Capitals Bàltiques
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Capitals Bàltiques
 • Avió 8 dies, tot inclòs
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base + taxes
1115 €
Capitals Bàltiques

Sol·licita el teu pressupost

 • Capitals Bàltiques

  Preu base + taxes 1115 €

 • Itinerari

   

  Primer dia.

  Ciutat d’origen - Barcelona – Vilnius (Lituània).

  Trasllat en autocar des del punt de recollida a l’aeroport de Barcelona. Presentació en la terminal 1 a les 15:25 h., sortida en el vol de la companyia Air Baltic a les 17:25 h. Arribada a Vilnius, via Riga, a les 23:45 h.  Asistencia per part del nostre corresponsal i trasllats privats a l`hotel Holiday Inn Vilnius 4**** o similar. Allotjament.

   

  Segon dia.

  Vilnius.

  Esmorzar bufet. Visita panoràmica de la ciutat, capital de l`estat de Lituània. Destaquem el centre històric, patrimoni de la Humanitat per l`UNESCO. L`església de San Pere i San Pau, obra mestre del barroc. La Catedral d`estic neoclàssic, la torre Gedimas, el monestir de l`Esperit Sant, l`universitat de Vilnius que es la mes antiga de l`Europa de l`Est, la república de Uzupis, comparable al barri parisenc de Montmartre o al Christiania de Copenhage.

  A continuació visitarem el cementiri de Antakalnis on s`hi troben 3000 tombes de soldats de Napoleó.  Dinar en un restaurant.  Per la tarda ens traslladarem a la població de Trakai, antiga capital de Lituània, situada a una 25 km. Destaquem el castell de Trakai.

  Retorn a Vilnius per Sopar en un tradicional restaurant. Allotjament.

   

  Tercer dia.

  Vilnius – Kaunas – Riga (Letònia).

  Esmorzar bufet. Sortida a primera hora en un autocar privat en direcció a Letònia.  De camí visitarem la ciutat de Kaunas, destaquem el barri antic amb el Castell del segle XIII, l`antic ajuntament “El Cigne Blanc”, la Catedral i les esglésies de San Francesc Xavier, de Perkunas i de Vytautas. A prop de la frontera visitarem la Muntanya de les Creus, centre de peregrinació catòlica. Dinar. Arribarem a Letonia i visitarem el Palau de Rundale, antiga residencia dels Ducs de Curlandia.

  Continuació a Riga.  Sopar i allotjament a l`hotel Radisson Blu Latvia 4**** o similar.

   

  Quart dia.

  Riga.

  Esmorzar bufet.  Visita de la ciutat coneguda com “Paris del nord”. Riga es la mes gran de les capitals Bàltiques amb mes d`un milió d`habitants. Destaquem el Mercat central, d`estil Art Nouveau.  En el centre històric veurem el convent de l`Esperit Sant, la catedral de San Jacob i la famosa “casa dels caps negres”, l`església de Sant Pere... Dinar. Per la tarda ens traslladarem a la veïna ciutat de Jurmala, el centre residencial mes important de les Bàltiques. Destaquem la seva platja de sorra fina i les mes de tres mil mansions, moltes d`elles de fusta.  Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia.

  Riga – Tallin (Estònia).

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar privat cap el Parc nacional de Gauja, conegut com la “Suïssa Letona”, on visitarem el castell de Turaida, del segle XIII, molt ben conservat. També veurem el museu d`historia local, la cova Gutman i el parc Daina. Dinar. Per la tarda continuarem fins Parnü, ciutat residencial Estona, on farem una aturada.  Arribada a Tallin. Sopar i allotjament a l`hotel Radisson Blu Tallin 4**** o similar.

   

  Sisè dia.

  Tallin.

  Esmorzar bufet. Visita de la capital d`Estònia. El seu centre antic està molt ben conservat i està declarat patrimoni cultural de l`Unesco. Destaquem les antigues muralles, els estrets carrerons. Visitarem les torres conegudes com “el llarg Herman” i la “grasseta Margarete”, la plaça de l`ajuntament, els esglésies de Sant Olaf i Sant Nicolás. El barri de Toompea, on es concentren la majoria de edificis històrics d`interès: les Catedrals de Alexander Nevski i de Toomkirik, el Parlament d`Estònia... Dinar en un restaurant. Tarda lliure per gaudir d`aquesta acollidora ciutat i de les seves encisadores botiguetes.  Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia.

  Tallin. Excursió opcional a Hèlsinki.

  Esmorzar bufet. Dia lliure per gaudir de la ciutat pel seu compte amb el dinar en un restaurant i sopar en un retaurant medieval.

  Opcional: Excursió en ferri a Hèlsinki (Finlàndia). Trasllat al moll de la ciutat per sortir en un super-confortable ferri que travessarà el golf de Finlàndia en dues horetes. Arribada i visita guiada de la capital finlandesa. Destaquem la plaça del mercat, l`elegant boulevard Esplanade, la plaça del Senat, la catedral de Upenski, L`església de Temppeliaukio, etc... Dinar i temps lliure per gaudir d`aquesta capital nòrdica.

  Retorn en el ferri a Tallin i trasllat a l`hotel. Nota: Hem de sortir molt aviat de l'hotel, així que l'esmorzar serà tipus pícnic.

  Sopar en un restaurant medieval i allotjament.

   

  Vuitè dia.

  Tallin – Barcelona.

  Esmorzar bufet. A primera hora trasllat a l`aeroport per sortir en vol de la companyia Air Baltic a les 11:20 h.  Arribada a l`aeroport de Barcelona, via l`aeroport de Riga a les 16:45 h.  Trasllats en autocar als seus punts de recollida.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Trasllat de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona. Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Air Baltic, (cal reconfirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva).  Pensió completa en tot el recorregut. Aigua mineral i cafè o té en tots els àpats. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. Acompanyant durant tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  DNI O PASSAPORT EN VIGOR
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Area del Penedès, Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base + taxes 1.350,00 € 1.115,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -30.00€
  Suplement individual 305.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 150.00€
  Compra Anticipada -35.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Hèlsinki excursió opcional amb dinar inclòs 120.00€
  Descompte pagament total -35.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 30 persones.

  Notes Importants: 

  Important portar DNI en vigor.

  Podran facturar una maleta per persona de fins a 20 Kg.

  L’itinerari podria tenir alguna modificació en quant a l’ordre de les visites, no alterant el seu contingut.

  Si la seva nacionalitat no es de la comunitat europea, consultin els requisits d'entrada a la seva ambaixada.

  Les habitacions triples tenen el tercer llit petit.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.        

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  gener 2013