Canadà Costa Est
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Canadà Costa Est
 • Grup màxim 25 persones
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
2470 €
Canadà Costa Est

Sol·licita el teu pressupost

 • Canadà Costa Est

  Preu per persona base habitació doble 2470 €

 • Itinerari

   

  Primer dia.

  Barcelona - Toronto.

  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 11.00 hores. Sortida en el vol TS/269 de les 14.00 hores directe a Toronto. Arribada a les 17.20. Trasllat a l'hotel Doubletree by Hilton Toronto 4*Sopar en un restaurant i allotjament a l‘hotel o similar.

   

  Segon dia

  Toronto – Niàgara Falls (260km)

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem cap a les famoses Cascades de Niàgara. Abans d’arribar realitzarem una parada a la bonica població del segle XIX de Niagara on the Lake, on podrem fer una passejada. Continuarem la nostra ruta a Niàgara per embarcar en un espectacular creuer que ens portarà a pocs metres de les cascades. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per acabar d’explorar aquesta zona. Retorn a Toronto. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        


  Tercer dia

  Toronto - Regió de las mille-îles (mil illes) - Ottawa - Gatineau (400km)

  Esmorzar a l’hotel. Visita panoràmica de la ciutat. Toronto és, sens dubte, la ciutat més gran i cosmopolita del Canadà, veurem gratacels del districte financer, l’estadi Skydome on juguen diversos equips de la ciutat, el barri xinès, el Harbourfront (port) i la torre CN, la qual mesura més de 553 metres d’altitud. Pujarem a la torre per tal de veure la impressionant vista panoràmica de la ciutat. Dinar. Seguirem la nostra visita posant rumb cap a l’arxipèlag de les mil illes, on agafarem un creuer per visitar aquest parc situat a la desembocadura del riu Sant Llorenç. Arribada a Ottawa. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Delta Ottawa 3* superior o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          Quart dia

  Ottawa

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, realitzarem una visita panoràmica d’Ottawa, podrem veure el famós carrer de Wellington i els seus edificis oficials, el parlament canadenc d’estil neogòtic, Sussex Drive (lloc de residència del primer ministre i del governador general), els grans museus i el canal de Rideau. Dinar. Per acabar, visitarem el barri més animat i popular d’Ottawa molt a prop del By Ward Market.  Sopar lliure. Allotjament a l'hotel.

  ** El programa del mes d’agost aquest dia es farà nit a Mont Tremblant**

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  Cinquè dia. 

  Ottawa- Quebec (440km)

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a la ciutat del Quebec, capital d’aquesta regió. Dinar. Visita guiada de la ciutat. Tindrem l’oportunitat de veure el castell del parlament, el parc de les Plaines d’Abraham (esplanades de Abraham), la ciutadella d’estructura Vauban, les muralles, el pintoresc barri de Petit- Champlain i la Place Royale (plaça reial). Sopar lliure. Allotjament a Hotel Pur Quebec 4 *o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  Sisè dia.

  Quebec

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí iniciarem la nostra ruta en direcció a la costa de Beaupré. La primera parada serà al “Canyon Sainte-Anne”, per veure la seva espectacular cascada i els ponts penjants. Seguirem la nostra ruta al Parc de la cascada Montmorency. Aquesta espectacular cascada és 30 metres, més alta que la de Niàgara. Visita de l’Illa d'Orleans. Dinar en una cabanya típica canadenca amb degustació del famós xarop d’Auró. Tornarem a Quebec i disposarem de temps lliure. Sopar lliure.  Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  Setè dia.

  Quebec – Montreal

  Esmorzar a l’hotel. Visitarem una part del Chemin du Roy (camí del rei), la primera carretera que es va construir a Amèrica del Nord el S.XVIII. Avui en dia, aquest camí és una ruta panoràmica en la qual es troben alguns dels pobles més bells de la província. Pararem per veure el petit poble de Cap Santé. Dinar. Seguirem la nostra ruta fins arribar a Montreal. Primer de tot anirem al mirador Kondiaronk per contemplar una de les millors panoràmiques sobre la ciutat. A continuació realitzarem una visita guiada a través dels monuments més representatius com el parc de Mont Royal, l’Oratori Saint Joseph i el centre de la ciutat. Descobrirem l’historia més antiga i moderna d’aquesta apassionant ciutat. Sopar lliure. Allotjament hotel Le Saint-Martin, 4* o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  Vuitè dia.

  Montreal - Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Dia lliure. Qui ho desitgi, acompanyats pel nostre guia, podran continuar visitant la ciutat. Dinar lliure. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol TS/266 de les 22.00. Nit a l’avió.

   

  Novè dia.

  Barcelona.
  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 11.15 del matí. Fi dels nostres serveis

   

  ** Les propines són obligatòries a Canadà . Reserveu per xofer i guia 77 dòlars canadencs per persona**

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Transat. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Mitja pensió. Inclou esmorzars,dinars i sopar del primer dia
  • Autorització d'entrada al pais ( eTA)
  • Allotjament  als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Sopars, menys els primer dia
  • Propines serveis locals
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència 6 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu per persona base habitació doble 2.470,00 € 2.395,00 €

  Suplement individual 530.00€
  Visat d'entrada 10.00€
  Compra Anticipada -75.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 340.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -75.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  desembre 2016