Copenhaguen, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Copenhaguen, Mercats de Nadal
 • 4 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1025 €
Copenhaguen, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Copenhaguen, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 1025 €

 • Itinerari

  6 de desembre. Dimecres.

  Copenhaguen

  Presentació a la terminal 2 de l’aeroport de Barcelona a les 06:30 hrs per sortir en el vol directe DY3657 en direcció a Copenhaguen. Arribada a la capital danesa a les 11:30 hrs. Trasllat a l’Hotel Phoenix Copenhagen 4* en habitacions superiores o similar Dinar en un restaurant. Més tard anirem a visitar un dels atractius més importants de la ciutat, tan pels més petits com els més grans, el parc d’atraccions “Tivoli”. Durant l’època nadalenca, el parc s’adorna totalment i inclou milers de botigues típiques amb tot allò necessari per gaudir d’un Nadal a l’estil nòrdic. Sopar en un restaurant .Allotjament a l’hotel.

   

  7 de desembre. Dijous.

  Copenhaguen

  Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia amb un tour per la capital danesa, a través del qual podrem descobrir els principals atractius que caracteritzen a una de les més importants ciutats d’Escandinàvia: l’Ajuntament, els canals de Nyhavn, el carrer peatonal Strøget, el palau d’Amalienborg, l’església de Marbre i la famosa escultura de H.C, Andersen “La Sireneta”. La nostra ruta ens portarà fins al castell i els jardins de Rosenborg, antic palau d’estiu de la família reial, on actualment estan exposades les joies de la corona danesa. Finalitzarem la visita al barri autogovernat de Christiania, curiós projecte social en el que habiten més de 1000 persones. Dinar en un restaurant local. A la tarda tindrem temps per recórrer els mercats nadalencs de la ciutat. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Divendres.

  Copenhaguen – Lund - Mälmo - Copenhaguen

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens dirigirem fins a la ciutat veïna de Malmö i Lund a Suècia. De camí creuarem un meravellós pont, que transcorre a través de l’estret de Øresund. Visita de Lund, també coneguda amb el nom de “la ciutat de les idees” per la seva prestigiosa Universitat. Recorrerem la seva part antiga dominada per la seva catedral i els carrers de cases multicolors. A continuació arribarem a Malmö per visitar els seus principals atractius, com la Lilletorg (plaça petita) i la Stor torget (plaça gran), la torre Turning Torso de Santiago Calatrava, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. També visitarem els famosos mercats d’aquesta ciutat, on es prepara la màgia del Nadal amb molta anticipació. Retorn a Copenhaguen. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  9 de desembre. Dissabte.

  Copenhaguen – Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Mati per passejar o fer les últimes compres. Dinar en un restaurant. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol directe D85575 en direcció a Barcelona. Arribada a les 21:45 hrs a l’aeroport de Barcelona.

   

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Norwegian. Barcelona-Copenhaguen- Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge 
  • Allotjament a l'hotel  definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí durant tot el viatge
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals. 
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 1.025,00 € 985,00 €

  Suplement habitació individual 145.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 175.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  febrer 2017