Costa Rica
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Costa Rica
 • 13 dies, avió i allotjament.
Preu per persona base habitació doble
1761 €
Costa Rica

Sol·licita el teu pressupost

 • Costa Rica

  Preu per persona base habitació doble 1761 €

 • Itinerari

  DIA 1: CIUTAT D’ORIGEN – SAN JOSÉ

  Sortida en vol amb destí San José. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament. 
   

  DIA 2: SAN JOSÉ – TORTUGUERO

  Pel matí (esmorzar en ruta), ens traslladarem fins al poblet d’Hamburg per prendre una llanxa que, a través dels Canals en portaran fins al Parc Nacional de Tortuguero. Dinar. Per la tarda, visita del poble de Tortuguero. Sopar i allotjament.
   

  DIA 3: TORTUGUERO

  Pensió completa. Dedicarem aquest dia a la visita del Parc Nacional de Tortuguero. El seu principal atractiu resideix en que és el santuari de les tortugues verdes, així com també el de les tortugues baula i de les carey.

   

  DIA 4:  TORTUGUERO – VOLCÀ ARENAL

  Esmorzar i sortida en barca i autocar fins la zona del Volcà Arenal. Dinar en ruta. Arribada i acomodació a l’hotel. Per la tarda podran gaudir d’un deliciós i saludable bany a les aigües termals de Tabacón, també és possible observar les erupcions del Volcà Arenal. Sopar inclòs. A l’hora convinguda, tornada a l’hotel. Allotjament.
   

  DIA 5:  VOLCÀ ARENAL

  Esmorzar i allotjament. Dia lliure a la zona on es troba el volcà Arenal, un con casi perfecte de 1.657 metres d’alçada que presenta un cràter de 140 metres de profunditat construït sobre una antiga caldera.
   

  DIA 6: VOLCÀ ARENAL – MONTEVERDE

  Esmorzar. Sortida en barca a través de la llacuna Arenal i continuació amb un trasllat terrestre al Bosc Nuboso de Monteverde. Acomodació a l’hotel. Al capvespre visitarem la Reserva Biològica del Bosc Nuboso de Monteverde per descobrir les meravelles de la selva tropical. Allotjament.
   

  DIA 7: MONTEVERDE

  Esmorzar. Dia lliure per explorar els voltants del Bosc Nuboso de Monteverde, que es caracteritza pels seus boscos protegits, els quals serveixen de llar a la gran biodiversitat de flora i fauna. Allotjament.
   

  DIA 8: MONTEVERDE – MANUEL ANTONIO

  Esmorzar. Continuació del nostre recorregut cap a la zona del Parc Nacional de Manuel Antonio. Arribada i acomodació a l’hotel. Allotjament.
   

  DIES 9 I 10: MANUEL ANTONIO

  Esmorzar i allotjament. Dies lliures per poder gaudir de les activitats que ofereix aquesta terra de bosc plujós i platges verges. Possibilitat de realitzar caminades, cavalcades, excursions en caiac o ponts penjants. Recomanem l’excursió opcional al Parc Nacional Manuel Antonio.
   

  DIA 11: MANUEL ANTONIO – SAN JOSE

  Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a la ciutat de San José. Arribada i la resta del dia lliure. Allotjament.

   

  DIA 12: SAN JOSÉ - BARCELONA

  Esmorzar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol de tornada. Nit a l’avió.

   

  DIA 13: BARCELONA

  Arribada i fi del viatge.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Vols Barcelona - Costa Rica. Estada d'11 nits en regim allotjament i esmorzar en habitació doble estàndard. Trasllats. Assegurança d’assistència en viatge  Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa no esmentada expressament com inclosa.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.761,00 € 1.761,00 € • Condicions generals