Cantal, el cor verd de França. Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida



 • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Cantal, el cor verd de França. Setmana Santa
 • 5 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
795 €
Cantal, el cor verd de França. Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Cantal, el cor verd de França. Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 795 €

 • Itinerari

  13 d’abril. Dijous.

  Punts d’origen – La Cavalerie – Millau – Aurillac

  Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts d’origen en direcció a La Cavalerie, població fundada el segle XII pels Cavallers Templaris de Larzac i fortificada el segle XV pels Cavallers Hospitalaris. Dinar. Continuarem la nostra ruta fins a Millau per descobrir el seu espectacular viaducte. Realitzarem una visita per conèixer aquesta estructura que arriba a una alçada màxima de 343 metres sobre el riu Tarn, rècord mundial d’alçada, i disposa d’una longitud de 2.460 metres. Concebut per l’enginyer francès Michel Virlogeux i dissenyat per l’arquitecte anglès Norman Foster, s’integra perfectament en un paisatge natural, grandiós i preservat: un tauler metàl·lic molt prim i lleugerament corbat, subjectat per obencs i recolzat sobre 7 pilars estilitzats, ens recorda a la imatge d’un veler. Seguirem el nostre recorregut cap a Aurillac. Arribada al Grand Hotel de Bordeaux BW 3* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  14 d’abril. Divendres.

  Aurillac – Lanobre - Aurillac

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem fins a Lanobre on es troba el Castell del Val, impressionant fortalesa amb set torres, situat en un paratge pintoresc sobre un illot rocós. Realitzarem la visita d’aquest castell del segle XV, el qual està classificat com a Monument Històric i és considerat un dels millor conservats i més notables de l’Alta Auvernia. Dinar. A la tarda ens embarcarem en una “vedette” panoràmica, per tal de gaudir d’un bonic recorregut fluvial per les valls i gorges de la Dordogne i gaudir del seu meravellós paisatge. A l’hora convinguda, retorn a Aurillac. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  15 d’abril. Dissabte.

  Aurillac – Conques – Aurillac

  Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem en direcció a Conques, considerat un dels pobles més bells de França. La visita guiada ens permetrà viatjar a través del temps fins als grans constructors de l’Edat Mitjana i descobrir el seu patrimoni arquitectònic excepcional i miraculosament conservat. Aquest poble és una etapa clau del Camí de Sant Jaume des del segle XII. L’Abadia de Sainte-Foy és famosa pel seu timpà del Judici Final i el pont dels peregrins que travessa el riu Dourdou, els quals van servir perquè la UNESCO declarés Conques Patrimoni Mundial. Dinar. Retorn a Aurillac i visita d’aquesta ciutat, capital de l’Alta Auvernia. Instal·lada als peus de les Muntanyes del Cantal, la ciutat s’estén com un mantell de lava al llarg del riu Jordanne. Destaquem l’església Abacial i les seves antigues cases medievals, entre d’altres. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  16 d’abril. Diumenge.

  Aurillac –Haute-Vallée – Riom-ès-Montagnes – Aurillac

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem a visitar una típica granja de formatges de la Haute-Vallée. Coneixerem la forma de fer el tradicional formatge de la zona (Cantal, Salers, Bleu) i en podrem gaudir a través d’una degustació. Continuarem el nostre recorregut cap a Riom-ès-Montagnes. Dinar. Després realitzarem un espectacular recorregut en el tren turístic “Le Gentiane Express”, una de les millors línies de tren de muntanya de França. Aquest tren, d'antics encants, ens portarà a les grans extensions salvatges de l'altiplà Cézallier, a 1.061 metres sobre el nivell del mar. Destaquem el viaducte de Barajol, el qual és considerat Monument Històric i testifica l’increïble saber fer dels enginyers del ferrocarril el segle passat. Retorn a Aurillac. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  17 d’abril. Dilluns.

  Aurillac – Lodève - Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens desplaçarem a Lodève, ciutat d’art i història, capital de les terres altes de l’Herault. Visitarem aquesta vila construïda en forma d’amfiteatre al voltant de dos rius. Dominada per la silueta de la catedral de Saint-Fulcran, aquesta antiga ciutat episcopal era estratègica per la seva posició geogràfica, ja que servia de pont entre la Vall de l’Hérault i les Causses del Larzac principalment. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics CLIENTS MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 795,00 € 775,00 €

  Suplement individual 170.00€

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

   Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

   

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals

                                                                                

  Sabadell,  Novembre de 2016