Circuit a Castella la Manxa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Circuit a Castella la Manxa
 • autocar, 7 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot inclòs'' sortida 8 de octubre
695 €
Circuit a Castella la Manxa

Sol·licita el teu pressupost

 • Circuit a Castella la Manxa

  ''Tot inclòs'' sortida 8 de octubre 695 €

 • Itinerari

  Dilluns.
  Població d’origen - Teruel - Cuenca.

  Sortida de les nostres poblacions d’origen, en direcció a  Teruel. Dinar i temps lliure per fer una passejada per la ciutat:  la Plaça del Torico, els edificis mudejars... Continuació a Cuenca i arribada a l´hotel Torremangana 4****. Distribució d’habitacions. Temps lliure fins l’hora de sopar a l’hotel. Allotjament.

  Dimarts.
  Cuenca - El Toboso - Alcazar de San Juan.

  Esmorzar i visita guiada de la ciutat. La ciutat vella, les cases penjades... Retorn a l’hotel per dinar.  Sortida en direcció a Mota del Cuervo, anomenada el balco de la Manxa, on gaudirem del seu conjunt de set molins de vent. Continuació al  Toboso, pàtria de Dulcinea. Farem un recorregut pels seus carrers d’interès històric que ens recordaran a l’obra de Cervantes. Seguirem fins arribar a Alcazar de San Juan. Arribada a l’hotel Intur Alcazar de San Juan 4 ****. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

  Dimecres.
  Alcazar de San Juan - Puerto Lápice - Consuegra
  .
  Esmorzar. Visita de la població. Destaquen l’església de Santa Maria la Mayor, l’ajuntament o la Plaça Espanya amb l’escultura de “Don Quijote i  Sancho Panza”. Continuarem a Puerto Làpice, immortalitzat per Cervantes. Passejada per veure les seves típiques ventes i en acabat, dinar en un típic restaurant.
  Seguirem a Consuegra, amb el casc antic, el castell, els molins de vent...  Aquí es molt apreciat el seu safrà, i  cada any es celebra la festa  “Rosa del Azafrán”. Trasllat a l’hotel i sopar.
  Opcional: Visita guiada dels Molins de Campo de Criptana d’on es diu que “Don Quijote” va lliurar la batalla amb els gegants, els molins declarats monuments d’interès històric artístics. Visita del barri de les coves. Visita i degustació de vins de la zona a les bodegues Castiblanque on ens obsequiaran amb una botella del seu vi i gaudirem d’un típic sopar manxec en un restaurant dels bodeguers. Retorn a l’hotel i allotjament. Preu per persona 35 €

  Dijous.
  Alcazar de San Juan - Toledo - Tembleque.

  Esmorzar. Sortida a Toledo. Visita guiada de la ciutat, patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1.986. Envoltada pel riu Tajo, ha sabut  conservar el seu patrimoni arquitectònic i artístic. Farem tot un recorregut per visitar el casc antic, la Catedral Primada, els exteriors del Alcazar, el Monestir de San Juan de los Reyes, etc ... Dinar en un cèntric restaurant. Temps lliure i sortida cap a Tembleque. Visita de la població declarada Monument històric-artístic i en la que hi destaca la Plaça Major, va servir de mercat, i corral de les comèdies. En ella hi ha l´Ajuntament del segle XVI.
  Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

  Divendres.
  Alcazar de San Juan -  Lagunas de Riudera - Valdepeñas - Argamansilla de Alba - Tomelloso.

  Esmorzar. Sortida fins les Lagunas de Riudera on farem un recorregut per aquest parc natural format per un conjunt de 15 llacunes, que formen salts d’aigua. Trasllat a Valdepeñas, reconeguda pels seus vins i amb denominació d’origen. Visita d’unes bodegues on gaudirem d’una degustació dels seus vins. Dinar. Temps lliure i, a l’hora convinguda, trasllat a Argamansilla de Alba, segons la tradició Cervantina “el lugar de la Mancha”. Passejada per la població. Continuació a Tomelloso, important centre de producció vitivinícola. Breu parada i retorn a Alcazar de San Juan. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Dissabte.
  Alcazar de San Juan - Tablas de Daimiel - Puertollano - Almagro.

  Esmorzar. Trasllat a Daimiel. Visita guiada per el Parc Nacional. Aquí farem un recorregut a peu per una part del parc. (Possibilitat d’esperar al grup en el centre d’interpretació). Dinar. Seguirem la nostra ruta fins arribar a Puertollano, ciutat amb un històric paisatge industrial, la mineria i amb l’entorn natural del Vall de la Alcudia. Visita de la població. Acabarem el dia visitant una de les poblacions emblemàtiques de la Manxa: Almagro. Visita guiada, destaquem la Plaza Major, el Corral de las Comedias, els seus carrers amb esglésies, convents i cases senyorials.
  Retorn a Alcazar de San Juan. Sopar i allotjament a l’hotel.                                 

  Diumenge.
  Alcazar de San Juan - La Roda - Albacete - Població d´origen.

  Esmorzar. Sortida en direcció a Villarrobledo i La Roda. Breu parada. Continuació fins Albacete. Visita de la ciutat, on destaquem la Catedral. Dinar. A la tarda deixarem la Manxa i continuarem cap a Valencia i Tarragona fins arribar a les nostres respectives poblacions d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar als hotels definits en l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari.  Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.

 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Ripoll, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot inclòs'' sortida 8 de octubre 815,00 € 695,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€
  Suplement individual 180.00€

  Opcional:
  Campo de Criptana: visita guiada amb degustació de vins de la bodega de Castiblanque 35.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contacteu amb nosaltres abans de fer la reserva.