Camí Sant Jaume: Roncesvalles a Logronyo
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí Sant Jaume: Roncesvalles a Logronyo
 • Autocar, 6 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
425 €
Camí Sant Jaume: Roncesvalles a Logronyo

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí Sant Jaume: Roncesvalles a Logronyo

  Preu per persona base habitació doble 425 €

 • Itinerari

  8 juny. diumenge.

  Punt de Recollida - Burguete.

  Sortida des dels punts de recollida amb autocar, direcció a Navarra. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel LOIZU 3***. Sopar i allotjament.   Possibilitat d’assistir a la missa del Peregrí a Roncesvalles

   

  9 juny. dilluns.

  Roncesvalles a Larrasoaña (27,2 km.)

  Esmorzar. Avui canviarem d'hotel, i per tant, cal baixar l'equipatge per carregar-lo a l'autocar. Trasllat a Roncesvalles, des d’ on començarem la primera jornada del nostre Camí. Destaquem Auritzberri, població on les cases conserven l’estil de l’arquitectura típica del Pirineu navarrès. Arribada al migdia a Larrasoaña. Dinar en el restaurant Gautxori de Zubiri, amb els acompanyants. Passejada per aquesta bonica ciutat del Pirineu navarrès. Sortida en el nostre autocar a Pamplona. Arribada a l’hotel NOAIN PAMPLONA 3***. Sopar i allotjament.

   

  10 juny. dimarts.

  Larrasoaña a Zariquiegui  (26,6 km.)

  Esmorzar. Trasllat a Larrasoaña on començarem la segona jornada del Camí. Camí de baixada suau fins a Pamplona, la qual la travessarem , no sense gaudir d’una breu aturada en el seu carrer Major, per gaudir d’una “tapeta” i un got de vi rosadet. Arribada al migdia a Zariquiegui. Trasllat al restaurant del hotel Noain, on dinarem amb els acompanyants. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  11 juny. dimecres.

  Zariquiegui a Lorca  (26,8 km.)

  Esmorzar. Avui canviarem d'hotel, i per tant, cal baixar l'equipatge per carregar-lo a l'autocar. Trasllat a Zariquiegui, inici de la tercera jornada del Camí. Al cap de dos kilòmetres i mig, arribarem al “Alto del Perdón”, modern monument al peregrí. La nostra ruta ens portarà per boniques poblacions com Obanos, Puente la Reina i Cirauqui. Arribada al migdia a Lorca. Dinar en el restaurant Bodega del Camino, amb els acompanyants. Retorn a l’hotel sopar i allotjament en l`hotel MURRIETA DE LOGROÑO 3***.

   

  12 juny. dijous.

  Lorca a Los Arcos  (31,2 km.)

  Esmorzar. Trasllat a Lorca, punt d’origen de la quarta i més llarga etapa del nostre camí. Durant la ruta, travessarem la ciutat d’Estella i el Monestir de Irache. Arribada a la població de Los Arcos. Dinar en el restaurant Hostal Ezequiel, amb els acompanyants.  Continuació a Logroño. Arribada a l’hotel MURRIETA LOGROÑO 3***. Sopar i allotjament.

   

  13 juny. divendres.

  Los Arcos - Logroño  (28,4 km.) – Punt de Recollida.

  Esmorzar. Trasllat a Los Arcos, des  d`on començarem la cinquena i última etapa del nostre camí. Durant el transcurs de l’etapa travessarem la ciutat de Viana. Arribada a la població de Logroño. Dinar en el restaurant Murrieta. Sortida en autocar cap a Catalunya. Arribada als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge. La credencial  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 500,00 € 425,00 €

  Suplement habitació individual 110.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 12.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014