Costa Amalfitana
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa Amalfitana
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
915 €
Costa Amalfitana

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa Amalfitana

  Preu per persona base habitació doble 915 €

 • Itinerari

   

  Descobreix un lloc únic: la costa Amalfitana és una mescla perfecta de carisma i bellesa monumental. Arriba amb vol directe a la bulliciosa Nàpols per descobrir-ne el centre històric i allotja’t a Sorrento, ciutat situada entre penya-segats, oliveres i llimoners. Descobreix la sinuosa costa al llarg de la badia d’Amalfi amb poblets emblemàtics com Positano o Ravello. Visita la glamurosa illa de Capri i, abans de tornar a casa, visita Pompeia i el Vesuvi. Una escapada d’allò més completa!

   

   

  Descobreix més d'aquest destí fent un click aquí: TOUR VIRTUAL

   

   

  5 d'abril. Dijous.

  Barcelona – Sorrento

  Presentació als mostradors de Vueling de la T1 de l’aeroport de Barcelona per sortir en el vol VY/ de les 07.50 hores en direcció Nàpols. Arribada i visita guiada al centre històric de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La nostra visita ens portarà per la Via San Gregorio Armeno, el carrer dels tallers artesans dels pessebristes napolitans de fama mundial, i la capella de San Severo. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per continuar visitant el centre de la ciutat de la mà de la nostra guia acompanyant: la plaça del Plebiscit, l'exterior de l’Òpera San Carlos i el carrer Toledo, entre d’altres. Trasllat a l'hotel Central 4*de Sorrento o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 d'abril. Divendres.

  Sorrento: Costa Amalfitana

  Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a fer un recorregut panoràmic per la costa Amalfitana, farcida de petits pobles mariners com Positano, amb les casetes d’estil mediterrani i carrerons estrets. Gaudirem d’una breu parada per contemplar la preciosa vista panoràmica d’aquesta població. A continuació, ens desplaçarem fins a Amalfi, de la qual destaquem la catedral d’estil àrab-normand i la font barroca de St. Andreu. Dinar. A la tarda ens dirigirem a Ravello, que compta amb molts edificis d’estil àrab-sicilià. A l'hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Si la climatologia ho permet, es pot fer un passeig en barca de Positano a Amalfi. Preu aproximat per persona: 20 € .

   

  7 d'abril. Dissabte.

  Sorrento: Capri

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar la bonica illa de Capri. Ens embarcarem en vaixell ràpid des del port de Sorrento fins a Capri, on ens trobarem amb un guia local que ens acompanyarà a fer la visita de l’illa per descobrir-ne els llocs més emblemàtics. Dinar. A l'hora convinguda, retorn en vaixell ràpid cap a Sorrento. Sopar i allotjament a l'hotel.

  * Si la climatologia ho permet, es pot fer la volta a l'illa en vaixell. Preu aproximat per persona: 20 €.

   

  8 d'abril. Diumenge.

  Sorrento – Pompeia i el Vesuvi – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Pompeia, l'espectacular ciutat romana que va resultar sepultada per l'erupció del Vesuvi i on podrem admirar les estructures de les cases típiques romanes, les termes, la casa de Neptú i la palestra. Tot seguit, ens desplaçarem fins al volcà Vesuvi, on tindrem l'oportunitat de gaudir d’una passejada. Dinar. A l'hora convinguda, sortida cap a l'aeroport de Nàpols. Sortida en vol directe a les 22.00 hores. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Vueling, Barcelona, (horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa, begudes no incloses.
  • Allotjament i esmorzar en els hotels definits en l’itinerari.
  • Visites amb entrades incloses, segons el programa.
  • Guia acompanyant en tot el recorregut.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatges


  Serveis no inclosos:

   
  • Extres de caràcter personal.
  • Begudes en els àpats
  • Altres serveis no esmentat expressament com inclosos.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu per persona base habitació doble 915,00 € 890,00 €

  Suplement habitació individual 80.00€
  Compra Anticipada -25.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  setembre 2017