Camí Sant Jaume: Foncebadón a Sàrria
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí Sant Jaume: Foncebadón a Sàrria
 • 8 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona, base habitació doble
680 €
Camí Sant Jaume: Foncebadón a Sàrria

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí Sant Jaume: Foncebadón a Sàrria

  Preu per persona, base habitació doble 680 €

 • Itinerari

  11 de juliol. Dissabte.

  Punt de Recollida - Ponferrada.

  Sortida dels punts de recollida en autocar, direcció a Ponferrada. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel Temple Ponferrada 4****. Sopar i allotjament.

  itinerari total de Foncebadon a Sàrria

   

  12 de juliol. Diumenge.

  Foncebadón a Molinaseca (20 km.); informació perfil etapa

   Esmorzar. Trasllat a Foncebadón on començarem la primera jornada del Camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Molinaseca. Molt a prop ens trobarem la Creu de Ferro, que marca l`entrada al Bierzo i que és un dels monuments “jacobeos” més antics i un dels símbols del Camí. Destaquem la bonica població de El Acebo, on es troba un monument a un peregrí alemany que va morir aquí l’any 1998. Arribada al migdia a Molinaseca, situada a la vora del riu Meruelo, que es travessa sobre un reconstruït pont romànic. Dinar al restaurant Palacio. Sortida amb el nostre autocar a Ponferrada. Sopar i allotjament.

   

  13 de juliol. Dilluns.

  Molinaseca a Cacabelos  (24 km.); Informació perfil etapa

  Esmorzar. Trasllat a Molinaseca on començarem la segona jornada del Camí. Els acompanyants temps lliure a Ponferrada. El Camí ens portará fins a Ponferrada, capital del Bierzo. Arribada al migdia a Cacabelos, important punt del Cami. Trasllat a Ponferrada per dinar juntament amb els acompanyants al mateix hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament. Opcional sopar degustació amb vins i productes del Bierzo  

   

  14 de juliol. Dimarts.

  Cacabelos - Ambasmestas  (22 km.); Informació perfil etapa

  Avui canviarem d’hotel (cal baixar l’equipatge per carregar-lo a l’autocar). Esmorzar. Trasllat a Cacabelos on començarem la tercera jornada del Camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Amabasmestas. Arribarem a Villafranca del Bierzo, un altre dels punts importants del Camí. Destaquem el carrer del “Agua”. Arribada al migdia a Ambasmestas, situat en un bonic entorn molt verd. Dinar al hotel Amabasmestas, juntament amb els acompanyants. Sopar i allotjament al mateix hotel.

   

  15 de juliol. Dimecres.

  Ambasmestas – O Cebreiro  (15 km.); Informació perfil etapa

  Esmorzar. Sortirem del mateix hotel caminant. Etapa curta, que creuant petits llogarets, boscos i rierols ens portarà fins a O Cebreiro després de superar la forta pujada de la “Faba”. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a O Cebreiro, port de muntanya i punt de trobada de camins i un dels més antics del Camí. Amb antigues “pallozas” i els castros amb murs de pissarra i sostre de palla. Dinar juntament amb els acompanyants.  Al acabat disposarem de temps per visitar l`Església de Santa Maria del segle IX. Continuació a l`hotel.  Sopar i allotjament.

   

  16 de juliol. Dijous.

  O Cebreiro - Triacastela  (21 km.); informació perfil etapa

  Esmorzar. Trasllat a O Cebreiros, des  d`on començarem la cinquena etapa del nostre camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Triacastela. El camí continua a alçades superiors als 1.000 m. Per la serra de Rañadoiro; travessem el port del Poio de 1.337 m. i el poblet de Fonfria. Arribada a Triacastela i dinar amb la resta del grup. A continuació visitarem el monestir de Samos. Continuació a l`hotel.  Sopar i allotjament.

   

  17 de juliol. Divendres.

  Triacastela - Sarria  (18 km.); Informació perfil etapa – Burgos.

  Avui canviarem d’hotel (Cal baixar l’equipatge per carregar-lo a l’autocar). Esmorzar. Trasllat a Triacastela, des d`on començarem la sisena i última etapa del nostre Camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Sarria. Des de Triacastela tenim dos itineraris per arribar a Sàrria: el meridional, més llarg, pel cèlebre monestir benedictí de Samos que progressa per les frondoses riberes del riu Oribio; l’altre avança més al nord  per San Xil i passa també per bonics paratges poblats de roures i castanyes. Arribada a la bonica ciutat medieval de Sarria. Dinar. A l`hora convinguda iniciarem el nostre camí de retorn a l’hotel. Arribada a Burgos a l`hotel Bulevar 3***.   Sopar i allotjament.

   

  18 de juliol. Dissabte. Burgos – Punt d`origen.

  Esmorzar. A continuació començarem la nostra ruta de tornada amb el nostre autocar. Dinar en ruta. Arribada als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut amb més  espai. Pensió completa durant tot el viatge amb begudes incloses. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona. Estació de Girona, Lleida, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona, base habitació doble 800,00 € 680,00 €

  Suplement habitació individual 140.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  Sopar degustació amb vins i productes del Bierzo 15.00€
  Samarreta camí talla S; INCLOSA
  Samarreta camí talla M; INCLOSA
  Samarreta camí talla L; INCLOSA
  Samarreta camí talla XL; INCLOSA
  Samarreta camí talla XXL; INCLOSA

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. 1 samarreta per participant

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2015