Cuenca
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Cuenca
 • Autocar 4 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
380 €
Cuenca

Sol·licita el teu pressupost

 • Cuenca

  Preu base per persona en habitació doble 380 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Punts d’Origen – Requena  - Cuenca.

  Sortida a primera hora des dels punts de recollida assignats en direcció a Requena. Dinar i temps lliure en aquesta ciutat elevada sobre la vall del Magro. Continuació del viatge fins arribar a l’Hotel Torremangana 4*, de Cuenca. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Cuenca.

  Esmorzar bufet. Al matí realitzarem la visita guiada de la ciutat, un dels principals conjunts monumentals, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant la nostra visita coneixerem la ciutat antiga, el conjunt urbà i barris tradicionals, amb un recorregut pels carrerons urbans més característics. Destaquem la Catedral, les Cases Penjades i el Pont de Sant Pau. Dinar en un restaurant de la Plaça Major. A la tarda, temps lliure per acabar de recórrer la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

   

  Tercer dia.

  Cuenca – Ciutat Encantada - Naixement Riu Cuervo – Priego – Cuenca. Es recomana roba i calçat còmode.

  Esmorzar. Sortida a primera hora per gaudir d’un recorregut guiat pels parcs naturals de la Regió Muntanyenca de Cuenca i de l’Alt Tajo. Començarem per la Ciutat Encantada la qual, declarada lloc Natural d`Interès Nacional, es un dels exponents de l'erosió càrstica més espectaculars d’Europa. Dinar i continuació al Naixement del Riu Cuervo, un paisatge amb un espectacular encant degut a les aigües que es precipiten per les cornises creant un paisatge que captiva als viatgers. Finalitzarem el nostre recorregut amb el Conjunt Històric de Priego amb el seu petit però ben conservat conjunt monumental format per la Església Parroquial de San Nicolas de Bari, l’Ajuntament, la Plaça Major i diverses casones. Retorna a l'hotel. Sopar i allotjament.

   

  Quart dia.

  Cuenca – Teruel – Punts d’Origen.

  Esmorzar bufet i sortida en direcció a Teruel. Temps per gaudir de la ciutat amb el seu important patrimoni artístic mudèjar. Dinar. Viatge de retorn als nostres punts d’origen. Final del viatge.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament a l'hotels descrit a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 455,00 € 380,00 €

  Suplement individual 83.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -10.00€
  Porta'ns amics -10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014