Camí Sant Jaume: Sarria a Santiago
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí Sant Jaume: Sarria a Santiago
 • 7 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
620 €
Camí Sant Jaume: Sarria a Santiago

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí Sant Jaume: Sarria a Santiago

  Preu per persona base habitació doble 620 €

 • Itinerari

  10 juliol, diumenge.

  Punt de Recollida – Lugo .

  Sortida dels punts de recollida amb  autocar, direcció a Galicia. Dinar hotel Zenit Calahorra. Arribada a l’hotel Los Olmos 2**. Sopar i Allotjament.

   

  Informació perfil Sàrria a Santiago

   

  11 juliol, dilluns

  Sarria / Portomarín. (22 km.) Informació perfil etapa

  Esmorzar. Trasllat fins a Sarria per començar el Camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Portomarín. La jornada d’avui passarà per les ombres dels roures i eucaliptus i per les típiques “corredoires”. Arribarem al migdia a Portomarín per dinar restaurant O Mirador juntament amb els acompanyants. Després de dinar trasllat fins al Monestir de Samos, on farem una visita guiada. A continuació ens desplaçarem fins a Lugo. Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  12 juliol, dimarts 

  Portomarín a Palas de Rei (25 km.) Informació perfil etapa

  Avui canvi d’hotel cal baixar les maletes per carregar-les a l’autocar. Esmorzar.. Trasllat a Portomarín on començarem la segona jornada del Camí.  Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Palas de Rei. Arribada al migdia a Palas de Rei per dinar restaurant Complejo la Cabaña juntament amb els acompanyants. Continuació fins a Santiago de Compostela arribada a l’hotel Exe Area Central 3***   distribució de les habitacions Sopar i allotjament

   

  13 juliol, dimecres

  Palas de Rei a Arzúa (29 km.) Informació perfil etapa

  Esmorzar. Trasllat a Palas de Rei per començar la tercera jornada del camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Arzúa. Entrarem a la província de La Coruña, i pararem a Melide per qui vulgui provar un dels millors “Pops a la gallega”. Arribada al migdia a Arzúa per dinar restaurant Meson Do Peregrino juntament amb els acompanyants. Continuació fons a Sobrado per visitar el Monestir de Sobrao de los Monjes. Continuació fins a Santiago de Compostela. Sopar i allotjament a lhotel Exe Area Central 3***.

   

  14 juliol, dijous

  Arzúa a Pedrouzo-Arca o Pino (20 km.) Informació perfil etapa

  Esmorzar. Trasllat a Arzúa per començar la quarta jornada del Camí. Els acompanyants es desplaçaran amb l’autocar fins a Pedrouzo-Arca o Pino. Caminarem per petites poblacions rurals fins arribar a Pedrouzo-Arca o Pino per dinar restaurant Che-4 juntament amb els acompanyants. Retorn a Santiago de Compostela. Temps lliure. Sopar i allotjament. .

   

  15 juliol, divendres

  Pedrouzo-Arca o Pino  a Santiago de Compostela (20 km.) Informació perfil etapa

  Esmorzar. Caminants: Trasllat a Pedrouzo-Arca o Pino, en el punt on varem deixar de caminar ahir.. Ens enfilarem fins el Monte de Gozo, des d’on començarem a veure les agulles de la Catedral de Santiago. Els acompanyants a l’hora convinguda podran pujar amb l’autocar fins al Monte do Gozo i fer els últims  5km fins amb tot el grup. Entrarem al casc de la ciutat i caminarem en un emocionant recorregut fins la Plaça del Obradoiro. Al acabar, podrem recollir la “compostela” que ens acredita com peregrins.  Tots plegats dinarem al restaurant Don Quijote. A la tarda, temps lliure o el qui vulgui podrà anar al entranyable Missa dels Peregrins. Sopar i allotjament.

   

  16 juliol, dissabte

  Santiago de Compostela - Punts de recollida.

  Esmorzar. A primera hora del matí. Sortirem en el nostre autocar cap a Catalunya. Dinar Restaurant hotel Rei Arturo de Villagonzalo de Pedernales. Arribada als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Totes les visites definides en l’itinerari. Guia acompanyant de Promoviatges en tot el viatge. Assegurança de viatge. La Credencial del Camí, samarreta tècnica exclusiva del camí     Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Girona, Lleida, Manresa., Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 705,00 € 620,00 €

  Suplement habitació individual 150.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  60 o + anys -18.00€
  Porta'ns amics -18.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  Samarreta camí talla S; INCLOSA
  Samarreta camí talla M; INCLOSA
  Samarreta camí talla L; INCLOSA
  Samarreta camí talla XL; INCLOSA
  Samarreta camí talla XXL; INCLOSA

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no ha­gin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu espe­cial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  Suplement per un grup de 15 persones 135€

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  desembre 2015