Capitals Bàltiques
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Capitals Bàltiques
 • 8 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
1230 €
Capitals Bàltiques

Sol·licita el teu pressupost

 • Capitals Bàltiques

  Preu per persona base habitació doble 1230 €

 • Itinerari

  Nota Important: L’aeroport de Vilnius ha anunciat que des del 14 de juliol fins el 18 d’agost farà obres per reconstruir la seva pista. Els avions aterraran a Kaunas durant el període especifica. Per la vostra comoditat la primera nit del programa es farà a l’hotel Europa Royale 4 * o l’hotel Park Inn Kaunas 4. 

   

  Primer dia.

  Punts d'origen – Barcelona – Vilnius

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 15:00 hores. Sortida en el vol LH1135 a les 16:50 hores, via Frankfurt. Arribada a les 23:55 hores a Vilnius (sopar no inclòs) i trasllat a l’hotel Novotel Vilnius 4* o similar. Allotjament.

   

  Segon dia.

  Vilnius

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb una visita panoràmica de la ciutat de Vilnius, capital de Lituània. Del centre històric, considerat patrimoni de la Humanitat per la Unesco, destaquem l’església de San Pere i Sant Pau, obra mestre del barroc, la Catedral d’estil neoclàssic, la torre Gedimas, el monestir de l’Esperit Sant, la Universitat de Vilnius, la més antiga de l’Europa de l’Est, el curiós districte d’Uzupis i el cementiri d’Antakalnis amb 3.000 tombes de soldats de les tropes de Napoleó. Dinar. Seguidament ens desplaçarem fins a l’antiga capital de Lituània, Trakai, on visitarem el seu emblemàtic castell, la fortalesa medieval més bonica del país. Retorn a Vilnius per sopar en un tradicional restaurant. Allotjament.

   

  Tercer dia.

  Vilnius – Kaunas – Riga (Letònia)

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens dirigirem a Letònia. De camí, visitarem la ciutat de Kaunas, en concret passejarem pel barri antic amb el seu castell del segle XIII, l’antic ajuntament “El Cigne Blanc”, la Catedral i les esglésies de San Francesc Xavier, de Perkunas i de Vytautas. A prop de la frontera letona, visitarem la Muntanya de les Creus, curiós centre de peregrinació catòlica. Dinar. Arribada a Letònia i visita del Palau de Rundale, antiga residència dels Ducs de Curlandia. A continuació ens traslladarem a Riga. Arribada a l’hotel Tallink Riga 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Riga  

  Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem la visita de Riga, la capital bàltica més gran amb més d’un milió d’habitants. D’aquesta ciutat destaquem el Mercat central, d’estil Art Nouveau, el convent de l’Esperit Sant, la catedral de Sant Jacob i la famosa “casa dels caps negres” i l’església de Sant Pere, entre d’altres. Dinar. A la tarda, continuarem el nostre recorregut per la ciutat amb el barri d'estil Nouveau i la visita del Museu de l'Ocupació de Riga. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia.

  Riga - Sigulda – Tallin (Estònia)

  Esmorzar a l’hotel. Al matí sortirem cap al Parc Nacional de Gauja a Sigulda, conegut com la “Suïssa Letona”, on visitarem el castell de Turaida, del segle XIII i molt ben conservat. També veurem el museu d’història local, la cova Gutman i el Parc Daina. Dinar. A la tarda continuarem fins a la ciutat residencial de Parnü, capital estival d’Estònia, per realitzar una breu parada. A continuació ens traslladarem a Tallin. Arribada a l’hotel Sokos Viru 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Sisè dia.

  Tallin

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a visitar la ciutat de Tallin, capital d’Estònia, a través de la qual podrem apreciar una perfecta simbiosi entre les tradicions més antigues i la modernitat més actual. El seu centre històric, amb antigues muralles i estrets carrerons, es troba  molt ben conservat i va ser declarat patrimoni cultural de la UNESCO. Visitarem les torres conegudes com “el llarg Herman” i la “grasseta Margarete”, la plaça de l’ajuntament, les esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolau. Al turó de Toompea es concentren la majoria d’edificis històrics d’interès: les Catedrals d’Alexander Nevski i de Toomkirik i el Parlament d’Estònia, entre d’altres. Dinar. Després, continuarem amb la visita del Museu Etnogràfic a l’aire lliure “rocca al mare”. Disposarem de la resta de la tarda lliure per gaudir d’aquesta acollidora ciutat i de les seves encisadores botiguetes. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia.

  Tallin. Excursió opcional a Hèlsinki.

  Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per gaudir de la ciutat amb el dinar inclòs. Sopar de cloenda en un restaurant medieval. Allotjament. Opcional: Excursió en ferri a Hèlsinki (Finlàndia). Trasllat al moll de la ciutat a primera hora per sortir amb el ferri Express i travessar el golf de Finlàndia durant dues hores. A l’arribar, realitzarem una visita guiada de la capital finlandesa, de la que destaquem la plaça del mercat, l’elegant boulevard Esplanade i la plaça del Senat. Dinar i temps lliure per gaudir d’aquesta capital nòrdica. A l’hora convinguda, retorn en ferri a Tallin i trasllat a l’hotel. 140€

   

  Vuitè dia.

  Tallin - Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol LH881 de la companyia Lufthansa a les 14:15 h (dinar no inclòs). Arribada a l’aeroport de Barcelona, via Frankfurt, a les 19:30 h. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Trasllat de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar).
  • Bitllet d’avió classe turista amb vols regulars de la companyia Lufthansa, via Frankfurt, (horaris definitius a la documentació de viatge).  
  • Pensió completa en tot el recorregut.
  • Aigua mineral i cafè o té en tots els àpats.
  • Allotjament i esmorzar als hotels definits. 
  • Visites amb entrades incloses, segons el programa. 
  • Guia acompanyant en tot el recorregut.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Extres personals.
  • Sopar del primer dia i dinar de l'últim.
  • Propines als guies i conductors.
  • Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu per persona base habitació doble 1.230,00 € 1.195,00 €

  Suplement habitació individual 300.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 135.00€
  Compra Anticipada -35.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -35.00€
  Hèlsinki excursió opcional amb dinar inclòs 140.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

  El tercer llit de les habitacions triples es petit, no recomanat per adults.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   
   


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  octubre 2016