Costa est del Canadà
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa est del Canadà
 • avió 10 dies
Costa est del Canadà

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa est del Canadà
 • Itinerari

  2 d’agost.

  Barcelona – Montreal.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, a les 11:30 h. Sortida amb vol directe direcció Montreal a les 13:40 h. Arribada a la capital administrativa de Québec.  Assistència i trasllat a l`hotel Holiday Inn Midtown 4**** o similar . Visita panoràmica de la ciutat. Arribada a l`hotel. Sopar i allotjament. 

   

  3 d’agost.

  Montreal 

  Esmorzar. Visita guiada d`aquesta cosmopolita ciutat de parla francesa, destaquem els moderns edificis de la zona financera, el Vell Montreal, l`Església de Notre Dame, el Mont Royal etc... Dinar en un cèntric restaurant. Tarda lliure per gaudir del centre de la ciutat. Sopar i allotjament. 

   

  4 d`agost.

  Montreal – Québec. 

  Esmorzar. Ruta per la ciutat de Québec. Visita guiada del Vell Québec: Basse-Ville, el castell de Frontenac, la terrassa de Duferin,. Continuació de la visita del Parc de les Batalles, la Plaça Royal, etc...  Dinar. A la tarda farem una visita panoràmica de l’illa d’Orleans i disposarem de temps lliure per gaudir de la ciutat abans de sopar en un cèntric restaurant. Sopar i allotjament a l´Hotel Clarendon 4* o similar. 

   

  5 d’agost.

  Québec – Regió de Charlevoix.

  Esmorzar. Avui farem camí fins la desembocadura del riu Sant Llorenç.  Arribada a  Tadoussac i dinar.

  Opcional: A la tarda, ens embarcarem en un vaixell que ens portarà fins la confluència del fiord Sanguenay amb el riu Sant Llorenç, on tindrem l`oportunitat de gaudir de l`espectacle de les balenes Belugues. 

  Allotjament a l`Hotel Tadoussac 4* o similar. Temps lliure per gaudir dels meravellosos paisatges on es troba el nostre hotel. Sopar i allotjament.

   

  6 d`agost.

  Tadoussac – Beaupré – Regió de la Maurice.

  Esmorzar. Sortida cap a Beaupré, on visitarem la bonica basílica de Sainte Anne de Beaupré i els Salts d`aigua de Montmorency (30 m. més alts que les cascades del Niàgara).  Dinar en ruta. Continuació en autocar cap el famosa regió de la Maurice, que a l`hivern es converteix en una prestigiosa estació d’esquí. Ens esperen uns impressionants paisatges de boscos, rius i llacs. Arribada al resort Lac-à-l`Eau-Claire 3*sup.  Passejada per aquest entorn natural.  Sopar i allotjament. 

   

  7 d`agost.

  Regio de la Maurice – Trois Rivières.

  Esmorzar. A primera hora del matí, podrem gaudir de les moltes activitats que ens ofereix el nostre resort: observació d`animals salvatges, trekkings per la natura, navegació pel llac, etc. Dinar. Sortida cap a Trois Rivières, en ruta visitarem el santuari de Notre-Dame-du-Cap. Visita de Trois Rivières, bonica ciutat fundada en l`any 1634 de la que destaquem el seu barri antic. Retorn al resort Lac-à-l’Eau-Claire. Sopar i allotjament. 

   

  8 d`agost.

  Regio de la Maurice -  Ottawa. 

  Esmorzar. Sortida cap a Ottawa. Dinar. Visita guiada de la ciutat. Destaquem els edificis del Parlament, l`area financera Sussex Drive, el mercat Byward, etc. Allotjament a l’Hotel Quality Downtown 3* sup. Sopar i allotjament.                                     

   

  9 d`agost.

  Ottawa – Excursió a les 1.000 illes - Toronto. 

  Esmorzar. Sortida cap a Rockport on gaudirem del Creuer de les 1.000 illes.  Continuarem cap a Kingston on dinarem i gaudirem d`una visita.  Continuació a Toronto.  Allotjament a l`Hotel Delta Chelsea 4**** o similar.  Allotjament a l’Hotel Metropolitan 4* o similar. Sopar en un restaurant. 

   

  10 d’agost.

  Toronto. 

  Esmorzar. Visita guiada d`aquesta moderna ciutat. Destaquem el Palau del Govern, el nou i l`antic ajuntament, l`universitat de Toronto, el seu barri xinès... Opcional : Pujada a la torre CN Tower . 

  Dinar de comiat en un cèntric restaurant. Resta de la tarda lliure per gaudir d`aquesta zona comercial acompanyats del nostre guia. A l`hora convinguda trasllat a l`aeroport, per sortir en un vol directe a Barcelona. Sortida a les 21:00 h. Nit a l`avió.  

   

  11 d’agost.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 10:45 h. A la terminal 1.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de la companyia Transat en classe turista. Allotjament en als hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes durant els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data febrer 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  febrer 2013