

  Trasllat a l'hotel Santa Lucia ** de Santiago de Compostela, sopar i allotjament

   

  Divendres.

  Palas de Rei / Santiago de Compostela(66 km). Perfil etapa   

  Track per obrir amb Google Earth / CompeGPS

  Esmorzar. BTT: Trasllat fins a Palas de Rei avui es el últim tram del nostre Camí, 66 km amb un desnivell positiu de 1275 metres i un desnivell negatiu de 1620 metres, el camí ens porta fins a Melide on podem fer una parada a “La Pulperia Ezequiel”, i després relaxar-nos amb un bany al rierol que trobarem abans d’arribar a Arzua, per continuar el camí fins arribar a Santiago de Compostela a la plaça del Obradoiri, final d'etapa, dinar    

  Acompanyats: matí lliure a Santiago de Compostela, a l’hora indicada es trobaran  amb la resta del grup per dinar

  Trasllat a l'hotel, sopar i allotjament

   

  Dissabte.

  Santiago de Compostela / punts d’origen.

  Esmorzar. Baixar l’equipatge per carregar-lo a l’autocar, sortida amb el nostre autocar amb direcció als punts d’origen, dinar en ruta, arribada als diferents punts d’origen, fi dels nostres serveis     

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Autocar de llarg recorregut amb remolt específic per BTT. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Assegurança accidents en BTT  

  Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Girona, Lleida, Martorell, Mataró Tereses, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013