Costa oest del Canadà
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa oest del Canadà
 • Avió i autocar, 12 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot Inclòs'' sortida el 9 d'agost
3155 €
Costa oest del Canadà

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa oest del Canadà

  ''Tot Inclòs'' sortida el 9 d'agost 3155 €

 • Itinerari

  9 d’agost.
  Barcelona - Banff.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1 (nova), a les 04:30 h. Sortida en el vol KL1662 a les 06:25 h. Cap a Amsterdam. Connexió amb el vol de KLM a Calgary. Arribada a les 13:50 h. (dinar no inclòs). Sortida en autocar cap al cor de les Rocalloses: Banff. Distribució d’habitacions a l’hotel Irwin’s mountain o similar. Sopar en un restaurant.

  10 d’agost.
  Banff. Esmorzar.

  Al matí visitarem la vall del Rio Bow i caminarem pel Canyon Johnston. Dinar. A la tarda visitarem Banff. Un funicular ens pujarà a l’alt d’un cim, per gaudir d’una espectacular vista de l’entorn durant la posta de Sol. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

  11 d’agost.
  Banff.  

  Esmorzar. Excursió als llacs Maragda, Moraine, Dinar en un d’aquests llacs. Continuarem cap a un dels plats forts del viatge, el Lake Louise on gaudirem d’una passejada pel llac.  Retorn a Banff  Sopar en un rest. Allotjament a l’hotel.

  12 d’agost.
  Banff - Jasper.

  Esmorzar. Recorregut en autocar per les rocalloses fins la glacera més gran del món fora dels cercles polars: el Columbia Glacier. Uns vehicles “snowmobils” ens portaran en un recorregut per sobre el gel. Dinar. Continuarem fins a Jasper. Allotjament a l’hotel Chateu Jasper (cat. Primera ) o similar. Passejada per la ciutat. Sopar a l’hotel.

  13 d’agost.
  Jasper.

  Esmorzar. Visita del Maligne Canyon. Arribada al Lake Maligne. Dinar. A la tarda visitarem els llacs Piràmide i Patrícia. Retorn a Jasper. Sopar i allotjament.

  14 d’agost.
  Jasper - Kamloops.

  Esmorzar. Sortida en autocar per les rocalloses. Passarem a prop del Mt.Robson 3.954 m. Arribada a Blue River. Dinar. En la nostre ruta ens aturarem per gaudir de la natura del Wells Gray Park. Arribada a Kamloops. Sopar i allotjament a l’hotel lac le jeune o similar.

  15 d’agost.
  Kamloops - Illa de Vancouver (Victòria).

  Esmorzar. Continuació al moll de Tsawassen on un ferri ens portarà a l’Illa de Victòria. Dinar a bord. Visita dels jardins de Butchard. Arribada a Victoria i allotjament a l’hotel Executive House o similar. Sopar en  un restaurant . Allotjament a l’hotel.

  16 d’agost.
  Illa de Vancouver (Victòria).

  Esmorzar. Visita de la capital de la Columbia Britànica des de 1871. El barri Upland amb l’Universitat, el Mercat, el Parlament... Dinar en un restaurant. Tarda lliure per gaudir pel nostre compte de la ciutat. Sopar en un rest.  Allotjament a l’hotel.

  17 d’agost.
  Illa de Vancouver - Vancouver.

  Esmorzar. Sortida en ferri a Vancouver. Distribució d’habitacions a l’hotel Blue Horizon o similar. Dinar en un restaurant. A la tarda tindrem la visita de la ciutat.: El centre financer, el barri de Gastown... Sopar en un rest.  Allotjament a l’hotel.

  18 d’agost.
  Vancouver.

  Esmorzar. Al matí visita del Stanley Park, el parc municipal més gran del món. Tòtems índis, platges salvatges i una vista espectacular de Vancouver des del Queen Elisabeth Gardens. Dinar al rest. Prospect Point Cafe. Tarda lliure per compres. (la nostre guia us acompanyarà si ho preferiu).  Sopar en un restaurant. Allotjament.

  19 d’agost.
  Vancouver - Nit a l’avió.  

  Esmorzar. Temps lliure per gaudir de la ciutat. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol KL682 a les 16:00 h. en vol directe a Amsterdam. Nit a l’avió.

  20 d’agost.
  Amsterdam - Barcelona.

  Arribada a l’aeroport d’Amsterdam i sortida en el vol KL1673 a les 14.00 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 16:15 h. A la terminal 1.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de KLM en classe turista. Allotjament en els hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes durant els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot Inclòs'' sortida el 9 d'agost 3.725,00 € 3.155,00 €

  Descompte per habitació triple (PVP) -840.00€
  Descompte per habitació quàdruple (PVP) -1780.00€
  Suplement individual 855.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 445.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.
  Els preus estan cotitzats en base a un canvi d’1€ = 1,31 dòlars canadenc ( vigent gener 2012)

  Fer arribar copia del passaport a la central de reserves 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.