Creuer del Danubi: Viena i Budapest, mercats de nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Creuer del Danubi: Viena i Budapest, mercats de nadal
 • 5 dies, avió i creuer, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en cabina pont principal
1290 €
Creuer del Danubi: Viena i Budapest, mercats de nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Creuer del Danubi: Viena i Budapest, mercats de nadal

  Preu base per persona en cabina pont principal 1290 €

 • Itinerari

  04 de desembre. Divendres. 

  Barcelona – Viena

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Austrian Airlines a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 08.00 hores per sortir en el vol OS392 de les 10:00 hores  en direcció a Viena. Arribada prevista a les 12:25 hores. Dinar. Dedicarem el matí a la ciutat de Viena. Residència imperial durant més de sis segles, la ciutat està molt lligada a la dinastia dels Habsburg. La capital austríaca sedueix pels seus monuments, per la riquesa dels seus museus i per la tradició musical que manté amb l’Òpera. Visitarem el Mercat de Nadal situat  a la plaça de l’Ajuntament, amb una decoració meravellosa i amb una gran reputació internacional. A l’hora convinguda, ens  traslladarem i embarcarem al creuer MS Vivaldi 5 àncores. Seguidament, es farà la presentació de la tripulació i s’oferirà un còctel de benvinguda. Sopar i nit de navegació.

   

  05 de desembre. Dissabte.

  Budapest

  Esmorzar a bord Al matí visitarem la ciutat de Budapest. Aquesta sorprenent ciutat està separada en dues parts: Buda amb els seus turons i valls; i Pest la part més plana on s'ofereix una bonica panoràmica del Danubi, classificada com a  patrimoni cultural mundial per la UNESCO. En finalitzar la vista tornarem al vaixell. Dinar.  A la tarda visitarem el Mercat de Nadal situat a la plaça Vörösmarty. És considerat un dels mercats més grans d'Europa, amb predomini d'artesania. Temps lliure. A l’hora convinguda retornarem al vaixell. Sopar i allotjament a bord.

   

  06 de desembre. Diumenge.

  Budapest

  Esmorzar a bord.  Avui visitarem l’interior de l’emblemàtic edifici del parlament de Budapest, el tercer edifici més gran del món. Durant la visita recorrerem l'Antiga Cambra Alta i la Sala de la Cúpula, on es troba la Corona de Sant Esteve o Santa Corona hongaresa, amb les joies de la coronació dels reis hongaresos el ceptre, el globus imperial i l’espasa. En finalitzar retornarem al vaixell. Dinar. Tarda de navegació en direcció a Viena. Durant les hores de navegació es realitzaran diferents activitats d’animació per part del personal del vaixell. Sopar i allotjament a bord.

   

  07 de desembre. Dilluns. 

  Viena

  Matí de navegació. A primera hora del matí hi ha programades diverses activitats a càrrec del personal d’animació del vaixell fins arribar a Viena. Dinar a bord. A la tarda, ens dirigirem al palau de Schonbrunn, un dels edificis més  importants de la capitalAquest palau, conegut com el Versalles vienès, va ser la residència de la dinastia dels Habsburg i el centre social de la ciutat durant el segle XIX. Visitarem el seu interior, la visita de les sales serà ambientada i amenitzada amb els relat d’anècdotes i històries sorprenents de la reialesa austríaca. A l’hora convinguda retornarem al vaixell. Sopar i allotjament a bord.

   

  08 de desembre. Dimarts.

  Viena – Barcelona

  Esmorzar al vaixell. Disposarem del matí lliure amb el nostre guia per acabar de veure la ciutat i fer les últimes compres.  A l’hora convinguda, farem el trasllat a l’aeroport de Viena per sortir en el vol OS393 de les 17:15 hores, de la companyia Austrian Airlines. L’arribada a Barcelona Terminal T1 està prevista a les 19:30 hores. Recollida d’equipatge i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Austrian Airlines.(Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge 
  • Allotjament al creuer 
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Beguda no inclosa.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.
  • Propines del creuer no incloses. 


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en cabina pont principal 1.290,00 € 1.250,00 €

  Suplement cabina pont intermig 250.00€
  Suplement Cabina Coberta Superior 350.00€
  Suplement cabina individual 415.00€
  Taxes aèries incloses, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 120.00€
  Compra Anticipada -40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)

   


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  febrer 2020