Costa Blava i la Provença
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa Blava i la Provença
 • autocar 6 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Costa Blava i la Provença

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa Blava i la Provença
 • Itinerari

   

  Dilluns.

  Ciutats d’origen – Arles – Nice.

  Sortida a primera hora del mati de les poblacions d’origen definides, en direcció a Girona, Perpinyà, Montpeller i arribada a Arles. Passejada per la ciutat en la que hi destaquem la catedral romànica de St.Trophim i les Arenes d´ Arles, amfiteatre roma patrimoni de l´ humanitat. Dinar en un restaurant. A la tarda, continuarem en direcció a Nice, capital de la Costa Blava, coneguda com la reina de la Riviera al voltant de la Badia dels Angels. Arribada a l’hotel Best Western New York o similar. Distribució d’habitacions.  Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  Dimarts.

  Nice – St. Paul de Vence – Cannes – Nice. 

  Esmorzar a l’hotel. Visita de Nice, recorrent la famosa avinguda dels anglesos a la bora del mar amb els seus impressionants palaus y passejarem pel vell Nice, el barri als peus del castell. Esta format per tot uns carrerons en els que hi ha l’església de Santa Reparata la patrona local. A continuació anirem cap a St. Paul de Vence, la seva gran plaça, en la que es celebra el mercat, esta envoltada per les seves muralles. Dinar. Continuarem fins a Cannes, conegut pel seu festival cinematogràfic.  Passeig per la ciutat i retorn a Nice. Temps lliure fins l’hora de sopar.

  Opcional: A ultima hora de la tarda, anirem cap a Monaco, petit estat sobirà dels Grimaldi i on resideixen molts famosos. Passejarem per la part antiga de la ciutat, on hi ha la catedral i Palau del Princep. Sopar en un restaurant. En acabat i creuant el port, anirem cap el Casino de Montecarlo, un dels mes famosos del mon. Entrada inclosa per la seva visita. 

  A l’hora convinguda, reton a Nice. Allotjament.

   

  Dimecres.

  Nice – Grasse – St. Raphael – Saint Tropez – Aix en Provence.

  Esmorzar a l hotel i temps lliure per acabar de visitar la ciutat. A l’ hora convinguda sortirem cap a Grasse. Passejada per aquesta típica població, coneguda per ser l’origen de les fabriques de perfums. Seguirem cap a St. Raphael, bonica població al costat del mar. Passejada i dinar. A la tarda, sortida cap a St. Tropez, un altre dels llocs mítics de la Costa Blava. Temps lliure. Arribada al hotel Best Western Le Galice / Kyriad o similar 3* de Aix en Provence.  Distribució d’habitacions, sopar i allotjament.

   

  Dijous.

  Aix en Provence –Cañon del Verdon – Aix en Provence.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati, anirem fins la Moustiers Sainte Marie, en ple Parc natural del riu Verdon, població fundada pels monjos en el S.XV que van instaurar la tradició de la seva famosa ceràmica. Recorregut bordejant el canyó del Verdon, resultat de l’erosió del riu en el que veurem els seus impressionants penya-segats.

  Continuarem fins a Castellane on dinarem. Retorn a Aix en Provence i visita de la població, famosa per les seves fonts, les portes de la Catedral de San salvador i els seus carrerons al voltant del ajuntament. Retorn a Fuveau. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Divendres.

  Aix en Provence – Cassis – St.Maxim la Sainte Beaume – Aix en Provence.

  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la població de Cassis, on sortirem amb barques per veure les famoses “Calanques”, cales de clares aigües, a les que nomes es pot accedir des de el mar. Al migdia anirem cap a l’interior per veure St. Maximin en la Ste. Baume, població en la que dinarem i veurem la impressionant basílica gòtica. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  Dissabte.

  Aix en Provence - Les Baux – Tarascon - Ciutat d´origen.

  Esmorzar i sortida cap a la ciutat morta de les Baux, immensa fortalesa que dominava la Provença fins el mar, fins que Richelieu la va fer destruir. Seguirem cap a Tarascon, en la que Daudet va fer viure al genial Tartarin, dominada per un elegant castell medieval. Dinar. Acabat, creuarem el riu passant per Beaucaire i d’aquí cap a la frontera per arribar a les nostres respectives poblacions. Fi del viatge i dels nostres serveis.   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament i esmorzar en l`hotel definit en l’itinerari. Entrades incloses segons l’itinerari.  Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Ripoll, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013