Capitals Bàltiques
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Capitals Bàltiques
 • Avió 8 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1115 €
Capitals Bàltiques

Sol·licita el teu pressupost

 • Capitals Bàltiques

  Preu base per persona en habitació doble 1115 €

 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Ciutat d’origen - Barcelona – Vilnius (Lituània).

  Trasllat amb autocar des del punt de recollida a l’aeroport de Barcelona. Presentació en la terminal 1 a les 15:30 h., sortida en el vol BT684 de la companyia Air Bàltic a les 17:40 h. Arribada a Vilnius, via Riga, a les 23:55 h.  Assistència per part del nostre corresponsal i trasllats privats a l`hotel Holiday Inn Vilnius 4**** o similar. Allotjament.

   

  Segon dia. Dilluns.

  Vilnius.

  Esmorzar bufet. Visita panoràmica de la ciutat, capital de Lituània. Del centre històric, patrimoni de la Humanitat per l`UNESCO, destaquem l`església de Sant Pere i Sant Pau, obra mestre del barroc, la Catedral d`estil neoclàssic, la torre Gedimas, el monestir de l`Esperit Sant, la Universitat de Vilnius, la més antiga de l`Europa de l`Est, el curiós districte de Uzupis i el cementiri de Antakalnis amb 3.000 tombes de soldats de les tropes de Napoleó.  Dinar.Seguidament visitarem l`antiga capital de Lituania, Trakai, on visitarem el seu emblemàtic  castell. Retorn a Vilnius per sopar en un tradicional restaurant. Allotjament.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Vilnius – Kaunas – Riga (Letònia).

  Esmorzar bufet. Sortida a primera hora en direcció a Letònia.  De camí visitarem la ciutat de Kaunas, en concret, ens passejarem pel barri antic amb un castell del segle XIII, l`antic ajuntament “El Cigne Blanc”, la Catedral i les esglésies de San Francesc Xavier, de Perkunas i de Vytautas. A prop de la frontera visitarem la Muntanya de les Creus, centre de peregrinació catòlica. Dinar. Arribarem a Letònia i visitarem el Palau de Rundale, antiga residencia dels Ducs de Curlandia. Continuació a Riga.  Sopar i allotjament a l`hotel Tallink Riga 4**** o similar.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Riga.

  Esmorzar bufet.  Visita de la capital bàltica més gran, amb més d`un milió d`habitants. Destaquem el Mercat central, d`estil Art Nouveau, el convent de l`Esperit Sant, la catedral de San Jacob i la famosa “casa dels caps negres”, l'església de Sant Pere... Dinar. Per la tarda ens traslladarem a la veïna ciutat de Jurmala, important centre residencial. Destaquem la seva platja de sorra fina i les més de tres mil mansions, moltes d`elles de fusta.  Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Riga – Tallin (Estònia).

  Esmorzar bufet. Sortida cap el Parc Nacional de Gauja, conegut com la “Suïssa Letona”, on visitarem el castell de Turaida, del segle XIII, molt ben conservat. També veurem el museu d`història local, la cova Gutman i el parc Daina. Dinar. Per la tarda continuarem fins la ciutat residencial de Parnü. Arribada a Tallin. Sopar i allotjament a l`hotel Sokos Viru 4**** o similar.

   

  Sisè dia. Divendres.

  Tallin.

  Esmorzar bufet. Visita de la capital d`Estònia. El seu centre antic està molt ben conservat i va ser declarat patrimoni cultural de l`UNESCO. Destaquem les antigues muralles i els seus estrets carrerons. Visitarem les torres conegudes com “el llarg Herman” i la “grasseta Margarete”, la plaça de l`ajuntament, les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolás. Al barri de Toompeaon es concentren la majoria d’edificis històrics d`interès: les Catedrals de Alexander Nevski i de Toomkirik, el Parlament d`Estònia... Dinar a un restaurant. Visita del Museu Etnogràfic a l’aire lliure “rocca al mare”. Resta de la tarda lliure per gaudir d`aquesta acollidora ciutat i de les seves encisadores botiguetes.  Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Dissabte.

  Tallin. Excursió opcional a Hèlsinki.

  Esmorzar bufet. Dia lliure per gaudir de la ciutat amb el dinar a l`hotel.

  Opcional: Excursió amb ferri a Hèlsinki (Finlàndia). Trasllat al moll de la ciutat per sortir en un ferri molt confortable, amb el qual travessarem el golf de Finlàndia durant dues hores. Arribada i visita guiada de la capital finlandesa. Destaquem la plaça del mercat, l`elegant boulevard Esplanade, la plaça del Senat, la catedral de Upenski, l'església de Temppeliaukio, etc... Dinar i temps lliure per gaudir d`aquesta capital nòrdica. Retorn amb el ferri a Tallin i trasllat a l`hotel. 120€

  Sopar de cloenda en un restaurant medieval i allotjament.

   

  Vuitè dia. Diumenge.

  Tallin – Barcelona.

  Esmorzar bufet. A primera hora trasllat a l`aeroport per sortir en el vol BT312 de la companyia Air Bàltic a les 11:15 h.  Arribada a l`aeroport de Barcelona, via l`aeroport de Riga (vol BT683) a les 16:55 h.  Trasllats en autocar als seus punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Trasllat de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona. Bitllet d’avió classe turista amb vols regulars de Air Bàltic, (cal re-confirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva).  Pensió completa en tot el recorregut. Aigua mineral i cafè o té en tots els àpats. Allotjament i esmorzar als hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Sopar del primer dia i dinar de l'últim. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat o Passaport en vigor, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI o Passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.350,00 € 1.115,00 €

  Suplement individual 305.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -35.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Hèlsinki excursió opcional amb dinar inclòs 120.00€
  Descompte pagament total -35.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació en quant a l'ordre de les visites, sense alterar el contingut.

  El tercer llit de les habitacions triples es petit.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

   • Compra anticipada amb pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge dins el termini de compra anticipada,  feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.     Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.     Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.     Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014