Dubrovnik: Cap d'Any
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Dubrovnik: Cap d'Any
 • 5 dies, Avió i Hotel, Sortides Garantitzades
Dubrovnik: Cap d'Any

Sol·licita el teu pressupost

 • Dubrovnik: Cap d'Any
 • Itinerari

  CAP D'ANY A DUBROVNIK “Perla de l'Adriàtic” 

  Sortida des de Barcelona 28.12.2012, 5 dies / 4 nits

   

  Horaris locals vols previstos:

  28.12. BCN-DBV 10:55-13:05 OU9371

  01.01. DBV-BCN 18:00-20:10 OU9370

   

  Dissabte , 28 de desembre de 2013

  Presentació a l’aeroport de Barcelona a les 09:00 hores, tràmits de facturació, vol Barcelona   – Dubrovnik. Arribada a l’aeroport  de Dubrovnik i trasllat a l’hotel. Temps lliure i allotjament.

  Hotel Babin Kuk 4**** Valamar Lacroma o President   

   

  Diumenge, 29 de desembre de 2013

  Esmorzar. Dia lliure.

  Visita opcional de la ciutat de Dubrovnik, la "Perla de l'Adriàtic", també declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, amb guia local inclou les entrades a la catedral, al palau Knezev Dvor i a la farmàcia antiga del monestir franciscà. Horari aproximat de 9:00h a 11:30. Preu per persona 35€.

  Sopar opcional. Allotjament.

   

  Dilluns, 30 de desembre de 2013

  Esmorzar.  Dia lliure.

  Excursió opcional  a Montenegro i la Badia de Kotor: Sortida cap a Herzeg Novi i continuació a la Badia de Kotor, un fiord de gran bellesa natural. Arribada a Perast, un poble de pescadors, on agafaran un vaixell per arribar al petiti illot "Gospa od Skripjela" amb la seva esglèsia. Després de la parada en aquesta illa, la qual està majestuosament situada a la badia, continuació a la ciutat de Kotor on es pot gaudir de la ciutat (temps lliure). Continuació en autocar a la ciutat medieval de Budva i dinar. La ciutat es el lloc turístic més important de la costa montenegrina. Visitarem el nucli antic de la ciutat que va ser destruïda totalment al terratrèmol de 1979 i va ser reconstruïda i renovada a finals de la dècada dels 80. Retorn a l'hotel.  Horari aproximat de 08:00h a 18:00h, inclou autocar, guia, dinar i passeig en vaixell. Preu per persona 55€.

  Sopar opcional. Allotjament.

   

  Dimarts, 31 de desembre de 2013

  Esmorzar.  Dia lliure.

  Excursió opcional  a Bosnia-Herzegovina: Mostar. Sortida cap a Bosnia-Herzegovina. Arribada a la ciutat de Mostar i visita guiada de la ciutat, la qual es trova situada entre dues cultures: Orient i Occident; amb carrerons, mercats i el Pont Vell (Stari Most), acabat de reconstruït per la UNESCO, el qual va ser destruït durant la guerra al 1993. Dinar i temps lliure. Retorn a l'hotel.  Horari aproximat de 08:00h a 17:00h, inclou autocar, guia, dinar i entrades. Preu per persona 55€.

  Sopar opcional de Cap d'Any. Allotjament.

   

  Dimecres, 01 de gener de 2014

  Esmorzar. Matí lliure. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport  de Dubrovnik. Vol Dubrovnik– Barcelona. Arribada a Barcelona, fi dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  4 nits en  habitació escollida

  Regim allotjament i esmorzar

  Vols Barcelona / Dubrovnik / Barcelona

  Trasllats aeroport -  hotel - Aeroport

  Hotel Babin Kuk 4**** Valamar Lacroma o President  Serveis no inclosos:

  Taxes aèries 75€

  Dinars i sopars opcionals amb suplement, sopar cap d’any places limitades  (Beguda no inclosa)

  Excursions opcionals amb un mínim de 20 participants

  Qualsevol servei no esmentat com inclòs   Requisits:

  DNI en vigor, el nom i cognoms han de conicidir amb els del DNI. Si realitzen les excursions opcionals de Mostar i Montenegro serà obligatori portar el Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu Base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 45 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  2. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 45 i 21 dies abans de la sortida, import corresponent a la plaça d'avió .
  • Entre 20 dies i 8 dies abans de la sortida, el 75% del import contractat.
  • Entre 7 dies i 48 hores abans de la sortida, el 85% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 1 persona. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  setembre 2013