Camí de Sant Jaume, segona etapa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí de Sant Jaume, segona etapa
 • autocar, 7 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Logronyo, Burgos
480 €
Camí de Sant Jaume, segona etapa

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí de Sant Jaume, segona etapa

  Logronyo, Burgos 480 €

 • Itinerari

  Primer dia.
  Punt de Recollida - Logronyo.


   Sortida dels punts de recollida en autocar, direcció a La Rioja. Dinar en ruta. Arribada a hotel Zenit Logroño 3*** (o similar). Sopar i allotjament.  

  Segon dia.
  Logronyo a Najera (29 km.).


  Esmorzar. Caminants: Trasllat al punt de sortida on començarem el nostre Camí. Arribarem al migdia a Nájera a l’hora de dinar.
  Acompanyants: Continuació a Najera per dinar amb els caminants. Tot el grup dinarà plegat. A la tarda farem una passejada per aquesta bonica població. Allotjament a l’hotel San Camilo 3*** de Navarrete, sopar i allotjament a l’hotel.

  Tercer dia.
  Nájera a Santo Domingo de la Calzada (21 km.)


  Esmorzar. Caminants: Trasllat al punt d’inici de la  segona jornada del Camí.  Arribada al migdia a Santo Domingo de la Calzada a l’hora de dinar. Acompanyants: matí lliure a aquesta bonica població.
  Continuació a Santo Domingo de la Calzada per dinar amb els caminants. A la tarda gaudirem d’una visita de Santo Domingo de la Calzada. Retorn a Navarrete. Sopar i allotjament.

  Quart dia.
  Santo Domingo a Belorado  (23 km.)


  Esmorzar. Caminants: Trasllat de l’hotel de Nájera a Santo Domingo on començarem la tercera jornada del Camí.  Arribada al migdia a Belorado a l’hora de dinar. Acompanyants: Possibilitat de fer alguna visita en ruta. Continuació fins a Belorado per dinar amb els caminants.
  Tot el grup dinarà plegat. A la tarda podrem fer una visita de les Mines d’aquesta ciutat.  Continuació a Burgos per allotjar-nos a l’hotel Ciudad de Burgos 3***. Sopar a l’hotel.

  Cinquè dia.
  Belorado a Agés  (27 km.)


  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Belorado on començarem la quarta jornada del Camí. Arribada al migdia a Ages a l’hora de dinar. Acompanyants: Possibilitat de fer alguna visita en ruta. Continuació fins a Ages per dinar amb els caminants.
  Tot el grup dinarà plegat. A la tarda ens traslladarem al jaciment arqueòlogic de Atapuerca. Retorn a l’hotel de Burgos. Sopar i allotjament.

  Sisè dia.
  Agés a Burgos  (23 km.)


  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Ages, just en el punt on varem deixar de caminar ahir. Arribada a la plaça de la Catedral de Burgos per dinar en un cèntric restaurant.  
  Acompanyants: Passejada pel centre de la ciutat de Burgos, fins la plaça de la Catedral on ens trobarem amb els caminants, per dinar plegats.
  Tot el grup dinarà en un cèntric restaurant. A la tarda podrem optar per descansar a l’hotel o disposar de temps lliure al centre històric de la ciutat. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

  Setè dia.
  Burgos - Punts de recollida.


  Esmorzar. A primera hora del matí. Sortirem en el nostre autocar cap a Catalunya. Dinar en ruta. Arribada als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Mitja pensió en els hotels definits en l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.

 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Girona, Igualada, Lleida, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Logronyo, Burgos 535,00 € 480,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple
  Suplement individual 90.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 12.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.