Cantàbria amb Pics d'Europa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Cantàbria amb Pics d'Europa
 • Autocar 7 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
635 €
Cantàbria amb Pics d'Europa

Sol·licita el teu pressupost

 • Cantàbria amb Pics d'Europa

  Preu base per persona en habitació doble 635 €

 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d`Origen – Olite – Cantàbria.

  Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Olite. Dinar. Un cop dinats, realitzarem una visita guiada del Palau Reial d’Olite, amb el Palau Vell, actual Parador Nacional, les runes de la Capella de San Jorge i el Palau Nou,  part més extensa i formada per un conjunt de patis, estades, foses i jardins i nombroses torres pintoresques. Continuarem el viatge amb autocar fins arribar a Cantabria. Arribada a l’Hotel Torresport 4* de Torrelavega. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Cantàbria: Santander.

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem cap a Santander, capital càntabra on ens reunirem amb el guia local per realitzar la visita. A través de la vista panoràmica podrem observar el Passeig Pereda, l’Avinguda Reina Victoria, la Platja del Sardinero, etc. Dinar. A la tarda, continuarem la nostra visita pels jardins del Palau de la Magdalena. Després, gaudirem de temps lliure per poder acabar de gaudir d’aquesta acollidora i tranquil·la ciutat costera, on la seva amplia badia és considerada una de les més belles del món. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Cantàbria: Pics d’Europa – Monestir de Liébana – Potes – San Vicente de la Barquera.

  Esmorzar a l’hotel. Pel matí anirem cap als Pics d’Europa. En primer lloc, ens aproparem al Telefèric de Fuente Dé i, si el temps ens ho permet, pujarem fins al cim per admirar les vistes del Mirador del cable. Continuarem el nostre recorregut cap el Monestir de Santo Toribio de Liébana, en el qual es conserva el tros més gran de la Creu de Crist. Arribada a Potes i dinar amb menú tradicional de “cocido Lebaniego” i degustació d’Orujo en un restaurant. A la tarda, visitarem Potes, capital dels Pics d’Europa i podrem veure la Torre d’Infantat, monument medieval. Retorn a l’hotel passant pel poble pesquer de San Vicente de la Barquera. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Cantàbria: Comillas – Santillana del Mar.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per anar a Comillas, població declarada Conjunt Historicoartístic. En aquesta ciutat disposarem de temps lliure per recórrer els monuments i llocs de més interès com són el Caprici de Gaudí, el Palau de Sobrellano o la Universitat Pontifícia. Retorn a l’hotel per dinar. A la tarda, sortida cap a Santillana del Mar, on realitzarem la visita guiada al Museu i Noecova d’Altamira, i després realitzarem una passejada pels seus carrers, els quals encara conserven el seu esplendor medieval. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel i temps lliure. Sopar i allotjament.

  Opcional: Trasllat al típic barri de pescadors de Santander per sopar al “Restaurant Los Peñucas” el típic menú de Mariscada: Pudding d'escórpora; Mariscada: Llamàntol, Masera o “Centollo”, Escamarlans, Llagostins, Gambes Fresques i Cloïsses; Pastís de formatge o xocolata, Vi Blanc “Rueda Verdejo” i Aigua. De retorn, gaudirem d’una panoràmica nocturna de la ciutat. 49€

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Cantàbria: Valles Pasiegos – Lierganes – Parc de Cabarceno.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap els  Valls Pasiegos. Els pobles com Vega de Pas ens ensenyaran l’estil de vida pausat i tranquil de les persones i cultura pasiega. Continuació a Liérganes, amb el seu conjunt urbà declarat historicoartístic nacional per la seva gran concentració de nobles edificis i palaus. Els punts d’interès més destacats són la Casa dels Canyons, la Casa de Setien o el Palau de Ranyada, entre d’altres. Dinar a l’hotel. Sortida al Parc de la Naturalesa de Cabarceno, un zoo diferent on podrem trobar centenars d’animals en semi llibertat, però també té rutes botàniques que permeten observar diferents tipus de plantes, situades als llocs més visitats. El Parc es troba en una antiga mina d’extracció de ferro a cel obert, sotmesa a un projecte de recuperació mediambiental, i disposa d’una xarxa de camins, túnels i vies condicionades perfectament per passejar-hi i perquè els vehicles hi puguin circular. Acabada la visita, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia. Divendres.

  Cantàbria – Santoña – Laredo – Castro Urdiales – Tudela.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap a Santoña, un dels principals ports pesquers del Cantàbric i famós per la industria conservera. Realitzarem un recorregut pel seu casc antic i visitarem una fàbrica de conserves. Durant la visita a les instal·lacions podrem conèixer la història de l’anxova i el procés productiu. Continuació cap a Laredo, regió que posseeix un magnífic arenal blanc i fi de 4 km, i on podrem passejar per la puebla vella i per un laberint de carrerons que escalen el turó. Seguirem el nostre recorregut a Castro Urdiales, al peu del Monte San Pelayo. Dinar. Temps per gaudir i passejar per aquest poblet mariner i pesquer, de gran tradició i ambient turístic, afavorit per la bellesa de les platges d’Urdiales, El Fraile i Brazoma. A l’hora convinguda, sortida cap a Tudela. Arribada a l’Hotel Delta 3*. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Dissabte.

  Tudela – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. Avui tindrem temps per conèixer i gaudir de Tudela, una de les ciutats d’origen islàmic més importants d’Europa. Passejarem pels seus carrerons, passadissos, muralles i talaies i serem testimonis d’aquest mestissatge cultural.  Dinar.  A l’hora convinguda, retornarem als nostres punts d’origen.  Fi del viatge i dels nostres serveis.

   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Olot, Reus, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 760,00 € 635,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€
  Suplement individual 160.00€

  Opcional:
  Porta'ns amics -20.00€
  60 o + anys -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  Opcional Sopar Mariscada al barri de pescadors de Santander 49.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014