Camí Sant Jaume: Sàrria a Santigo de Compostela
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Camí Sant Jaume: Sàrria a Santigo de Compostela
 • Autocar, 7 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Camí Sant Jaume: Sàrria a Santigo de Compostela

Sol·licita el teu pressupost

 • Camí Sant Jaume: Sàrria a Santigo de Compostela
 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Punt de Recollida – Lugo.

  Sortida des dels punts de recollida amb autocar, direcció a Galicia. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel Los Olmos 2** (o similar). Sopar i allotjament.  

   

  Segon dia. Dilluns.

  Sàrria a Portomarin. (22 km.)

  Esmorzar. Trasllat a Sàrria per començar el nostre Camí. La jornada d’avui passarà per les ombres dels roures i eucaliptus i per les típiques “corredoires”. Arribarem al migdia a Portomarin per dinar amb els acompanyants. A la tarda retorn a Lugo. Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  Tercer dia. Dimarts.  

  Portomarin a Palas de Rei (25 km.).

  Esmorzar. Trasllat a Portomarin, punt d’inici de la segona jornada del Camí.  Arribada al migdia a Palas de Rei per dinar juntament amb els acompanyants. Retorn a Lugo. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Palas de Rei a Arzua (29 km.)

  Esmorzar. Avui canviarem d'hotel, i per tant, cal baixar l'equipatge per carregar-lo a l'autocar. Trasllat a Palas de Rei per començar la tercera jornada del camí. Entrarem a la província de La Corunya, i pararem a Melide per aquells que vulguin provar el millor pop a la gallega. Arribada al migdia a Arzua per dinar amb els acompanyants. Per la tarda temps lliure per passejar per la població i poder comprar el seu conegut formatge. Continuació del viatge fins arribar a Santiago de Compostela. Sopar i allotjament a l’hotel Exe Area Central 3**.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Arzua a Castrofeito (29 km.)

  Esmorzar. Trasllat a Arzua per començar la quarta jornada del Camí. Caminarem per petites poblacions rurals fins arribar a Castrofeito per dinar amb els acompanyants. Retorn a Santiago de Compostela. Temps lliure. Sopar i allotjament. .

   

  Sisè dia. Divendres.

  Castrofeito a Santiago de Compostela (15 km.)

  Esmorzar. Trasllat a Castrofeito, just en el punt on varem deixar de caminar l’anterior dia. Ens enfilarem fins el Monte de Gozo, des d’on començarem a veure les agulles de la Catedral de Santiago. Entrarem al casc de la ciutat i caminarem en un emocionant recorregut fins la Plaça del Obradoiro, on qui vulgui podrà assistir a la Missa dels Peregrins. Un cop acabada, podrem recollir la “compostela”, la qual ens acredita com peregrins.  Tots plegats dinarem en un restaurant. A la tarda, temps lliure. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Dissabte.

  Santiago de Compostela - Punts de recollida.

  Esmorzar. A primera hora del matí. Sortirem amb el nostre autocar cap a Catalunya. Dinar en ruta. Arribada als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge. La credencial  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Mataró Tereses, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona base habitació doble
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014