Costa Rica al complet
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa Rica al complet
 • avió 13 dies
Costa Rica al complet

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa Rica al complet
 • Itinerari

  SORTIDES DE MADRID SOTA PETICIÓ.

  Primer dia.

  Barcelona – San José de Costa Rica.

  Presentació en la terminal 1, mostrador de Iberia grups a les 7:15 h. Sortida en el vol IB6757. Via Madrid. Arribada a l`aeroport de San José a les 15:05 h. Asistencia per part dels nostres representants i trasllat a l`hotel Sleep Inn 4****o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  San José . P.N. Tortuguero.

  Lleuger esmorzar. Sortida en autocar que ens portarà a travessar el Parc de Braulio Carrillo. Esmorzar en ruta.  Arribarem a una zona inundada per canals i llacunes, on ens embarcarem en una embarcació lleugera (trajecte de 90 minuts). Gaudirem de la fauna de la zona. Arribada al Evergreen Lodge o similar on ens allotjarem. Dinar. Per la tarda visitarem el poblet del Tortuguero. Retorn al lodge per sopar.

   

  Tercer dia.

  P.N. Tortuguero.

  Esmorzar.  Visita del Parc amb una embarcació lleugera a motor.  Podrem gaudir de l`observació dels animals que han fet d`aquest parc, el seu habitat: Tortugues, cocodrils, mones, “perezosos”, lloros, tucans... Estada en el lodge en pensió completa. Allotjament.

   

  Quart dia.

  P.N. Tortuguero – Arenal.

  Esmorzar. Sortida amb embarcacions fins el moll principal, des d`on ens traslladarem en autocar a la zona del volcà Arenal. Dinar en ruta.  Situat a la plana de San Carles, el Arenal es un exemple de volcà actiu, que ens permet gaudir de l`espectacle de les seves explosions de lava i cendra volcànica.  Arribada a l`hotel Arenal Springs o similar. Distribució de les habitacions i sopar.

   

  Cinquè dia.

  Arenal.

  Esmorzar bufet. Aquest matí gaudirem d`un Sky Tram, que consisteix en un  recorregut aeri dins d`una plataforma situada per sobre dels arbres.

  A continuació el Sky Trek (Ski Trek no es una activitat obligatòria) , on unes vagonetes ens passejaran per sobre dels arbres d`aquesta zona selvàtica protegida.  Dinar.  Sortida cap a la zona termal de Tabacón Gand Spa: Un conjunt de piscines, salts d`aigües i corrents termals situades al mig de jardins tropicals. Quan s`amaga el sol i la zona queda il·luminada l`espectacle es inoblidable.  Sopar bufet en el Tabacón. Retorn a l`hotel.

   

  Sisé dia.

  Volcán Arenal – R.B. Monteverde.

  Esmorzar bufet. Aquest mati tindrem una caminada per la zona nord-est del volcà (aconsellem calçat còmode o de trekking). Impressionants formacions de la lava i una gran varietat de flora i fauna.  En acabar, sortirem en direcció al Parc nacional Monteverde. Dinar en ruta.  Arribada al resort El Establo o similar, situat en una finca quàquera de 60 hectàrees i amb grans comoditats. Sopar i allotjament.

   

  Sete dia. 

  R.B. Monteverde.

  Esmorzar bufet. Visita de la Reserva Biològica de Monteverde. Una gran varietat d`animals com el Quetzal, els colibrís, els tucans, així com una varietat de fauna autòctona, com les bromèlies, orquídies o arbres com el higuerón.    Dinar en un restaurant de la zona.  Per la tarda, gaudirem d`un recorregut de 3 kmt pels senders de “Selvatura park” en el cor de la selva de Monteverde.  Retorn a l`hotel per sopar.

   

  Vuitè dia. 

  R.B. Monteverde – P.N. Manuel Antonio: El Parador Resort & Spa.

  Esmorzar bufet. Ens adreçarem cap a la Costa del Pacific, fins arribar al riu Tàrcoles on gaudirem d`una ruta per trobar els grans cocodrils que habiten aquesta zona de manglars.  Dinar.

  Continuació a la costa. Arribada a l`hotel El Parador Resort & Spa 5*****o similar . En la península de Quepos, al peu del Parc nacional de Manuel Antonio i amb unes extraordinàries instal·lacions de piscines, senders i miradors sobre el Pacific. Sopar i allotjament.

   

  Novè dia.

  P.N.Manuel Antonio: El Parador Resort & Spa.

  Esmorzar bufet. Jornada de navegació en un espectacular catamarà que ens permetrà gaudir de l`avistament dels dofins tacats, tortugues marines i grans mantes ralla. Dinar a bord amb begudes incloses. Tarda lliure per gaudir de les facilitats de l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Desè dia.

  P.N.Manuel Antonio: El Parador Resort & Spa.

  Esmorzar bufet. Visita del Parc Nacional Manuel Antonio, considerat una de les joies del sistema de parcs del país: Selva, fauna, flora, platges verges... Dinar en un típic restaurant local.   Tarda per gaudir de la platja. Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  Onsé dia.

  P.N. Manuel Antonio – San José.

  Esmorzar bufet. Sortida en direcció a la capital. Dinar en ruta. Arribada a San José i visita panoràmica de la ciutat. Sopar en un típic restaurant.  Continuació a l`hotel Sleep Inn. Allotjament.

   

  Dotzè dia.

  San José. Opcional: Volcà Poas.

  Esmorzar. Dia lliure per poder fer les inevitables compres d`ultima hora. Dinar a l`hotel.  A l`hora convinguda trasllat a l`aeroport.

  Opcional: Ens traslladarem al cim del Volcà Poas, on gaudirem de l`impressionant vista del seu crater, que desprèn fumaroles de sofre. Una passejada ens portarà fins la llacuna de Botos. Dinar en una plantació cafetera. Trasllat directa a l`aeroport.

  Sortida en el vol d`Iberia a les 18:05 h.  Nit a bord.

   

  Tretzè dia.

  Barcelona.

  Arribada a l`aeroport de Barcelona, via Madrid a les 13:55 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars d`Iberia, (cal re-confirmar els horaris dels vols en la documentació definitiva).  Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides  a l’itinerari incloses. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança.   Serveis no inclosos:

   

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, AEROPUERTO DE MADRID

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  4.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013