Camí Roncesvalles Logronyo DONES
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí Roncesvalles Logronyo DONES
 • Camí Dones de la Casa del Mar
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Camino Dones de la Casa del Mar
485 €
Camí Roncesvalles Logronyo DONES

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí Roncesvalles Logronyo DONES

  Camino Dones de la Casa del Mar 485 €

 • Itinerari

  30juny Diumenge. Tarragona - Burguete. 

  Sortida del punts de recollida previst, en direcció a Saragossa. Dinar.  Continuarem en direcció a Navarra. Arribada a l’hotel LOIZU 3*** de Burguete. Sopar i allotjament. Possibilitat d’assistir a la missa del Peregrí a Roncesvalles  

   

  01 juliol Dilluns. Roncesvalles a Zubiri (21,5 km.) 

  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Roncesvalles on començarem la primera jornada del Camí. Destaquem la població de Auritzberri, on les cases conserven l’estil de l’arquitectura típica del Pirineu navarrès. Arribada al migdia a Zubiri. Dinar.  Acompanyants: L’autocar els recollirà desprès de deixar als caminants a Roncesvalles i els portarà fins a Zubiri per dinar tots plegats. Passejada per aquesta bonica ciutat del Pirineu navarrès. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  02 juliol Dimarts. Zubiri a Pamplona (20,4 km.)  

  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Zubiri on començarem la segona jornada del Camí. Camí de suau baixada fins a Pamplona. Dinar al hotel.  Acompanyants: Els acompanyants sortiran amb els caminants i una vegada els deixi a Zubiri, continuaran fins arribar a Pamplona. Temps lliure i a l’hora de dinar trasllat al hotel per dinar tots plegats.   A la tarda farem una visita guiada de la ciutat de Iruña (Pamplona). Sopar i allotjament a l’hotel CROSS ELORZ de Imarcoain/ Pamplona 3***. 

   

  03 juliol Dimecres.  Pamplona a Puente la Reina (24 km.)  

  Esmorzar. Caminants: Sortida de Pamplona per començar la tercera jornada del Camí. Arribarem al “Alto del Perdón”, modern monument al peregrí. La nostra ruta ens portarà per boniques poblacions com Obanos i fins arribar a Puente la Reina. Acompanyants: Amb l’autocar sortiran a cap a Puente la Reina. Temps lliure fins l’arribada dels caminants per dinar plegats.  Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

   

  04 juliol Dijous. Puente la Reina a Estella (22 km.) 

  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Puente la Reina des de on començarem la quarta etapa del camí. Arribada a Estella. Dinar.  Acompanyants: Sortiran al mati amb els caminants i els acompanyaran fins a Puente la Reina. Continuaran fins a Estella. Temps lliure fins l’arribada dels caminats. Dinar. A la tarda, farem tots junts la visita de la població. A l’hora convinguda, anirem cap a Logroño. Sopar i allotjament a l´hotel Murrieta 3*.

   

  05 juliol Divendres. Estella a Torres del Rio (29 km.)  

  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Estella per començar la cinquena i mes llarga etapa del camí. Passarem per Los Arcos i fins arribar a Torres del Rio. Dinar.  Acompanyants: L’autocar ens vindrà a buscar al migdia per portar-nos a Torres del Rio per dinar plegats amb el grup.  A la tarda anirem cap a Logroño. Temps lliure. Sopar i allotjament al hotel de Logroño.                                                                                                  

   

  06 juliol Dissabte. Torres del Rio - Logroño (20 km.) – Tarragona. 

  Esmorzar. Sortida dels caminats cap a Torres del Rio per fer la sisena i ultima etapa del camí. Arribada a Logroño.  Acompanyants: Temps lliure a Logroño. Dinar tots plegats. Acabat, iniciarem el nostre viatge de reton cap a Catalunya. Arribada als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Mitja pensió en els hotels definits en l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge. Credencials.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Tarragona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Camino Dones de la Casa del Mar 575,00 € 485,00 €

  .Suplement habitació individual 145.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 12.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 30 persones.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 30 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013