Costa oest dels EUA
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa oest dels EUA
 • Avió i autocar, 13 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot Inclòs'' sortides el 2, 8, 15 d'agost
2995 €
Costa oest dels EUA

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa oest dels EUA

  ''Tot Inclòs'' sortides el 2, 8, 15 d'agost 2995 €

 • Itinerari

  Primer dia.
  Barcelona - Los Angeles.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de  KLM a les 5:00 h. Sortida en el vol KL1662 a les 6:25 h. Arribada a l’aeroport d’Amsterdam i connexió amb el vol a Los Angeles.  Arribada a les 11:50 h. Assistència i trasllat a l’hotel  Sheraton Downtown (cat Primera sup)  o similar.  Trasllat a L’hotel . Sortida per visitar el centre de Los Angeles, Civic Center, Old Los Angeles, etc .Sopar en un restaurant. Retorn a l’hotel.

  Segon dia.
  Los Angeles.

  Esmorzar en una cafetería. Visita de la ciutat:  Hollywood Boulevard, Sunset Street amb el Teatre Xines i l’avinguda de les estrelles. Continuarem pel luxos barri de Beverly Hills. Finalitzarem la visita a la zona comercial de Rodreo Drive. Dinar. A la tarda ens traslladarem a les platges de Venice i la famosa localitat de Santa Mònica.Disposarem de temps lliure per la zona. Sopar en un rst.Retorn a l’hotel  i allotjament.

  Tercer dia.
  Los Angeles.

  Esmorzar en una cafetería Avui visitarem Universal Studios, on gaudirem de les atraccions vinculades al món del cinema. (Dinar pel vostre compte al parc). A una hora convinguda sopar al City Walk en un dels nombrosos restaurants. Retorn a l’hotel i allotjament.

  Quart dia.
  Los Angeles - Las Vegas
  .
  Esmorzar en una cafetería. Sortida en autocar fins l’estat de Nevada.  Arribada a l’impressionant  ciutat de Las Vegas. Continuació fins a l’hotel Harra’s Las Vegas (cat. Primera sup) o similar. Distribució d’habitacions. Dinar. A la tarda farem un recorregut pel Strip amb el nostre guia, el cor de la ciutat dels casinos.
  Sopar i allotjament.

  Cinquè dia.
  Las Vegas - Zion Park - Bryce Canyon
  .
  Esmorzar. Passarem a l’Estat de Utah (canvi d’horari). Arribada a Zion Park on el curs del riu Virginia ha desgastat les roques. Dinar. A la tarda continuarem fins Brice Canyon on gaudirem de les extraordinàries formacions rocoses, que generen un espectacle visual únic. Continuarem fins el Best Western Ruby’s Inn (cat. 3***) o similar. Sopar i allotjament.

  Sisè dia.
  Bryce Canyon - Monument Valley.

  Esmorzar. Travessarem les zones de les Vermillions Cliff fins la ciutat de Page, situada a la vora del llac Powell. Continuarem cap a Kayenta, la porta d’entrada de Monument Valley on el vent i l’aigua han configurat unes formacions rocalloses extraordinàries, de color vermell, molt conegudes pel rodatge de les pel·lícules de l’Oest. Dinar. A la  tarda farem un recorregut en 4x4 pels escenaris de Monument Valley. Trasllat a l’hotel Moenkopy Legacy Inn o similar. Sopar i allotjament.

  Setè dia.
  Monument Valley - Grand Canyon.

  Esmorzar. A primera hora sortirem cap un dels plats forts del nostre viatge, el Grand Canyon. Arribada a l’hotel Canyon Plaza resort n 4**** o similar. istribució d’habitacions i dinar. A la tarda farem un recorregut pels millors punts d’observació com Desert View, Grandview Point, on podrem gaudir de l’espectacle de la posta del Sol. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

  Vuitè dia.
  Grand Canyon - Las Vegas.

  Esmorzar. A primera hora farem una visita del Grand Canyon amb els vehicles oficials del parc. Finalitzada la visita disposarem de temps lliure: Podrem fer compres al Village o baixar un tram del Bright Angel Trail o fer un sobrevol en helicòpter. Dinar. Sortida en autocar cap a Las Vegas. Arribada a l’hotel Harra’s Las Vegas (cat. Primera sup) o similar . Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.
  Opcional:
  Possibilitat de contractar un sobrevol en helicòpter sobre el Grand Canyon de 30 minuts de durada. Per garantir la disponibilitat cal fer la reserva en el moment de fer la inscripció del viatge. Preu per persona: 130 €.


  Novè dia.
  Las Vegas - San Francisco.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de Las Vegas per sortir en vol directe a San Francisco. Arribada i trasllat a l’hotel Hilton San Francisco Square. Cat 5***** o similar.  Dinar. Visita de la ciutat: Twin Peaks, la Catedral de Santa Maria, el Civic Garden, les fotogèniques cases de Alamo Square i Lombard street. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

  Desè dia.
  San Francisco.

  Esmorzar en una cafetería. Trasllat al moll per embarcar-nos en un ferri en direcció a la “Roca” més famosa: Alcatraz. Visitarem la presó més famosa del país, pel fet d’acollir als criminals més coneguts com Al Capone. Retorn a San Francisco. Dinar. Temps lliure per gaudir de la zona comercial i lúdica del Pier 39 i de Fisherman Warf. Sopar i retorn a l’hotel en tramvia. Allotjament.

  Onzè dia.
  San Francisco.

  Esmorzar en una cafeteria. Sortida en direcció al Golden Gate, des d’on podrem gaudir de les vistes sobre la ciutat. Continuació al parc Muir Woods, on farem un recorregut a peu entre sequoies i arbres mil·lenaris.  Sortida cap a la població de Sausalito.  Dinar. A la tarda, temps lliure per gaudir d’aquesta bonica població turística. Retorn a l’hotel. Sopar de cloenda en el restaurant La Joulins Jazz Bistro o similar. Allotjament.

  Dotzè dia.
  San Francisco - Nit a l’avió.

  Esmorzar. Trasllat a l’aeroport de San Francisco. Facturació directe a Barcelona. Sortida en el vol de KLM o Delta pel matí. (Dinar a l’avió). Nit a l’avió.

  Tretzè dia.
  Amsterdam - Barcelona.

  Arribada a l’aeroport d’Amsterdam  i connexió amb el vol a Barcelona . Arribada a l’aeroport del Prat, terminal 1. Final dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió de KLM en classe turista. Allotjament als hotels definits. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes durant els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot Inclòs'' sortides el 2, 8, 15 d'agost 3.525,00 € 2.995,00 €

  Descompte per habitació triple (PVP) -705.00€
  Descompte per habitació quàdruple (PVP) -1420.00€
  Suplement individual 650.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 400.00€
  Visat d'entrada 14.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Vol en helicòpter sobre el Grand Canyon 130.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.
  Els preus estan cotitzats en base a un canvi d’1€ = 1,31 dòlars ( vigent gener 2012 )

  Fer arribar copia del passaport a la central de reserves 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.