Circuit a Andalusia ''Low Cost''
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Circuit a Andalusia ''Low Cost''
 • autocar 7 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 395€
395 €
Circuit a Andalusia ''Low Cost''

Sol·licita el teu pressupost

 • Circuit a Andalusia ''Low Cost''

  Preu base des de 395€ 395 €

 • Itinerari

   

  Diumenge.

  Punt d`origen -  Alacant.

  Sortida de les seves respectives poblacions a l´ hora convinguda i per autopista anirem en direcció a Tarragona i Valencia. Dinar en ruta. Continuació del nostre viatge fins Alacant. Sopar i allotjament a l´hotel Leuka 3*.

   

  Dilluns. 

  Alacant – Puerto Lumbreras - Loja.

  Esmorzar a l’hotel.  Sortirem en direcció a Murcia. Temps lliure per visitar la ciutat. A continuació anirem fins a Puerto Lumbreras.  Dinar.   A la tarda, continuarem el nostre viatge fins arribar a Guadix, població coneguda per les seves cases cova. Breu parada i continuació del viatge fins arribar a Loja. Distribució d’habitacions a l’hotel Abades Loja de 3*. Sopar.  Acabat, ball i allotjament.

   

  Dimarts. 

  Loja:  Granada. 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida en direcció a Granada. Temps lliure per visitar la ciutat, en la que hi destaquem el conjunt monumental de la Alhambra, els jardins del Generalife, la Catedral, construïda per ordre del Reis Catòlics sobre una antiga mesquita o la Capella Reial on van ser enterrats. Podran  passejar per tots els racons d’aquesta ciutat, amb els seus carrerons estrets del casc antic o el típic barri del Realejo, etc... Dinar en un restaurant.

  Opcional. Visita amb guia local i entrades a la Alambra i jardins del Generalife. 39 € (preu habitual 45 €). A l´hora convinguda, retorn a Loja i visita guiada de la població.

  Retorn a l´hotel. Sopar. Ball i allotjament.

   

  Dimecres. 

  Loja:  Sevilla.

  Esmorzar a l’hotel i sortida en direccíó a Sevilla. Mati lliure per poder visitar la ciutat, destacant la Catedral, barri de Santa Cruz, Reales Alcazares, etc. A l´hora convinguda, dinar en un restaurant al centre de Sevilla.

  A la tarda temps lliure per acabar de visitar la ciutat, el parc de Maria Luisa, casa de Pilatos, etc.

  Opcional. Visita amb guia local i entrades a la Catedral i Barri de Santa Cruz. 25 € (preu habitual 30 €). A l’hora convinguda, retorn a l hotel per sopar. Ball i allotjament.

   

  Dijous.

  Loja: Córdoba.

  Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Córdoba. Temps lliure per visitar la part antiga de la ciutat on hi destaca sobre tot, la Mezquita-catedral. Antiga mesquita i monument islàmic únic en el mon, en el segle XIII va ser convertida en la catedral de Santa Maria de Córdoba. O fer un recorregut pel barri jueu que envolta la mesquita.  Dinar en un restaurant.  

   Opcional. Visita amb guia local i entrades a la Mesquita i Barri de la Juderia. 25 € (preu habitual 28 €). Acabat, anirem fins a Antequera. Parada per fer una passejada.

  A l`hora convinguda, retorn a Loja. Sopar, ball i allotjament.

   

  Divendres

  Loja – Màlaga – Puerto Lumbreras.

  Esmorzar a l’ hotel. Sortida de Loja en direcció a Màlaga. Temps lliure per visitar la ciutat. Hi destaquem la Alcazaba, la catedral, el castell de Gibralfaro o el Museu Picasso d´ entre altres.

  Opcional. Visita amb guia local i entrades al castell de Gibralfaro i la Catedral. 19 € (preu habitual 25 €).

  Acabada la visita, retorn a Loja per dinar. A la tarda sortida per anar en direcció al hotel Riscal de 3* a Puerto Lumbreras.  Sopar i allotjament.

   

  Dissabte.

  Puero Lumbreras – Poblacions d`origen.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida de Puerto Lumbreras en direcció a Lorca, Murcia, Alicant i Valencia. Dinar en ruta. Arribada a les nostres respectives poblacions. Fi de viatge i dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar als hotels definits en l’itinerari. Les visites definides en l’itinerari.  Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs. Visites opcionals amb entrades a Granada, Sevilla, Córdoba i Málaga.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 395€ 465,00 € 395,00 €

  Assegurança assistència en viatge
  Suplement individual 120.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€

  Opcional:
  Córdoba visita amb guia local i entrades 25.00€
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€
  Totes les visites opcionals viatge Andalusia 100.00€
  Granada visita amb guia local i entrades 39.00€
  Sevilla visita amb guia local i entrades 25.00€
  Màlaga visita amb guia local i entrades 19.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 30 persones.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  ·        PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  ·        MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  desembre 2012