Canadà Costa Oest
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Canadà Costa Oest
 • Grup màxim 20 persones
Preu per persona base habitació doble
4065 €
Canadà Costa Oest

Sol·licita el teu pressupost

 • Canadà Costa Oest

  Preu per persona base habitació doble 4065 €

 • Itinerari

  Lliurament  documentacions 13 de Juliol, 16:30 hrs. a l’hotel Catalonia Ramblas

   

  8 d’agost. Dimarts

  Barcelona - Calgary

  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.30 h. Sortida en el vol AC/1915 de les 11.45 hores cap a Toronto. Connexió amb el vol de AC/149 . Arribada a les 18.36 hores. Trasllat  a la ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel International Calgary o similar.
   

  9 d’agost. Dimecres ( 140 km)

  Calgary - Banff

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia realitzarem una visita panoràmica de Calgary i, més tard, ens desplaçarem fins a Banff. En arribar visitarem el Parc nacional de Banff, el més antic del país, les cascades del riu Bow, els llacs Minnewanka i Two Jack. També podrem fer una mica de senderisme, a través del Canyon Johnston, una ruta molt coneguda  pels habitants de la regió.  El recorregut ens permetrà veure paisatges rocallosos i caigudes d’aigua abundants, tot això combinat amb la verdor i frescor típica de la  natura canadenca. Dinar. A la tarda ascendirem amb telefèric fins al Mont Sulphur (2415 metres) on podrem gaudir d’una panoràmica de 360º sobre el parc.Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Inns of Banff o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          10 d’agost. Dijous.

  Banff

  Esmorzar a l’hotel. Al matí iniciarem la nostra visita al llac Moraine, la joia de la regió. Aquest llac està situat a la vall dels deu pics, molt famosos pel seus color grisos i les seves cúspides nevades convertint-lo en un dels llocs més bells del planeta. També visitarem  el llac Maragda, dit així pel color de les seves aigües. Seguirem la nostra ruta fins arribar al llac Louise, conegut per les seves aigües color turquesa, el castell i la glacera Victoria que el rodeja. Dinar en aquest meravellós llac. Retorn a Banff. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          11 d’agost. Divendres. (315 km)

  Banff - Jasper

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a realitzar un recorregut en autocar per l’Icefilds Parkway, una carretera que no ens deixarà indiferents gràcies  a la seva riquesa paisatgística i els llacs Bow i Peyto de color turquesa. Arribarem a la glacera  Athabasca, un dels sis braços del famós camp de gel de Columbia. Amb un vehicle especial visitarem aquesta glacera. Seguirem el nostre itinerari per la mateixa carretera fins arribar a les  cascades Athabasca on l’aigua provinent de les glaceres flueix amb gran força produint un so idíl·lic.  Dinar. Continuarem la ruta fins a  Jasper, una petita  localitat en mig d'un gran parc natural.Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Château Jasper o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  12 d’agost. Dissabte.

  Jasper

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem  al Pyramide Lake, situat a poca distància de Jasper,  per gaudir de les seves espectaculars vistes. Molt a prop d’aquest llac trobem el Patricia Lake, el qual també tindrem l’ocasió de visitar-lo i gaudir de les seves aigües cristal·lines. Dinar. Després ens dirigirem al Canyon Maligne, on disposarem de temps per fer una mica de senderisme.  Finalitzarem la nostra visita al Maligne Lake, aquest llac és molt famós perquè en el seu interior es troba  la Spirit Island, un dels racons més fotografiats de Canadà. Amb un petit creuer gaudirem d’aquestes famoses vistes. Retorn a l’hotel. Sopar lliure. Allotjament a l'hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  13 d’agost. Diumenge

  Jasper – Sun peaks (450km)

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem a Clear Water, on farem una parada per veure el Mont Robson,  el pic més alt de les muntanyes rocalloses (3954 metres). Seguirem la nostra ruta fins arribar al parc Wells Gray, on podrem apreciar les cascades Helmecken, les quartes més altes del país. A continuació, ens dirigirem a  les famoses Spahats Falls, una cascada amb una caiguda d’aigua molt estreta i una ampla desembocadura. Dinar. Seguidament posarem rumb cap a Sun Peaks, una complex alpí molt conegut per les seves pistes d’esquí durant la temporada hivernal. Sopar lliure. Allotjament a Nancy Greene’s Cahilty Lodge o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          14 d’agost. Dilluns.

