Copenhaguen, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Copenhaguen, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
975 €
Copenhaguen, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Copenhaguen, Mercats de Nadal

  Preu per persona base habitació doble 975 €

 • Itinerari

  3 de desembre. Dissabte.

  Copenhaguen

  Presentació a la terminal 2 de l’aeroport de Barcelona a les 08:00 hrs per sortir en el vol directe DY3657 en direcció a Copenhaguen. Arribada a la capital danesa a les 13:10 hrs. Trasllat a l’Hotel Phoenix Copenhagen 4* o similar Dinar en un restaurant. Més tard anirem a visitar un dels atractius més importants de la ciutat, tan pels més petits com els més grans, el parc d’atraccions “Tivoli”. Durant l’època nadalenca, el parc s’adorna totalment i inclou milers de botigues típiques amb tot allò necessari per gaudir d’un Nadal a l’estil nòrdic. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  4 de desembre. Diumenge.

  Copenhaguen

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb un tour per la capital danesa, a través del qual podrem descobrir els principals atractius que caracteritzen a una de les més importants ciutats d’Escandinàvia: l’Ajuntament, els canals de Nyhavn, el carrer peatonal Strøget, el palau d’Amalienborg, l’església de Marbre i la famosa escultura de H.C, Andersen “La Sireneta”. La nostra ruta ens portarà fins al castell i els jardins de Rosenborg, antic palau d’estiu de la família reial, on actualment estan exposades les joies de la corona danesa. Finalitzarem la visita al barri autogovernat de Christiania, curiós projecte social en el que habiten més de 1000 persones. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps per recórrer els mercats nadalencs de la ciutat. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  5 de desembre. Dilluns.

  Copenhaguen – Lund - Mälmo

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem fins a la ciutat veïna de Malmö i Lund a Suècia. De camí creuarem un meravellós pont, que transcorre a través de l’estret de Øresund. Visita de Lund, també coneguda amb el nom de “la ciutat de les idees” per la seva prestigiosa Universitat. Recorrerem la seva part antiga dominada per la seva catedral i els carrers de cases multicolors. A continuació arribarem a Malmö per visitar els seus principals atractius, com la Lilletorg (plaça petita) i la Stor torget (plaça gran), la torre Turning Torso de Santiago Calatrava, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. També visitarem els famosos mercats d’aquesta ciutat, on es prepara la màgia del Nadal amb molta anticipació. Retorn a Copenhaguen. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  6 de desembre. Dimarts.

  Copenhaguen – Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol directe D85571 en direcció a Barcelona. Arribada a les 15:35 hrs a l’aeroport de Barcelona.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió en classe turista de la companyia Norwegian. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* .Pensió completa.Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats.Altres no mencionats expressament com a inclosos  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència obligatòria, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.120,00 € 975,00 €

  Suplement habitació individual 145.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  abril 2016