Costa Amalfitana
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa Amalfitana
 • Grup màxim 25 persones
Preu per persona base habitació doble
995 €
Costa Amalfitana

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa Amalfitana

  Preu per persona base habitació doble 995 €

 • Itinerari

  30 de març. Dijous

  Barcelona – Sorrento.

  Presentació a les 09:45 hores als mostradors de facturació de la companyia Alitalia de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona. Sortida en el vol AZ077 de les 11.45 hores amb destinació a Nàpols (via Roma). Arribada prevista a les 15.25 h (dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel Michelangelo 4* o similar de Sorrento. Arribada i distribució d’habitacions. Temps lliure per passejar pel centre històric de Sorrento. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  31 de març. Divendres

  Sorrento: Costa Amalfitana.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a fer un recorregut panoràmic per la costa Amalfitana farcida de petits pobles mariners; com Positano amb les casetes d’estil mediterrani i carrerons estrets. Gaudirem d’una breu parada per contemplar la preciosa vista panoràmica d’aquesta població. A continuació ens desplaçarem fins a Amalfi, de la qual destaquem la seva catedral d’estil àrab-normand i la font barroca de St. Andreu. Dinar. A la tarda ens dirigirem a Ravello que compta amb molts edificis d’estil àrab-sicilià. A l’hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  1 d’abril. Dissabte.

  Sorrento: Nàpols.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Nàpols on realitzarem la visita guiada al centre històric de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.  La nostra visita ens portarà per la Via San Gregorio Armeno, el carrer dels tallers artesans dels pessebristes napolitans de fama mundial. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per continuar visitant el centre històric de la mà de la nostra guia acompanyant. A l’hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  2 d’abril. Diumenge 

  Sorrento: Capri

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar la bonica illa de Capri. Ens embarcarem en vaixell ràpid des del port de Sorrento fins a Capri on ens trobarem amb un guia local que ens acompanyarà a fer la visita de l’illa per descobrir els seus llocs més emblemàtics. Dinar. A l’hora convinguda, retorn en vaixell ràpid cap a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 d’abril. Dilluns.

  Sorrento - Pompeia i el Vesuvi – Barcelona.  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Pompeia, l’espectacular ciutat romana que va resultar sepultada per l’erupció del Vesuvi i on podrem admirar les estructures de les cases típiques romanes, les termes, la casa de Neptú i la palestra. A continuació ens desplaçarem fins al volcà Vesuvi on tindrem l’oportunitat de gaudir d’una passejada. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a l’aeroport de Nàpols per agafar el vol AZ1274 de les 19:00 hores amb destinació Barcelona (via Roma). Arribada prevista a les 23.15 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Alitalia, Barcelona – Nàpols via Roma, (horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa, begudes no incloses.
  • Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari.
  • Visites amb entrades incloses, segons el programa.
  • Guia acompanyant en tot el recorregut.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatges


  Serveis no inclosos:

  • Propina al guia local y conductor
  • Extres de caràcter personal.
  • Altres serveis no esmentat expressament com inclosos.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 995,00 € 965,00 €

  Suplement habitació individual 95.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 175.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de XX persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  novembre 2016