  Sun Peak - Victoria (500 km)

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí iniciarem la nostra ruta en direcció a Victoria. Ens embarcarem al BC Ferry que ens portarà a l’illa de Vancouver. Dinar lleuger en el ferry. A la tarda visitarem els Jardins Butchart, un dels més bells del món. La senyora Butchart va començar, en 1904 a crear les seves extravagants construccions florals. Avui en dia, els jardins reben més d'un milió de visitants a l'any. Arribada a Victoria. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Harbour Tower Hotel o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          15 d’agost. Dimarts.

  Victoria (150 km)

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia gaudirem d'una visita panoràmica de Victòria amb la parada al parc Thunderbird i els seus tòtems, l'hotel Empress, el Parlament, el port i els seus hidroavions. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per continuar la visita d’aquesta ciutat d'estil britànic. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel. Opcional: creuer albirament de balenes

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          16 d’agost. Dimecres.

  Victoria - Vancouver (75 km)

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens embarcarem a bord del B.C. Ferri  per fer la travessia de les illes de l'estret de Geòrgia en direcció a Vancouver. Dinar lleuger en el ferry. A la tarda realitzarem una visita panoràmica de la ciutat, a trtavés de la qual podrem veure el barri xinès, el carrer Robson, el districte financer, la badia dels Anglesos i el parc Stanley, tan gran com tot el districte financer. Sopar lliure. Allotjament a l’hotel Georgian Court Hotel, 4 o similar.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.          17 d’agost. Dijous.

  Vancouver.

  Esmorzar a l‘hotel. Al matí realitzarem una excursió a Granville Island, molt freqüentat pels habitants de Vancouver. Aquesta localitat és un exemple de la multiculturalitat de la ciutat, on es mostren productes casolans únics i el millor en gastronomia i productes frescos. També visitarem el pont penjant de Capilano, fet a base de Cànem i taulons de Cedre. Aquest pont constitueix  un dels majors atractius de la zona per la seva singularitat. Dinar. Durant la tarda disposarem de temps lliure per descobrir la ciutat. Sopar lliure. Allotjament a l'hotel.

  Per tal que els viatgers puguin decidir un dels seus àpats del dia, amb l’ajuda de la guia, cada viatger podrà escollir el restaurant que prefereixi pel sopar.        

   

  18 d’agost . Divendres.

  Vancouver - Nit a l'avió

  Esmorzar a l’hotel . Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol AC/304 a les 12.00 h. en vol directe a Toronto. Connexió vol AC/1912. Nit a l’avió.

   

  19 d’agost. Dissabte.

  Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 10.05 hores. Fi dels nostres serveis.

   

  ** Les propines són obligatòries a Canada . Reserveu per xofer i guia 85 dolars canadencs per persona**
   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Air Canada.
  • Document d'autorització d'entrada (eTA)
  • Mitja pensió. Inclou esmorzars,dinars i sopar del primer dia. 
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Begudes en els àpats
  • Sopars,menys el primer dia.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència minima de 6 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina. Autorització (eTA)
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 4.065,00 € 3.945,00 €

  Suplement individual 815.00€
  Compra Anticipada -120.00€
  Visat d'entrada 10.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 390.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -120.00€
  Creuer albirament de balenes 70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.40 Dòlar Canada, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Condicions garantides amb una participació mínima de 17 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, desembre 2016