Córdoba, Jaén i la Serra de Cazorla en AVE
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Córdoba, Jaén i la Serra de Cazorla en AVE
 • 6 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
880 €
Córdoba, Jaén i la Serra de Cazorla en AVE

Sol·licita el teu pressupost

 • Córdoba, Jaén i la Serra de Cazorla en AVE

  Preu base per persona en habitació doble 880 €

 • Itinerari

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d’origen – Estació Sants Barcelona – Córdoba – Úbeda.

  Sortida des dels nostres punts de recollida assignats en direcció a l’Estació de Sants de Barcelona, on agafarem el tren AVE a les 8.30 hores en direcció a Córdoba. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que seran traslladades amb el nostre autocar. Arribada a Córdoba prevista a les 13:12 hores. Dinar. Sortida cap a Úbeda, on realitzarem un passeig  panoràmic en tren turístic per aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat i autèntica joia del Renaixement andalús. Recorrerem el seu centre històric i les seves muralles amb els edificis més importants de la ciutat, els seus personatges i algunes llegendes. Visitarem l’interior de la “Sacra Capilla del Salvador”, una de les obres més rellevants del Renaixement Espanyol. Finalitzarem la nostra visita amb la Sinagoga de l’Aigua, anterior al segle XIV. Sopar i allotjament a l’hotel Rosaleda de Don Pedro 3* o similar.

   

  Segon dia. Dilluns

  Úbeda – Jaén – Alcalá la Real – Úbeda.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jaén on, a través d’una visita guiada, descobrirem els principals monuments d’aquesta capital andalusa. Destaquem l’interior de la Catedral renaixentista. En acabar, sortida cap a Alcalá la Real, terra de frontera. Dinar. A la tarda visitarem la Fortalesa de la Mota, un conjunt monumental que data de l’època nassarita (s.XIII i XIV), des d’on es pot gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars. Passejarem pel seu entramat urbà medieval i visitarem la monumental església Major. A l’hora convinguda, retorn a Úbeda. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  Úbeda – Serra de Cazorla – Úbeda.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la Serra de Cazorla. Gaudirem d’un itinerari per aquest espai natural privilegiat on les parets rocoses de gran alçada es barregen amb valls profundes i boscos de pins. Farem parada al “Mirador del Valle”, al Museu Etnogràfic del Parc Natural a Arroyo Frío i gaudirem d’un audiovisual sobre el Parc a la Torre del Vinagre. Dinar. A la tarda visitarem el poble de Cazorla, on passejarem pel seu centre històric acompanyats d’un guia local. Visitarem les runes de Santa Maria, obra renaixentista del s.XVII i el Castell de la Yedra. A l’hora convinguda, retorn a Úbeda. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dimecres.

  Úbeda – Baeza – Córdoba.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem el Museu de la Cultura de l’Olivera, on descobrirem el procediment a seguir per l’obtenció de l’oli fins a la seva comercialització final i també la història dels mètodes de cultiu i elaboració. Seguidament anirem a Baeza, una de les joies del renaixement andalús, on farem una visita guiada al seu centre històric de traçada àrab. Visitarem l’interior de la Catedral de Santa Maria, una de les primeres consagrades a Andalusia i catalogada Bé d’Interès Cultural des del 1931, el Palau de Jabalquinto i l’antiga Universitat. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a Córdoba. Arribada a l’hotel Eurostars Palace 5* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia. Dijous.

  Córdoba.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem un recorregut guiat pel Barri del Call Jueu, on descobrirem restes arquitectòniques de la presencia hebrea a la ciutat. També visitarem la Mezquita-Catedral, un dels monuments més importants de l’arquitectura islàmica i edifici declarat Patrimoni Cultural de la Humanitat. Dinar. A la tarda anirem a Medina Azahara. Aquest important conjunt arqueològic va ser la fastuosa ciutat on es va situar la cort d’Abderraman III. Disposarem de temps per visitar el centre d’interpretació i el jaciment. A l’hora convinguda, retorn a Córdoba. Avui haurem de deixar a punt les nostres maletes abans de sopar i preparar una petita bossa amb el que ens calgui per a l’endemà. L’autocar sortirà amb les nostres maletes.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Sisè dia. Divendres.

  Córdoba – Estació Sants Barcelona – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per seguir descobrint el centre històric de Córdoba o fer les darreres compres. A l’hora convinguda, trasllat a l’estació de Córdoba per sortir en l’AVE de les 15.45 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a l’Estació de Sants de Barcelona a les 20.30 hores. Viatjarem còmodament sense maletes, ja que aquestes seran traslladades amb el nostre autocar. Trasllat als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets de tren AVE en classe turista de Barcelona a Córdoba, d'anada i tornada.
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’estació de Sants (consultar punts de recollida de cada data).
  • Autocar pels trasllats durant les visites detallades al programa.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia i dinar de l'últim.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Girona, Granollers, Igualada, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Olot, Ripoll, Sabadell, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 880,00 € 855,00 €

  Suplement individual 140.00€
  Suplement hab. individual a Cordoba i doble d'us individual a Ubeda 165.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  60 o + anys -25.00€
  Porta'ns amics -25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals                             

  Sabadell,  gener 2017