Cap d any a Viena
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Cap d any a Viena
 • 6 dies, avió
Preu per persona base habitació doble
2736 €
Cap d any a Viena

Sol·licita el teu pressupost

 • Cap d any a Viena

  Preu per persona base habitació doble 2736 €

 • Itinerari

  27 Desembre 2014.

  Barcelona / Viena

  Sortida en vol regular amb destí Viena. Arribada i trasllat a l’hotel seleccionat.

  Temps lliure fins l’hora del trasllat a un restaurant típic, on gaudiran d’un sopar de benvinguda. Allotjament.

   

  28 Desembre 2014

  Viena »Rere les petjades de Mozart«

  Esmorzar. En el dia d’avui, tindran la possibilitat  d’assistir a la Missa dels Nens Cantaires a les 09.15 hores, a la Capella Imperial. A continuació visita de l’interior de la Casa de la Música, on coneixeran la història de l’Orquestra Filharmònica de Viena. Més tard realitzarem un recorregut on Mozart serà el protagonista, visitant la Catedral i la casa de Fígaro. Resta del dia lliure amb possibilitat d’assistir a l’òpera, opereta o concert. Allotjament.

   

  29 Desembre 2014

  Viena »Viena Modernista«

  Esmorzar. Avui realitzarem una visita de la Viena Modernista. Veurem l’església de Sant Carles Borromeo, el Palau Imperial, el Parlament, l’Ajuntament, la Universitat i l’església Votiva. Visitarem el Palau de Belvedere i veurem les cases de Hundertwasser. Seguirem pel marge del Danubi amb la famosa noria de Prater i pujarem fins el Kahlenberg. Dinar.  Per la tarda tornem a Viena travessant Grinzing. Resta del dia lliure amb possibilitat d’assistir a l’òpera, opereta o concert. Allotjament.

   

  30 Desembre 2014

  Viena »Viena Imperial«

  Esmorzar. Dia lliure a la seva disposició per gaudir de la ciutat o participar en una de les activitats opcionals que els hi proposem. Els recomanem realitzar l’excursió de Viena Imperial. Allotjament.

   

  31 Desembre 2014

  Viena »Una nit màgica«

  Esmorzar. Pel matí visita de l’interior del superb edifici de l’Òpera de l’estat (sempre que el calendari operístic ho permeti). Sortida fins arribar al Palau de Schönbrunn, on es troben les estances de l’Emperadriu Maria Teresa i les estances de Sisi. Tarda lliure, durant la qual el convidem a que es prepari per gaudir de l’última nit de l’any. Per les persones que hagin escollit assistir al concert de Sant Silvestre de l’Orquestra Filharmònica, els recordem que aquest comença a les 19.30 hores. Allotjament.

   

  1 Gener 2015

  Viena / Barcelona

  Esmorzar. Per les persones que hagin escollit assistir el concert de l’Any Nou de l’Orquestra Filharmònica, els recordem que aquest comença a les 11.15 hores. Temps lliure a la seva disposició fins a l’hora del trasllat a l’Aeroport de Viena. Sortida en vol regular amb destí la ciutat d’origen. Arribada i fi del viatge.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Vol de línia regular; Estança en règim d’allotjament i esmorzar i maletes; Trasllats entrada i sortida; 1 dinar i 1 sopar, sense begudes; Visites esmentades amb guia en espanyol i entrades; Entrada en categoria de peu al Concert de la Filharmònica el 31/12 o el 01/01 (trasllats no inclosos);  Informació, bossa i assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa o servei no esmentat com inclòs    Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.736,00 €

  Suplement habitació individual 1156.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 239.00€
  Compra Anticipada -82.00€

  Opcional:
  Sopar de cap d’any al Palau Todesco; (les begudes durant el sopar están incloses). 370.00€

  Consultar les opcions de:

  El ball de l’emperador (31 desembre)

  Millora entrades al concert de la filharmònica

 • Condicions generals