Circuit a Borgonya i Alsàcia
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Circuit a Borgonya i Alsàcia
 • autocar, 7 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot inclòs'' de juny a setembre
1020 €
Circuit a Borgonya i Alsàcia

Sol·licita el teu pressupost

 • Circuit a Borgonya i Alsàcia

  ''Tot inclòs'' de juny a setembre 1020 €

 • Itinerari

  Dilluns.
  Punt de Recollida - Dijon.

  Sortida dels punts de recollida en autocar cap a la frontera francesa. Arribada a les gorges de riu Ardeche. Dinar. Per la vall del Roine continuarem la ruta fins Dijon.  Sopar i allotjament a l’hotel Mercure / du Jura 4**** (o similar).


  Dimarts.
  Dijon - Beaune - Dijon.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el cor de la Borgonya, regió famosa pels seus vins i les seves tradicionals bodegues. Començarem peruna passejada del centre històric de Dijon, destaquem la font de Bareuzai,  la plaça François Rude amb les seves cases entramades defusta, la rue des Forges, l’església de Notre Dame, el Palau dels Ducs de Borgoña, la plaça de la Liberation... Continuarem cap aVougeot, per visitar el Clos, seu de la Cofradía dels Tastevins de Borgonya. Dinar en un bonic restaurant d’aquesta regió de vins. A latarda, visitarem els Hospicis de Beaune, magnífica construcció engegada en el S. XV i que va funcionar com residència d’avis fins la segona meitat del segle passat, finançant-se amb la venda dels vins produïts en les seves  propietats, Està considerats un dels millors de França. Disposarem de temps lliure per gaudir de la bonica ciutat de Beaune. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. Opcional: Visitad’una bodega familiar i sopar de pagès amb degustació de vins. 45 €.

  Dimecres.
  Dijon - Belfort - Ballon d’Alsace - Mulhouse.

  Esmorzar i sortida cap a Belfort, dominada per la fortalesa construïda per Vauban. Farem una passejada pel centre històric. Continuaremla ruta pujant el Ballon d’ Alsace, des d’on tindrem una espectacular vista de les valls dels Vosgos. Dinar. Baixarem al pla alsacià, fins arribar a  Mulhouse. Visita del Museu de l’Automobil, continuarem amb una passejada pel centre històric de la ciutat, amb la Plaça de la Reunió i l’Ajuntament barroc. Arribada a l’hotel Mercure Centre 3***o similar. Sopar i allotjament.

  Dijous.
  Mulhouse: Estrasburg.

  Esmorzar i sortida cap a Estrasburg. En aquesta capital, eminentment europea, gaudirem d’un recorregut per seus llocs de més interès: El barri internacional, amb l’edifici del Parlament europeu, el Tribunal dels Drets Humans, l’edifici del Consell d’Europa, el Palau del Rhin i el Monument al Soldat Alsacià.  Continuarem cap la Petite France, el barri que es troba en els canals de l’Ill,  visita de la Catedral, bonic edifici de gres rosat, obra mestra de l’arquitectura gòtica. Dinar. Recorregut en Bateau Mouche pels canals de l’Ill. Temps lliure per gaudir d’aquesta bonica ciutat.  Retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Divendres.
  Mulhouse: Haut Koënigsbourg - Riquewihr - Colmar.

  Esmorzar. A primera hora sortirem en direcció a Haut Koënigsburg, impressionant fortalesa des d’on es gaudeix d’una impressionant vista sobre la planura alsaciana. Continuarem a una bodega per fer una degustació dels vins de l’Alsacia: Rieslings, Gewurztraminer y Tokays. Continuació a la població de Riquewihr, on practicament cada casa és una bodega, per dinar. A la tarda visitarem la ciutat de Colmar, d’on destaquem el barri vell amb construccions de sostres de fusta i balcons tallats. Continuarem fins el encisador barri de la Petita Venècia. Retorn a Mulhouse. Sopar i allotjament.


  Dissabte.
  Mulhouse - Arc et Senans - Louhans - Lyon.

  Esmorzar. A primera hora sortirem cap a la ciutat utòpica de Arc et Senans. Continuació a la bonica població de Louhans, on gaudirem d’una agradable passejada. Dinar.  A la tarda, continuarem a  Lyon, on visitarem el centre històric, amb els carrers du Boeuf, St. Jean, amb els seus bonics patis interiors. Trasllat a l’hotel Mercure Lyon 3*** / Best Western Saphir 3*** (o similar). Sopar i allotjament.


  Diumenge.
  Lyon - St. Remy de Provence - Barcelona.

  Esmorzar. Seguirem el curs del Roine fins arribar a St. Remy de Provence, la ciutat on va néixer Nostredamus, on podrem fer una passejada per aquesta bonica població. Dinar de cloenda. A la tarda travessarem la frontera de Catalunya.  Arribada a les nostres poblacions d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar als hotels definits en l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari.  Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.

 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Ripoll, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot inclòs'' de juny a setembre 1.245,00 € 1.020,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€
  Suplement individual 275.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  Visita bodega familiar i sopar de pagès 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.